Deze week

4 november

Vandaag trokken we weer richting ons eigen huisje nadat we vier dagen in Vivy doorbrachten met mijn schoonfamilie. ’t Is zo fijn om eens even ergens anders te zijn maar na een dag of twee kan ik echt al terug verlangen naar mijn eigen huis dus ik was ergens ook wel blij dat ik deze nacht weer in m’n eigen bedje kon knorren. We aten ’s avonds een pizza én we ruimden al onze spullen al op! Crazy hé, zelfs onze valies maakten we al leeg. Haha. Dat blijft hier meestal een week of twee liggen.

5 november

Holy smokes, het is ondertussen weeral 5 november! Ik moet mijn bullet journal voor november nog maken (haha oeps) en het gewone leven is weer begonnen. Voordat ik naar m’n werk vertrok haalde ik een pakketje op met mijn nieuwe skinny jeans die me super goed past! Ik ging werken en besloot gelijk om een beetje meer mijn best te doen om wat vaker groenten te eten dus ik kocht een soepje en een couscoussalade met groentjes als lunch. 

’s Avonds viel m’n ‘goede voornemen’ al in duigen door een bezoekje aan het frietkot. Haha 😀 Nu ja, daar maak je mij altijd blij mee!

6 november

Ik begon vandaag met een prachtige zonsopgang en een ochtendwandelingetje. Toen David naar zijn werk vertrok, begon ik met het maken van m’n lunch voor deze week. Omdat ik soms couscoussalades koop, bedacht ik dat ik er evengoed zelf eens een kon maken. Kwestie van wat geld uit te sparen. Ik roosterde kikkererwten en gaarde erwtjes, wortel en een puntpaprika

Ik had er nog graag kip bij gemaakt, maar die was helaas op. Ik denk dat ik ook wel wat te veel heb maar beter wat te veel dan te weinig, denk ik dan. 

’s Avonds besloten David en ik om eens geen schermpjesvrije avond te doen zodat hij kon gamen en ik wat aan mijn blog kon werken. Ik maakte gelijk ook mijn bullet journal voor november in orde.

7 november

Ik begon de dag weer met een wandelingetje en een vers geperst fruitsapje. Een van de lekkerste geuren ever vind ik, appelsienen. Zalig! Verder haalde ik een achterstand in qua blogjes lezen terwijl ik naar Teskes nieuwe album porselein luisterde.

Om mijn shopzin te onderdrukken, trok ik een t-shirt van David aan. Haha. M’n kleerkast is ineens wat uitgebreid zonder dat ik er geld voor hoef uit te geven 😉 Verder reserveerde ik een paar Dr. Martens in een schoenenwinkel omdat ik ze graag eens wil passen. Misschien nog een extra reden om geen geld uit te geven aan kleren als ik zo’n duur paar schoenen wil. Haha.

8 november

Vandaag was een redelijk goede dag, behalve dat ik op m’n werk merkte dat ik verkouden begon te worden. Ik wéét gewoon dat als ik op een dag meer dan drie keer moet niezen, ik de dag erna met een vallingske zit. Maar goed, ik probeer het dan wel altijd wat te negeren om het zeker niet over me af te roepen 😉

Voor de rest herinner ik me niet zoveel van donderdag. Ik keek ’s avonds met David naar Expeditie Robinson en ergerde me groen en blauw aan Annick die al vijf afleveringen zat te verkondigen dat ze naar huis wou gaan maar toch eerst andere mensen er uit wou stemmen. Kwestie dat de mensen die ze het echt gunde nog overbleven. Ja hallo? Slaat nergens op en ik vond het dikke tuuuut. 

9 november

Ik had het vlaggen hé dus. Snipverkouden! Neus verstopt en een hoofd vol watjes. Zo voelde het toch. Echt heel vervelend omdat ik een hele dag moet telefoneren. Gelukkig had ik een nog een goede neusspray liggen en wat pijnstillers (die helaas niet hielpen). ’s Morgens nam ik een bus vroeger richting station zodat ik bij de Torfs kon passeren om m’n schoenen te passen. Ik had uiteindelijk een maat kleiner nodig maar ik heb ze gekocht hé 😉 Ik kreeg ook nog 10% korting dus dat was een meevaller (want ze zijn best wel duuuuuuur).

