Deze week

7 oktober

Deze ochtend sliepen we ook weer een beetje uit! Vind ik tegenwoordig zo fijn om te doen. Gewoon een beetje langer in bed blijven liggen en nog een beetje in mijn boek lezen. Zalig! Ik ontbeet daarna met de overschot van de pannenkoeken die ik zaterdag maakte en kroop dan, nog steeds in mijn pyjama, achter de computer om wat vlogs te kijken en een beetje aan mijn blog te werken.

Rond 15u trokken we naar mijn ouders om taart te eten voor de verjaardag van mijn papa. Ik kocht samen met een broer als cadeau een museumpas waarmee hij in 120 musea gratis binnen kan. Ik zocht wat mooie papiertjes uit en maakte een envelopje om het ding in te verpakken.

8 oktober

Maandagochtend begon met een ochtendwandelingetje met David en Archie, een prachtige zonsopgang een cake. Ik besloot namelijk om een chocoladecake te bakken en at de overschot van het deeg als ontbijt. Haha. Mja niet heel gezond maar kom. De cake zelf was ook heel lekker en ik nam natuurlijk meteen een paar stukken mee naar mijn werk. 

Toen ik op de trein naar mijn werk zat, begon ik in een nieuw boek, namelijk 365 Dagen succesvol. Weer een boek met oefeningetjes in. Ik moet zeggen dat ik altijd wat moeite heb om de oefeningen uit te voeren omdat ik gewoon wil lezen maar ik denk dat ik het misschien toch ga oppakken! Onderweg terug naar huis begon ik dan ook nog in Mannen die vrouwen haten omdat ik graag wat afwissel tussen zo’n selfhelp boek en een echt verhaal.

9 oktober

Dinsdag ging ik in m’n eentje een ommetje doen met Archie omdat we iets te lang in bed bleven liggen en David naar z’n werk moest. Ik ben sinds een tijdje ook vrij geobsedeerd door een huis dat hier in de buurt te koop staat. Ik sta er elke dag even stil omdat het vlak aan mijn bushalte is en ik wil het zo graag eens gaan bekijken! Haha. Niet dat we nu in de mogelijkheid zijn om even een nieuw huis te kopen ofzo, maar ik ben er echt heel benieuwd naar. Ik zag op de site van de makelaar een paar foto’s van de binnenkant en het lijkt me zo’n fijn huis. Het was vroeger een winkel en binnenin lijkt het nog in jaren 70 stijl (denk ik hé). 

Ik vergat helaas mijn e-reader dus ik kon me in de trein niet echt bezighouden. Doordat ik ineens meer naar buiten keek, zag ik allemaal ‘nieuwe’ plekken en dingen die me eerder niet opgevallen waren. ’s Avonds pikte David me op aan het station en gingen we Mc Donalds eten. Ze hebben een nieuwe hamburger en frietjes met gesmolten kaas over! Omdat het onze schermpjesvrije avond was, overtuigde ik David om te puzzelen.

10 oktober

Van woensdag heb ik helemaal geen foto’s! Ik had een pull aan naar mijn werk en dat was eigenlijk veel te warm. Helaas. Ik zou zo graag echt herfstig weer hebben en geen 25 graden. Haha. Ik tel ondertussen ook al serieus af naar mijn vakantie! Er zijn op mijn werk wat dingen veranderd sinds maandag en ik merk dat ik er heel onzeker van word. Ik voel me weer alsof het mijn eerste week is. Ik kreeg er bijna een punthoofd van. Gelukkig gaat het bij sommige collega’s ook niet altijd meteen van een leien dakje en kunnen we dan lekker tegen elkaar klagen :p

11 oktober

Deze ochtend zag ik echt de mooiste ochtendlucht die ik ooit gezien heb! Ik heb er helaas geen foto van want mijn batterij was leeg maar het was zo mooi! Ik stond er helemaal versteld van. Ik vind het niet zo fijn dat het zo lang donker blijft ’s morgens maar het voordeel daarvan is dat ik dan wel elke ochtend de zonsopgang kan zien.

Ons motto op het werk was vandaag: BLIJVEN ADEMEN! Haha. ’s Avonds aten we een vegan pizza van de Lidl. Superlekker! 

