Deze week

Deze week meer dingen die fijn waren dan dingen die niet fijn waren. Hoera! Aangezien ik het allemaal wat consequenter bij houd, heb ik ook wat meer om hier te vertellen (daar kom ik dan in de vierde editie mee hé). En vanaf nu is deze post ook een beetje gepimpt met wat getekende dingetjes.

Top

* Ik maakte nog eens een-soort-van-risotto en ondanks dat ik hem per ongeluk liet aanbranden, smaakte hij héél lekker.

* Na een tijdje geleden mijn Kobo Plus abonnement afgesloten te hebben, startte ik het zondag weer op. Ik zocht iets op Bol en zag ineens dat ze wel een paar interessante boeken in het abonnement hebben zitten. Ik downloadde ondertussen alweer 21 boeken (oeps).

* Mijn auto is terug gemaakt! Olé! We kochten mijn autootje bij een kleine handelaar op een uur rijden van ons huis. Niet heel handig dat het zo ver is natuurlijk maar goed. Toen we hem lieten weten dat de Mini al stuk was, kwam hij de dag erna al langs om te kijken wat het probleem was. En vrijdag kwam hij dan nog eens langs met het juiste vervangstuk en nu kan ik weer vrolijk door de straten sjeezen!

* Baloe was in een knuffelbui en ik kon er helaas alleen maar wazige foto’s van maken. Maar hij is alsnog schattig. Ik las ooit eens dat een kat geen affectie kent voor mensen maar dat geloof ik niet! Baloe ziet ons echt graag! 😀

* Ik luisterde een hele namiddag klassieke muziek terwijl ik driftig blogjes zat te tikken. En ik sloot af met Carmina Burana tijdens het broeken passen (Zalandopakje aangenkomen!). Wie kent dit? Ik vind het echt geweldig.

* Over Carmina Burana gesproken, dit filmpje is redelijk hilarisch (helemaal hoor maar vooral vanaf 1:35 ongeveer):

* Ik moest best hard lachen toen Nikolaï de walrus in het nieuws verscheen omdat hij te luid fluit en mensen er niet van kunnen slapen. Haha. Zijn gefluit gaat tot 100 decibel, wat blijkbaar even luid is als een helikopter die boven je hoofd vliegt. Whut? Gek beest!

* Twee van de broeken die ik bestelde, zitten trouwens echt als gegoten en ga ik héél vaak dragen. Ik kocht ook voor het eerst een soort van mom jeans en dat zit echt zo goed! Comfortabel én mooi, wat wil een mens nog meer?

* Wij konden zondagnamiddag gewoon chillen in onze veranda. En na een tijd moesten we zelfs de buitendeur open zetten (ik herhaal: de buitendeur open zetten!!!!) omdat het te warm werd.

* Ik ontdekte dat ik via een AUX kabeltje ook in mijn auto naar Spotify kan luisteren, dus ik stelde gelijk twee veel playlists op voor als ik on the road ben. Ben nu ook heel erg aan het twijfelen of ik een abonnement op Spotify moet nemen of niet want ik vind het best vervelend dat ik na twee liedjes uit een playlist allemaal liedjes te horen krijg die zij me aanraden.

Flop

* Ik werd zaterdag ziek op mijn werk. Dat zul je dan ook weer zien. Een van mijn collega’s is ook ziek dus het kwam echt niet uit eigenlijk. Blijkbaar waren mijn fishsticks van vrijdagavond mij misvallen en die zag ik dan ook, niet meer in die vorm, in de pot verschijnen samen met mijn ochtendbokes met choco. De hele namiddag liggen dutten in de zetel, ’s avonds naar de dokter en daarna kreeg ik toch weer honger dus at ik wat wortelpuree. Het ging uiteindelijk wel beter maar ik word altijd zo enorm moe van overgeven. En ik vind het ook nog altijd een beetje eng sinds mijn traumatische ervaring vorige zomer.

* Ik had een beetje een dip in mijn zelfvertrouwen op het werk waardoor ik eigenlijk liever gewoon in de muur wou verdwijnen. Ik vind het zo moeilijk om mezelf de tijd te gunnen om alles aan te leren. Ik ben eigenlijk wel altijd heel snel weg met technische dingen maar ik mag nog geen kassa doen dus daar kan ik me nog niet echt bewijzen. Als ik dan mijn collega’s zie die veel vlotter zijn met de klanten en meer ervaring hebben, zie ik het soms niet echt meer zitten en dan vraag ik me af of het wel echt iets voor mij is.

