Deze week.

Mensen, wat een ‘rare’ week! Ik ben denk ik nog nooit zo in de war geweest met de dagen als nu. Haha. Het helpt ook niet dat ik een weekje vakantie heb, maar het is wel heel leuk!

Zondag 23 december.

Zondag reden we naar het bos in de namiddag waar we een fijne wandeling maakten in de gietende regen. Super gezellig zo onder de paraplu! Helaas maakte ik ook een uitschuiver en viel ik van een bruggetje in een met bladeren gevuld beekje (thank god dat er geen water in stond!). Helaas betekende dat dan ook het einde van mijn paraplu (alweer. Ze leven hier niet lang 😉 ). Verder maakten we soesjes voor kerstavond en bakte ik een cheesecake voor Kerstmis.

Maandag 24 december.

’s Morgens mocht ik eindelijk mijn pakket uitpakken van de Bookish Secret Santa van Kwante in Wonderland (ik heb me ondertussen ook aangemeld voor de valentijnseditie want dit is echt té leuk!). Ik ben super hard verwend met chocola, washitapes, kaarsjes, een haarband, thee, Omdat het kan van Eva Daeleman, … ! Daarna begon ik aan mijn bullet journal voor 2019 dat ik nu toch eigenlijk niet op die manier ga gebruiken.

’s Avonds werden we bij mijn schoonouders verwacht voor het kerstdiner. En daar kreeg ik van mijn schoonvader ook een boek van op mijn verlanglijstje: Bedrock het boek. We hebben heerlijk gegeten met veel kleine hapjes, kroketjes natuurlijk en als dessert onze zelfgemaakte soesjes en chocomousse (zo lekker!). Én voor mij ook belangrijk: we waren nog op een deftig uur thuis! 😀

Dinsdag 25 december.

Vandaag werden we in de late namiddag bij een van m’n tantes verwacht om Kerstmis te vieren. Ik nam m’n cheesecake mee (hij was echt mega lekker!). Door een misverstandje konden we niet meer meedoen met het cadeautjes loten maar ter compensatie kregen David en ik van m’n nichtje een doos met gelukskoekjes en deze prachtige tekening die ze samen met een ander nichtje had gemaakt (ik zeg wel nichtjes maar ze zijn eigenlijk al groot en oud, als in 15+ :p). Ik vond het hilarisch!

We aten stoofvlees met frietjes en een heerlijk dessert dat bestond uit ijs, fruitsalade, een mengsel van mascarpone en platte kaas en speculooskruimels. En ik had voor de gelegenheid een kerstboom op m’n hoofd.

Woensdag 26 december.

Vandaag trok ik met mijn tantes en nichtjes en neven naar het shoppingcenter om wat te winkelen. Ik kon het weer niet laten en kocht twee jeansbroeken in de solden en een truitje. Terwijl ik ons geld uit gaf, maakte David een wandeling met Archie met deze mooie foto’s als resultaat ♡

’s Avonds keken we de eerste Harry Potter film opnieuw. We wilden de hele reeks er door jagen deze kerstvakantie maar zover gaan we niet raken vrees ik.

Donderdag 27 december.

Donderdag hakte ik eindelijk de knoop door en besloot als agenda geen bullet journal meer te gebruiken maar een agenda te kopen. Ik koos voor een agenda van de Hema maar dan eentje met eigen foto’s. Na heel wat gestuntel kwam ik ineens op het idee om wat collages te maken in Photoshop en ik kan niet meer wachten tot mijn agenda er eindelijk is!

Vrijdag 28 december.

Het was echt super mistig vandaag! En heel fris dus ons ochtendwandelingetje duurde niet zo heel lang. Haha. Daarna besloten we naar de Ikea te gaan voor wat spulletjes die we nog nodig hadden zoals een tapijtje en een gordijn. We aten daar meteen lunch ook. Ik ging voor een visbroodje en David nam drie hotdogs.

’s Avonds gingen we naar het volgende etentje. We werden verwacht bij de peter van David waar we eerlijk gezegd véél te lang bleven hangen voor mij om goed te zijn. Beetje over mijn grens gegaan helaas. Maar ook hier hebben we weer héél lekker gegeten en het was super gezellig!

Zaterdag 29 december.