12 oktober

Vrijdag kreeg ik mijn Leuchtturm 1917 boekje binnen. Ik wil het bullet journallen toch nog een kans geven omdat ik hem de laatste dagen wat actiever aan het gebruiken ben. Maar ik wil dan graag een volledig nieuwe start. Vandaar dat ik maar gewoon een nieuw boekje bestelde. Haha. ’s Avonds maakte ik groentjes met rijst, rode curry en een kalkoenschnitzel en tijdens onze avondwandeling zagen we deze schaapjes. Ze stonden heel dicht bij het hek te grazen maar toen ze Archie zagen liepen ze allemaal weg waarna ze even later gezamenlijk weer onze kant uit kwamen. Het zag er zo cool uit! Helaas was het al wat donker aan het worden en kreeg ik ze niet heel goed op beeld.

Verder was het vandaag David’s laatste stagedag! Na 6 jaar studeren en twee jaar stage is hij eindelijk ‘volwaardig’ architect. En om dat te vieren, vroegen ze bij zijn stagebedrijf of hij wil blijven.

13 oktober

Ik had vorige week echt super veel zin om nog eens te gaan winkelen en vandaag was de dag! Haha. Ik trok in m’n eentje naar Gent en kocht een paar dingen in de Primark. In de H&M kocht ik twee bh’s (ik vind dit serieus een fijne winkel om bh’s te shoppen!) en in de Hunkemöller kocht ik er ook nog drie. Ik had nog een bon en je kreeg de derde bh gratis. Woehoe! Ik kocht daar allemaal hetzelfde model maar dan gewoon met andere kleurtjes.

In de Pull&Bear paste ik een corduroy jurkje dat ik heel leuk vond staan maar dat ook echt véél te kort was. Mijn poep was echt justekes bedekt. En ik paste een flared corduroy broek en ik vond ze eigenlijk heel tof maar ik heb ze toch niet gekocht. Ik wist niet of ik ze wel zou durven dragen en nu vind ik het stom dat ik ze niet heb gekocht. Haha. Misschien dat ik ze alsnog online bestel 😉

Als middageten / vieruurtje kocht ik een stuk heerlijke crumble taart bij Julie’s House én ik nam nog twee stukken Oreotaart mee om te vieren dat David’s stage afgelopen is en hij nu officieel architect is. Olé!

Wat heb jij deze week allemaal uitgespookt?

13 thoughts on “Deze week

 1. Wat een fijne manier om je studie en stage af te ronden. Zo tof voor David dat hij meteen een contract kreeg aangeboden. Ik wilde eigenlijk wel zo’n ribfluwen overgooier. Lekker nostalgisch maar die lengte is telkens te kort voor me. Geef mij maar jurkjes die niet op mijn knie vallen zodat ik ze niet de hele tijd naar beneden moet trekken. Het is echt al superlang geleden dat ik nog eens bij Julie’s House was maar volgende week ga ik gewoon zelf Oreo Cupcakes bakken.

 2. Leuke kleding heb je gekocht <3 En gefeliciteerd met David! 🙂
  Leuk ook die dagen naast de tekst van je overzichtje! Altijd leuk deze kletsblogjes

 3. Wat goed dat David meteen een baan aangeboden heeft gekregen. Gefeliciteerd! Hopelijk went het snel een beetje op je werk met de nieuwe manier van werken! Ik kan me voorstellen dat het lastig is om alles weer zo’n beetje opnieuw te moeten uitvinden. Leuk dat je opnieuw aan een bullet journal gaat beginnen. Ik ben benieuwd!
  Romy schreef laatst over Eigen baas? | Mijn 7 tips voor beginnen met ondernemenMy Profile

 4. Gefeliciteerd met het slagen van je vriend, wat fijn dat hij mag blijven bij zijn stagebedrijf! En vegan pizza bij de Lidl, dat moet ik ook even onthouden haha. Ik spookte deze week niet veel uit, vooral colleges gevolgd en ziek thuis gezeten helaas. Maar dit weekend lekker ingehaald met dit mooie weer 🙂

  1. Hopelijk niet meer ziek nu?
   En die pizza is echt een aanrader! Ik zag vandaag dat ze nog een andere variant hebben ook met spinazie en champignons maar daar ben ik zelf minder fan van.

 5. Oh waauw, een dikke proficiat aan David! Mijn neighbour-girl (is niet mijn buurmeisje, maar van enkele huizen verder :p ) studeert ook voor architect. Ze zit ongeveer halverwege.. Ze kijkt gelukkig wel uit naar de stage, want het schoolwerk is niet altijd even gemakkelijk geweest voor haar. Heb dan altijd zo’n compassie met haar 😉

  1. Voor David ook niet! Al die uren die er in kruipen. Ik herinner me nog dat ik een keer boompjes heb gemaakt voor een van zijn maquettes. En hij heeft tijdens het maken van een maquette eens een stuk van zijn vinger gesneden. Haha. Maar daarbuiten is het qua studeren toch ook geen makkie.

Comments are closed.