12 Comments

 1. Elisse 13 maart 2018

  Spotify abonnement zeker pakken hoor, daar gaat ge geen spijt van hebben! Ik vind het geweldig om niet meer om de zoveel liedjes naar die halve minuut reclame te luisteren, en ’t is gewoon zo’n goed gerief om uw eigen playlists ook offline te kunnen beluisteren enzo 🙂 Superlieve foto ook van u en Baloe, dat ie niet helemaal scherp is maakt de foto alleen maar leuker vind ik.
  Elisse schreef laatst over DIY: washitape houdersMy Profile


  • Irene 15 maart 2018

   Ja dat vind ik dus ook super irritant, die reclame. En ’t zou ook beter zijn voor mijn mobiel internet. Ik denk dat ik het toch maar ga doen! 😀


 2. Michelle 13 maart 2018

  Spotify is zo een dikke aanrader! Ik heb jaren ervaring in de sales, en op elke nieuwe werkplek is verkopen weer heel anders. Dus ik snap het van de dip in zelfvertrouwen. Geef het een paar maanden de tijd om er gewoon aan te raken ;).
  Michelle schreef laatst over about buying vintage & my favorite interior findsMy Profile


 3. kaylin 13 maart 2018

  Die tekeningen zijn echt een leuke toevoeging. Goed idee! 🙂
  Gelukkig zijn er deze week veel goede puntjes. Ik heb meteen Carmina Burana opgelegd. Was echt al geleden van de lessen esthetiek op de middelbare school. Ik vraag me wel af in welke film ze dat liedje ook gebruiken….
  Nog veel succes op je werk. Relax, adem in en uit en één dag per keer 😉


 4. marleen 13 maart 2018

  Wat heerlijk he het zonnetje weer! Gaaf zo’n veranda trouwens! Ik ben ook écht toe aan de lente 🙂
  marleen schreef laatst over Shoplog Aliexpress voorjaar 2018My Profile


 5. Johanne 13 maart 2018

  Oooh, die foto van jou met Baloe is zo lief! Buttons is bang voor hoofden, dus zou dat nooit doen. Alleen per ongeluk, haha. En ik snap je wel hoor, met je onzekerheid! Alle begin is moeilijk en je denkt altijd dat je het niet kunt. Of je nu voor iets naar school bent geweest of niet. Komt wel goed! 😀
  Johanne schreef laatst over Desk essentials | 12 items die jij en ik op ons bureau willen hebbenMy Profile


  • Irene 15 maart 2018

   HAHAHA geweldig, een kat met een hoofdenfobie 😀


 6. Saskia 13 maart 2018

  Wat een leuk klets artikeltje. Ik lees ze altijd graag. EN AWWWWW. Die foto met Baloe<33333333 Liefde!


 7. Anna 13 maart 2018

  Wat een heerlijke veranda! Met werk komt het echt wel goed, soms zit het even tegen! Ik heb zojuist mijn rijexamen voor de 2de keer niet gehaald. Komt allemaal goed! Liefs
  Anna schreef laatst over Happy Alpaca’sMy Profile


 8. Ik vind zo’n mom jeans ook altijd heel mooi, maar ik lijk er altijd zo dik in, heb ik het idee, haha. Terwijl ik dat bij andere mensen totaal niet vind, hé. Ik nam vorig jaar een Spotify-abonnement! Er was een actie die liep van september tot 31 december, en drie keer raden wie er op oudejaarsavond nog snel effe besloot in te gaan op de deal. Meteen ook de beste laatste beslissing die ik kon nemen, serieus. Ik ben elke dag drie uur onderweg van en naar werk en het is zo handig op de trein. Ik heb een auto zonder AUX-kabel trouwens, me jealous 😉 En over je werk: ik denk dat die mensen ook wel vlotter zijn omdat ze meer ervaring hebben en de basis bij hen echt al op automatische piloot gaat, zodat ze daar al niet meer mee bezig moeten zijn. Komt wel goed! Leuke toevoeging trouwens, die tekeningetjes 🙂
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Liever snel naar de helMy Profile


  • Irene 15 maart 2018

   Ik heb denk ik net besloten dat ik voor zo’n Spotify abo ga 😀 Vind het toch wel handig en dan is niet meteen al m’n mobiele data op :p Ik had dat ook met die broeken, dat ik vond dat mij dat niet stond maar ik denk dat ik er ondertussen zo aan gewend ben, dat ik deze toch heel leuk vond!


 9. Romy 13 maart 2018

  Aww, die foto met Baloe is zo lief! Wat een schatje en heerlijk, zo’n knuffelkat! En met het werken komt het echt vanzelf wel goed, dat weet ik zeker. Het is altijd wennen in het begin en natuurlijk kun je niet alles meteen. Maar al die collega’s die het nu zo goed doen, hebben ook ooit op dat punt gestaan en met hen is het ook goed gekomen. You can do this! ♥
  Romy schreef laatst over IJ-hallen shoplog | Een tas vol tweedehands koopjesMy Profile


Comments are closed.