Deze week

Een beetje later dan normaal én dan verwacht. Ik was namelijk op verlengd weekend naar de Ardennen en er ging iets mis bij m’n host waardoor ik gisteren niet op m’n site kon. Maar alles is opgelost en ik ben terug een beetje op mijn positieven gekomen. Hihi.

28 oktober

Hier ben ik weer met een nieuw overzichtje! Vandaag sliepen we een uurtje langer, wat ik op zich niet gemerkt heb. Haha. We propten meteen Archie in de auto en reden naar een mooi natuurplekje in de buurt voor een fikse ochtendwandeling. ’t Was echt mega fris en er lag zelfs rijp op sommige stukken gras! 

Ik maakte weer een paar mooie foto’s van David en Archie. Na een uurtje in de kou, reden we terug naar huis. Archie moest in de douche omdat zijn poten zo enorm vies waren. David speelde daarna Red Dead Redemption 2 op zijn nieuwe Playstation terwijl Archie op zijn nieuw matje lag te knorren. Blijkbaar kan David in het spel fluiten op zijn paard en elke keer als hij dat deed, raakte Archie helemaal in de war. Haha. Ik las mijn boek uit, douchte en lakte mijn nagels.

In de namiddag gingen we rond drie uur naar mijn tante Mie. Wafelenbak! Buiten het feit dat ik zot ben van wafels, was het ook fijn om mijn familie nog eens te zien. Ken je dat? Dat je nichtjes en neefjes in je hoofd nog maar 12 zijn en ze in werkelijkheid al bijna allemaal 18 jaar of ouder zijn? Zo raar! 

29 oktober

Dude vandaag was het zo berekoud! Op zich viel het wel mee maar na die warme temperaturen moet ik echt even wennen. Vind ik op zich niet erg want ik zat toch op wat frisse lucht te wachten, maar brr. Aangezien het herfstvakantie is, moet ik door de vakantieregeling bij De Lijn weer een half uur op mijn bus wachten. Was wel in fijn gezelschap. Haha. Eenmaal thuis trok ik mijn badjas over mijn kleren aan (ja serieus) omdat het binnen ook héél koud was.

En omdat mijn loon gestort was, bestelde ik drie nieuwe jeansbroeken die hopelijk mijn enkels bedekken. Ik heb vooral mom jeans nu maar dat zijn bijna allemaal blote enkelbroeken en mijn skinny jeans’ passen niet meer. Haha. Of ja ik kan mezelf er wel in wurmen, maar heel comfy zit het niet aan mijn buik.

Daarna maakte ik gevulde paprika’s met ovenpatatjes en deden David en ik onze boodschappen. Na het avondeten at ik nog een Lotus Speculoos frisco. Dat zijn denk ik mijn lievelings friso’s. Zo lekker!

30 oktober

Ik begin bijna elke morgen met het checken van mijn weer app zodat ik kan inschatten hoeveel lagen ik aan moet doen. Haha. Vandaag zag ik dat het aan’t sneeuwen was maar dat bleek in real life toch niet het geval te zijn (spijtig). We maakten een wandeling met Archie en zijn regenfrakske omdat het wel goed aan’t regenen was. Ik douchte en maakte mijn valies voor de Ardennen. 

Mijn outfit van dinsdag. Lekker warm vest en een zot printje.

Ik had gewisseld van shift met een collega waardoor ik nu een late had in plaats van een vroege. En ’t is vakantie dus het is nog rustiger op het openbaar vervoer dan anders.

31 oktober

Woensdag had ik op mijn werk coaching. Had ik echt even nood aan. Door de veranderingen heb ik soms het gevoel dat ik weer helemaal van 0 moet beginnen en dat mijn gesprekken stuk voor stuk prut zijn. Ik weet ergens ook wel dat dat niet helemaal klopt, maar ik voelde me er wel héél onzeker door dus het was fijn om het er eens over te hebben en wat dingen af te spreken zodat ik wat gerichter aan mijn werkpuntjes kan werken. Verder had ik dus ook best wel een pechdag door treinvertragingen in de ochtend, een gemiste trein in de namiddag en een bus die te laat kwam én dan ook nog eens rugpijn en emotioneel zijn door m’n regels. Top combinatie!

Gelukkig vertrokken we ’s avonds voor een verlengd weekend naar de Ardennen met mijn schoonfamilie ♡

Ik kroop er ’s avonds al lekker vroeg in bed met mijn boek (aanrader!!!).

1 november

Onze eerste ochtend in Vivy begon met een ochtendwandelingetje met Archie. Voor de rest zijn mijn dagen een vrij grote blur. Haha. Die waren voor het grootste deel ook vrij gelijkend. Opstaan, wandelingetje, ontbijten, wandelen / thuisblijven, middageten, wandelen / thuisblijven, avondeten, film, slapen. 

Met de meeste wandelingen ben ik niet mee gegaan. Mijn schoonzus is zwanger en voor haar is het vaak wat moeilijker om van die zotte tochten te gaan doen dus bleef ik lekker bij haar (zeg ik dan hé want eigenlijk had ik ook niet altijd zin in wandelen, hihi). Daarnaast vind ik het ook gewoon fijn om af en toe eens een momentje niet in een vrij grote groep te vertoeven. Verder spotte ik op een ochtend met David en Archie drie herten en maakte ik as usual weer veel foto’s. Maar niet van de herten want die waren helaas iets te snel. Hieronder dus een collage van onze avonturen. Sommige foto’s zijn ook gemaakt door mijn ander schoonzusje.

We zaten dus met ons elven in een huisje in Vivy, wat dichtbij Bouillon is. Toch meer dan twee uur rijden met onze Archie die heel snel heel misselijk wordt. Dus dat is altijd een beetje een avontuur maar de terugreis verliep zonder kots doordat we hem een pilletje gaven. 

Ik heb enorm genoten van het weekend en mijn batterijtjes zijn ook weer volledig opgeladen! Hoe gaat het met jullie?

5 thoughts on “Deze week

  1. Leuk overzicht en wat een tof weekendje weg. Hele mooie foto’s ook, vind de foto’s van jullie samen ook errug leuk!

  2. Wat een mega leuk weekoverzicht is dit! Ik heb ervan genoten om met je mee te kijken 🙂 Heerlijk ook dat je zoveel buiten bent geweest deze week, genieten. Dit maakt ook meteen het verlangen in me los om ook eens naar de Ardennen te gaan! Dat boek over introvertie klinkt ook interessant trouwen, ik moet daar vast ook situaties uit kunnen herkennen. 🙂 Fijne week! Liefs!

    1. Hey Anniek! Dankje voor je reactie 🙂 ik moest ze inderdaad eerst goedkeuren dus ik heb je andere reactie even verwijderd. Ik vond het boek echt mega herkenbaar! Zou graag een exemplaar geven aan alle mensen die dichtbij me staan zodat ze een beetje beter weten hoe ik in elkaar zit 😀 hihi.

Comments are closed.