Deze week.

Pfoe jongens, deze week was me het weekje wel hoor! Ik dacht het even rustig aan te doen in de aanloop naar de feestdagen maar dat was ijdele hoop. Haha. Ik vind het niet erg hoor trouwens want er gebeurden wel fijne dingen! Aangezien het nogal hectisch was, gooi ik hier gewoon wat foto’s in het rond!

☾ Ik ging taart eten voor m’n oma’s verjaardag
☾ De zus van David kwam gourmetten omdat we nog heel veel over hadden van toen mijn ouders de dag ervoor kwamen eten.
☾ Kleine Lore kwam op bezoek waaaaant:

☾ David werd peter! Mijn andere schoonzus is bevallen. Echt waar, mijn hart smelt! Het is zo’n mini propje, ongelooflijk. Ik vind het ook echt super magisch dat ze er nu echt is. Zo’n wonder!
☾ Ik bakte pannenkoeken (voor ons) en maakte een ovenschotel voor het gezinnetje zodat ze niet hoefden te koken als ze terug kwamen uit het ziekenhuis.

☾ De steentjes voor onze oprit werden gebracht. Het leek echt zo’n klein hoopje om alles te bedekken maar het is gelukt! In de loop van volgend jaar gaan we nog wat mooie grassen zoeken om aan de rand te zetten en dan is dat weer iets wat van ons lijstje kan geschrapt worden!
☾ Ik ging frietjes eten met mijn tantes omdat één van hen terug in België is voor Kerstmis.

☾ Het regende mega hard, mijn paraplu ging kapot én ik vergat hem in de bus (wat nu ook weer geen ramp was aangezien het ding toch dood ging) maar na mijn werkdag vrijdag begon mijn vakantieeee! Ik zat dan ook al een hele week met een gigantisch vakantiegevoel in mijn hoofd.
☾ We kochten nog wat last minute kerstcadeautjes (waaronder eentje voor mij! 😀 ).

Hoe was jouw week? Heb jij vakantie?

11 thoughts on “Deze week.

  1. Oh, ik heb de voorbije weken ook enkele keren kraamkost gemaakt vermits mijn schoonzus en broer in december een tweede zoontje kregen. Lore & Louise klinkt inderdaad mooi samen.

  2. Een drukke week maar met veel voldoening lijkt me. Mooie familiemomenten en lekker eten 😉 Volgens mij zullen er wel nog zo’n momenten volgen. Fijne feestdagen 😀

  3. Wat een ontzettend lieve kleine baby, gefeliciteerd nog! En mega lief dat je een ovenschotel voor ze maakte, daar waren ze vast ontzettend blij mee. Liefs en fijne feestdagen <3

  4. Aah, leuk zo’n kleintje, gefeliciteerd! Ik heb vakantie genomen en heb weinig plannen. Het is net als de vakanties toen ik nog studeerde: niksen, hangen, leuke dingen doen (en een paar nuttige dingen doen). Fijne feestdagen en geniet van je vakantie!
    Shirley schreef laatst over Boeken om deze winter wel/niet te lezenMy Profile

    1. Dat zijn de beste vakanties! 😀 Dat zal hier bij ons niet veel anders zijn denk ik! Geniet van je vakantie en fijne feestdagen!

Comments are closed.