’s Avonds wou ik liefst meteen vanuit m’n werk m’n bed in teleporteren maar ik moest helaas wachten op de trein. Ik kon het allemaal niet zo goed aan hoor vandaag. Serieus. Zo veel kabaal op’t station. Dat vind ik sowieso wel een dingetje maar vandaag was extra moeilijk doordat ik me lichamelijk niet helemaal oké voelde.

10 november

Ondanks dat ik vroeg was gaan slapen, voelde ik me vandaag eigenlijk nog slechter dan gisteren. Het voelde als de start van een griepje, met stramme spieren. Ik hoop dat het hierbij blijft. Ik liep tot de middag rond in m’n slobbertrui en pyjamabroek. Daarna ging ik met David m’n schoenen ophalen. In de namiddag stond ik meeeega lang onder een hete douche (deed heel erg deugd!) terwijl David een van de bomen in onze tuin een kopje kleiner maakte. In de gietende regen. Ik weet ook niet wat hem mankeerde. Haha 😀

Ik ging normaal met mijn schoonzus naar de Boekenbeurs maar ik laat dit jaar dus aan me voorbij gaan 🙁 Het leek me niet zo’n fijn vooruitzicht om daar met m’n snotkop en wateroogjes rond te lopen. In de plaats daarvan ging ik onder een dekentje in de zetel liggen en keek ik Youtube filmpjes met tussendoor een paar mini dutjes..

Hoe was jouw week?

14 thoughts on “Deze week

    1. Haha GEEN schermpjesvrije avond 😉 Dinsdag is meestal onze schermpjesvrije avond maar we besloten om het een keer niet te doen 🙂

  1. Bij mij begaf mijn immuniteit de strijd na de Boekenbeurs. Hoogstwaarschijnlijk net doordat ik me daar, maar ook de dag voordien en erna mezelf teveel heb geforceerd. In ieder geval zit ik sindsdien met een stevige snotvalling of keelontsteking. Ik ben zoveel mogelijk aan het rusten in de hoop dat ik niet naar de huisarts moet gaan. Ik weet dat ik het al eerder heb vermeld maar ik hou echt van jouw natuurfoto’s. Ik herkende me ook heel erg in wat je schreef over op vakantie gaan. Momenteel ben ik heel erg aan het aftellen naar een midweek Centerparcs maar ik weet nu al dat ik na enkele dagen even blij ben dat we weer naar huis kunnen gaan.

  2. Oh balen dat de griep je te pakken kreeg! Hier sluimert het ook steeds, snot en oor jeuk maar gelukkig zet het niet echt door waardoor we op de been blijven. Wel jammer dat je daardoor je boekenbeurs moest missen! Verder mooie herfst plaatjes in je overzicht!

    1. Dat had ik dus ook gehoord maar bij mij valt het inlopen echt heel erg mee! Ben er super blij mee! Heb jij ook gewoon zwarte?

  3. Hopelijk doet deze rustige zondag je goed. Veel beterschap! Goed bezig met je voornemens om gezonder te eten/lunchen. Het lukt mij nooit langer dan een paar dagen om zelf lunch mee te nemen. Daarna verval ik vaak in een patroon van croissantjes en kant-en-klare maaltijdsalades. Mijn week was niet zo speciaal, het bestond vooral uit werken en verplichtingen.
    Shirley schreef laatst over Naar de top van El Teide: dit moet je wetenMy Profile

  4. Hier nog zo’n verkouden iemand. Deze week deed mijn keel heel veel pijn en kon ik amper slikken en bijna niet praten. Ik kreeg geen antibiotica mee en moest volgens de dokter uitzieken. Ik ben echt geen watje en als ik zeg dat het pijn doet dan doet het echt pijn. Dus ik ben de volgende dag terug gegaan en ik heb antibiotica meegekregen. Nu kan ik terug op een ‘normale’ manier eten, alhoewel mijn smaak nu wel is weggevallen. Ach dat komt wel weer goed. Het belangrijkste is dat mijn keel geen pijn meer doet, want dat was echt dé hel! Niet kunnen eten en dus ook nog eens hoofdpijn krijgen omdat je niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Een helweek dus, haha!

Comments are closed.