’s Morgens werden de spierbonken (lees: David zijn broers en mijn papa) opgetrommeld om onze biljart te verhuizen naar het huis van de ouders van David. We hebben het ding verkocht omdat wij er toch niet zo vaak mee spelen als zijn broers. ’s Middags kreeg ik een wafel die David zijn papa had gemaakt. Super lekker! Ik werkte ondertussen wat aan mijn blog. Daarna ging ik de stad nog eens in waar ik in de solden nog een jurkje en een trui kocht en ook nog een cadeautje scoorde voor iemand. ’s Avonds aten pizza. Deze dagen zijn echt nefast voor het gezond koken maar ach, er is maar een zo’n periode in een jaar dus het mag gewoon 😀

Verder kocht ik vandaag trouwens nog een uitbreiding van de Sims maar tegen dat die eindelijk gedownload was, was het te laat om nog te spelen.

11 thoughts on “Deze week.

 1. Lap hé, nu heb ik zin in chocomousse. Ik heb er gisteren trouwens super leuke potjes voor gekregen dus het lijkt wel een teken dat het gewoon moet. Wel grappig eigenlijk want blijkbaar zijn zowel ik (en vele anderen 😉 ) als de tante van mijn man aan het ontspullen. Vorige week heb ik dus al heel wat zaken weggegeven en weggedaan en nu kreeg ik van haar een set met 7 kleine potjes en een schaal in mijn favoriete kleur (paars). Harry Potter herbekijken doen we hier meestal ook in de kerstperiode. Oh en mijn pakjes voor de Valentijn-swap liggen al ingepakt klaar. Ik wil ze wel nog wat extra versieren en er nog wat lekkers (extra) aan toevoegen maar ik lig dus al goed op schema.

 2. Haha ohhh nu heb ik zin in Sims! Ik heb dat ooit van mijn laptop gezwierd omdat mijn Mac als een gek zoemde en verhitte, maar intussen mis ik het een beetje en ben ik alweer vergeten hoe irritant dat gezoem was, haha!
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over HASHTAG DOEIMy Profile

 3. Ik heb enkele jaren geleden zo’n foto agenda uit de Hema gekregen van mijn beste vriendin. Heel tevreden over en goeie kwaliteit!
  Klein vraagje of opmerking. Het is al een eind wanneer ik je weekoverzicht open op m’n telefoon dat alle foto’s door elkaar staan en over de tekst heen dus ik kan het maar half lezen. Ik ben dus verplicht om het op de laptop te lezen. Helemaal niet erg natuurlijk maar heb je enig idee waardoor dit zou komen?

 4. Haha, heb in de sales afgelopen week ook een uitbreiding bijgekocht. De solden op Origin waren een beetje te mooi om te laten liggen. Welke heb je gekocht? Ik heb de laatste uitgekomen uitbreiding gekocht, het was de enige die ik nog niet had van de uitbreidingen. Toffe week heb je gehad trouwens! Ik ga volgende week de solden pakken in Brugge en ik ben heel benieuwd! Mijn week was vooral blokken en ’s avonds bloggen of simsen. Lezen raak ik eventjes niet aan toe, maar dat komt wel weer. Fijne jaarwisseling alvast Irene! 🙂
  Nikita schreef laatst over Mijn kerstwensen voor jou! En waarom ik de feestdagen moeilijk vindMy Profile

  1. Ik had nog geen enkele uitbreiding. Ik heb nu die met de huisdieren 😀 Maar ik wil ze ooit wel graag allemaal kopen denk ik! Welke heb jij dan precies?

 5. Leuke pakjes van de Secret Santa swap! En jouw bullet journal is zo mooi! Ga je ‘m dan voor iets anders gebruiken als je een andere agenda hebt gekocht?
  fieke schreef laatst over As we speak #14My Profile

  1. Dankje ^^ Ik ga hem nu gebruiken als inspiratieboekje voor m’n blog. Om alles een beetje te plannen maar ook om ideetjes in te noteren enz. Dat deed ik hiervoor ook in mijn bullet journal of gewoon op los papier of in Evernote (superhandig!) maar ik heb toch alles nog graag op papier ook 😀

 6. De vakantie zorgt er inderdaad wel voor dat je het besef van de dagen even kwijt bent. Daar had ik ook last van deze week, haha. Maar heerlijk is het wel om even vakantie te hebben! Wat een gaaf idee voor je nieuwe agenda! Ik ben heel benieuwd hoe je agenda er uit zal zien. En wat leuk dat je het boek van Bedrock hebt gekregen. Ik vind dat echt een fijne site 🙂
  Romy schreef laatst over 7 goede voornemens waar je wél vrolijk van wordtMy Profile

Comments are closed.