Deze week

Zondag 18 november.

’s Morgens gingen we weer naar ons eigen bos. Het zonnetje scheen er weer prachtig tussen de bomen. Echt zo mooi op te zien! Helaas was er wel heel veel volk in het bos en was er een soort van mountainbike wedstrijd aan de gang.

In de namiddag had ik met een vriendin afgesproken en aten we een taartje met warme chocomelk. We hadden elkaar echt al heel lang niet meer gezien (kan me zelfs de laatste keer niet meer herinneren…) maar het blijft altijd hetzelfde tussen ons. Zo fijn!

’s Avonds mochten we eten bij mijn schoonouders voor de verjaardag van David’s zus. Helaas kregen we daar ook het super verdrietige nieuws dat onze Baloe ingeslapen moest worden :'( Baloe woonde eerst bij ons maar omdat hij en Archie geen vriendjes konden worden, nam David’s zus hem in huis. Op twee weken tijd was hij ineens heel erg achteruit gegaan waarna de dierenarts hem moest laten inslapen. Volgens de da had hij veel tumoren in zijn lichaampje. Echt heel verdrietig en ik heb er thuis wel een paar tranen om gelaten. 

We hebben ter nagedachtenis zijn fotootje een mooi plekje gegeven. Klinkt misschien wat stom ofzo, maar ik voelde het echt heel erg en ja, ik weet niet. Ben van mezelf mega emotioneel dus het deed me echt wel wat.

Maandag 19 november.

Om de een of andere reden ben ik tegenwoordig helemaal into van die een beetje rare kleurencombo’s. Haha. Bruin, donkergroen en grijs. Past net niet bij elkaar en toch ook weer wel. 

In de namiddag at ik als tussendoortje redelijk wat stroopwafels. Te veel eigenlijk, maar ja die dingen zijn ook zo lekker!

Dinsdag 20 november.


Vandaag kregen we van een collega een bestandje doorgestuurd waarmee we een kerstboompje op ons scherm konden zetten. Dat heb ik natuurlijk direct gedaan 😀 Haha. Ik krijg er ook echt enorme kerstvibes van. Voor de rest niet zoveel bijzonders vandaag. Ik racete door mijn boek heen (Ik reis alleen van Samuel Bjørk) omdat ik het zo goed vond.

Woensdag 21 november.

Het is niet vet deze week met de foto’s 😉 En ook niet met wat ik te vertellen heb eigenlijk. Ik las vandaag mijn boek uit en wou in het volgende boek uit de reeks beginnen (Doodsvogel) maar ik zag dat het niet gedownload was. Daarom begon ik te lezen in De dag van de doden van Nicci French. Ik was even uit de sfeer van de Frieda Klein boeken maar ik begin er zo stilletjes aan weer in te komen.

’s Avonds mochten we bij mijn broer en zijn vriendin een ovenschotel met cannelloni eten. Super lekker! Ik ga hem volgende week zelf eens maken denk ik! Ovenschotel én pasta, dat is echt een topcombi!

Donderdag 22 november.

Deze ochtend bleven we een beetje langer in bed liggen. Altijd leuk! Daarna ging ik m’n pakketje ophalen. Ik bestelde een tijd geleden wat nieuwe washitapejes en ze zijn zo mooi! Ik ben vooral fan van de bovenste twee. En de effen kleurtjes komen altijd van pas. Helemaal happy.

Gisteren was mijn schoonzus ook nog om een pakketje van Pull&Bear gegaan voor me. Ik had een tijdje geleden in Gent een corduroy broek gepast met brede pijpen onderaan en hem niet gekocht omdat ik niet goed durfde. Ik heb hem nu toch besteld! Haha. Hij bleef in m’n hoofd spoken.

Vrijdag 23 november.

Hoe kouder het weer buiten, hoe korter mijn jurkjes. Haha. In de zomer ben ik er minder fan van want plakkende billen, maar in de winter met een panty ben ik echt een jurkjesfan! Archie lag hier super schattig te knorren onder de salontafel. Het grappige is dat hij zichzelf er echt onder moet wurmen omdat het tafeltje natuurlijk niet hoog genoeg is om er normaal onder te wandelen. Het lijkt hem altijd veel moeite te kosten en toch wil hij daar liggen.

’s Avonds maakte David spinaziepuree met fishsticks. Zo simpel but so gooood! Ik lust dat echt graag! 

Zaterdag 24 november.

Vandaag werd ons huis weer omgetoverd tot een groot stofnest. Jongens toch wat haat ik dat! ’t Is dat we nu weer licht hebben in de badkamer, anders zou ik helemaal zot worden. Haha. Normaal zouden we in de namiddag eens naar de Ikea gaan maar dat is toch niet gelukt. Aangezien de vorige eigenaar schijnbaar zomaar wat gedaan heeft met de elektriciteitskabels, kostte het David, zijn broer en mijn papa al bijna een halve dag om uit te zoeken waar elke kabel precies heen gaat. De badkamer is nu weer gefixt. Nu moet enkel het extra slaapkamertje nog gedaan worden. Daarna eindelijk pleisteren en dan kunnen we er terug iets moois van maken. 

As you can see, ik had echt de saaiste week ever denk ik. Maar ja kijk, die zijn er ook!Heb jij iets leuks gedaan deze week?

12 Comments

 1. zwartraafje 14 december 2018

  Ik heb ook zo’n vriendin. We zien elkaar vaak maar één keer op het jaar en toch pikken we steeds probleemloos de draad weer op. Wat triest van Baloe. Heel begrijpelijk dat je het daar moeilijk mee hebt. Oh en even iets helemaal anders – ik spring hier nogal van de hak op de tak – stroopwafels zijn nog lekkerder wanneer je ze even laat opwarmen bovenop je beker thee of koffie. Al gaat het in de microgolfoven natuurlijk ook. Maar goed dat we er geen in huis hebben of ik zou er nu niet aan hebben kunnen weerstaan.

  Beantwoorden
 2. Darina 26 november 2018

  Wat zielig van Balou… sterkte. Ik vind de kleurcombi juist heel leuk 🙂
  Darina schreef laatst over Boek review | The Paris Time Capsule door Ella CareyMy Profile

  Beantwoorden
 3. Evelyne 25 november 2018

  Ooh zo erg dat Baloe er niet meer is.. Sterkte hiermee! Mijn week was ok. Eentje zoals andere weken, haha. Volgende week tijd voor mijn maandoverzicht en daar heb ik meer te vertellen dan over afgelopen week :p Told you I’m boring, right 😉
  Evelyne schreef laatst over Dairy #52 | Writer’s block?My Profile

  Beantwoorden
 4. kaylin 25 november 2018

  Is helemaal normaal toch dat je verdriet had over Baloe. Supermooi dat je zijn foto een plekje hebt gegeven.
  De week zelf was hier niet veel speciaals. Dit weekend te druk naar mijn goesting met veel boodschappen doen en twee verjaardagsfeestjes. Deze avond heerlijk ontprikkeld in de zetel!

  Beantwoorden
 5. Annelies 25 november 2018

  Aw veel sterkte ❤️

  En het is wel de tijd van het jaar voor saaie weken en met de drukte die eraan komt met de feestdagen ga je het nog missen, haha!
  Annelies schreef laatst over Over influencers, bloggers en #sponMy Profile

  Beantwoorden
 6. sammie 25 november 2018

  Altijd naar als je hoort dat een beestje ingeslapen moest worden, kan me voorstellen dat dat je wel wat deed. Is toch weer een gemis.
  Ik vind je foto’s van het bos echt prachtig. Ik ben helemaal geen herfst fan, maar het ziet er wel prachtig uit!

  Beantwoorden
 7. Ilona Wielinga 25 november 2018

  Wat verdrietig van Baloe zeg, ik snap wel dat je er wat tranen om gelaten hebt. Veel sterkte met het verlies.
  Verder wel heel leuk om te zien wat je afgelopen week hebt gedaan en ik vind die kleurencombinatie van bruin,groen en grijs je heel leuk staan!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Creatieve mensen zijn soms een beetje raarMy Profile

  Beantwoorden
 8. Yanine 25 november 2018

  Wat zielig voor jullie kat Baloe:( Ik vind je blog layout trouwens echt super mooi. Ik vroeg me af hoe je dat lettertype gebruikt voor je titels en tussenkopjes? Heb je dat zelf ontworpen en gebruik je wordpress, en zoja hoe doe je dat in wordpress?
  Groetjes,
  Yanine schreef laatst over Speculaascake met gekaramelliseerde walnotenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 7 december 2018

   Hé Yanine, sorry voor de late reactie! Het schoot me ineens te binnen dat ik dit niet had beantwoord! Ik gebruik daar een plug-in voor (Use Any Font). Als je de gratis versie gebruikt kan je één lettertype uploaden en dat gebruiken maar je kan ook betalen en dan kan je er zoveel uploaden als je wil 🙂

   Beantwoorden
 9. Nikita 25 november 2018

  Sterkte met Baloe! Ik snap wel dat je verdrietig bent. De dag dat er iets met ons vogeltje gebeurt vrees ik dat ik het ook lastig ga hebben. Saaie weken horen erbij trouwens. Ik vind het alsnog leuk om dit te lezen. Trouwens, ik ben een tijdje niet op je blog geweest, maar die sneeuw is echt heel tof! 🙂
  Nikita schreef laatst over Het doet pijn…My Profile

  Beantwoorden
 10. Romy 25 november 2018

  Wat verdrietig dat Baloe is ingeslapen! Heel veel sterkte! <3
  Leuk om weer een weekje mee te kijken 🙂 En superfijn dat de badkamer nu helemaal gefixt is!
  Romy schreef laatst over Action shoplog | Waterverf, roze letterbord & washi tape giftsetMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.