Deze week

30 september

We begonnen onze dag héél fijn door een flinke boswandeling te maken met Archie. Het is altijd mooi in het bos, maar deze ochtend was het echt héél bijzonder. Het zonlicht viel zo mooi door de bladeren heen. Echt prachtig!

Dat was meteen ook een goeie gelegenheid om mijn nieuwe wandelschoenen eens uit te testen. Ze zitten super comfy! En Archie was ook helemaal in zijn nopjes. Haha.

In de namiddag sprak ik met een paar vriendinnen af in Gent. We hebben een paar uur ergens op een terrasje gezeten tot het daar iets te fris voor werd. Na een verse fruitsap en een warme chocomelk trokken we naar Julie’s House waar we taart aten! Mijn stuk Oreotaart was meteen ook mijn avondeten (en wreed lekker!). Helaas vergat de bediening ons tot twee keer en werden we meteen na onze taart vriendelijk verzocht om weg te gaan omdat ze gingen sluiten.

Ik was rond 21u thuis, stapte nog onder de douche en kroop meteen in mijn bed met mijn boek Vuile lakens. 

1 oktober

Man, het was zo’n enorm drukke dag op mijn werk! Ik heb het nog nooit zo druk meegemaakt. Nu hebben wij er niet heel veel last van, maar onbewust ben je er toch wel mee bezig. Ik moest na elke telefoon ook nog eens super veel dingen aanvullen in de dossiers van mijn klanten waardoor het leek alsof mega sloom was. Haha. 

’s Avonds maakte ik samen met David hespenrollekes en puree en keken we Boer zoekt vrouw. Ik heb dat nooit gevolgd maar ik vind het eigenlijk best een leuk programma! Ik maakte ondertussen ook mijn oktober spread. 

2 oktober

Deze ochtend had mijn trein alweer vertraging. 27 minuten. Dik kut want als ik 30 min vertraging heb, hoef ik mijn overuren niet in te zetten om op mijn normale uur naar huis te mogen en dat moest ik nu dus wel doen. 

Toen ik thuis kwam van mijn werk, besloot ik maar eerst te douchen waarna het lot me slechtgezind was en ik het hele doucheding op mijn hoofd kreeg. Ik kreeg het wel een beetje terug goed maar het viel prompt weer uit elkaar. Het onderste stukje waarmee het vasthangt in de muur is blijkbaar doorgeroest. Typisch zo’n klein gebrekje waarvan je niet wist dat het er was, tot dit dus gebeurde. 

’s Avonds propten we ons vol met Pizzahutpizza ♥♥♥ (er was een actie: 1 pizza kopen is drie pizza’s krijgen) en we deden voor een keer geen schermpjesvrije avond omdat bij pizza wel tv hoort. Vinden we.

3 oktober

Na mijn werk liep ik van het station naar de kapper waar ik mezelf een nieuwe coiffure liet aanmeten. Moet nog heel erg wennen aan de froefroe maar ik vind het wel tof! De lengte is precies wat ik wou! Alleen de froe vind ik misschien een beetje te lang. Maar dat komt waarschijnlijk ook doordat ik er nog moet aan wennen. Daarna liep ik met David de stad in omdat we een etentje hadden voor de verjaardag van mijn papa. Ik kocht nog snel een nieuw bloesje in de C&A omdat ik maar gewoon een simpel t-shirt aan had en ik toch een beetje netjes voor de dag wou komen. Haha.

4 oktober

Vandaag had ik echt eeeeenorme rugpijn van m’n regels. ’t Was zo erg dat ik amper stil kon zitten op m’n stoel. De laatste twee uur op m’n werk had ik een opleiding dus ik was blij met de afwisseling. David kwam me ophalen aan het station. Hij had een thuiswerkdag omdat we zijn overgestapt van internetprovider en ze dat vandaag in orde kwamen maken (€40 per maand goedkoper hé!). We maakten een iets uitgebreidere avondwandeling waarbij David mijn nieuwe haar mooi op de foto zette.

Daarna aten we de overschot van onze Pizzahutpizza op en keken we Expeditie Robinson. Kijkt nog iemand dat? Ik stoor mij altijd zo aan bepaalde mensen. Haha.

5 oktober

Vandaag was een beetje een speciale dag op mijn werk. Er kwam in de voormiddag een nieuwe collega mee luisteren met mij. Vind ik eigenlijk niet zo leuk en zelfs stresserend omdat ik me van mezelf niet zeker genoeg voel. Maar het ging wel oké. In de namiddag waren er wat dingen te doen omdat er vanaf maandag een paar dingen veranderen op mijn werk. In onze manier van werken dan, niet zozeer op de werkvloer zelf. Spannend!

Ik had een bloesje aan wat ik al super lang niet meer gedragen heb. Om de één of andere reden vind ik dat bepaalde dingen me nu veel leuker staan, met m’n nieuwe haar. Haha.

Een groot deel van de dag breng ik nu hoofdschuddend door trouwens. Haha. En ik liep zo goed als een hele dag rond met mijn spriet open. Hahaha :’D

6 oktober

Vanochtend sliepen we een beetje uit waarna ik onze woonkamer opruimde en stofzuigde en David boven en in de gang de gleuven sleep voor onze nieuwe elektriciteitskabels. Met als gevolg dat ik weer opnieuw kon stof afnemen. Haha. ’s Middags bakte ik pannenkoeken. Ik deed in het laatste restje van het deeg een eetlepel pure cacaopoeder. Super lekker!

’s Avonds aten we alweer pizza van de Pizzahut maar deze keer bij de ouders van David. Haha erg hé? Laten we zeggen dat het niet zo’n gezonde week was én dat ik de komende maanden geen Pizzahut meer nodig heb 😉

14 thoughts on “Deze week

 1. OH, die eerste foto’s<3333333 Wat een heerlijkheid met die natuur. En super tof je nieuwe kapsel.

  Fijne Zondag!
  x

 2. Ik kijk ook Expeditie Robinson 😀 ik ben nu wel curieus aan wie je je zo ergert 😛 haha! Amaai, die pizza en die pannenkoeken zien er supergoed uit! Ik kijk er naar uit dat ik dat binnenkort ook weer allemaal kan eten 😉 (stomme diabetes!), en ik vind jouw haar heel leuk zo 🙂 staat je goed! lekker speels! 🙂
  Nele | Pizzapartyfridaynight schreef laatst over UPDATE | 33 weken zwangerMy Profile

  1. Expeditie Klagen precies…iedereen zaag daar maar, en dan dienen ene da er na ne maneschijn al zelf wou uitgestemd worden! Eye roll! Ik heb ook een frou en geen spijt van gehad, staat jou idd heel leuk!

   1. Haha ja echt hé! Stoorde mij ook aan hem. Dat hele kamp van hem vond ik allemaal zagers eigenlijk. Of toch bijna. Die waren altijd zuur terwijl dat andere kamp veel gezelliger leek. Maar ja, zal ook wel wat liggen aan hoe ze het allemaal in beeld brengen waarschijnlijk.

  1. Dat was mijn belangrijkste vereiste! Heb dat ook zo tegen de kapper gezegd en ben er wel echt blij mee! Vind mezelf ineens 10 keer knapper 😀

 3. Ik vind je kapsel echt bij je passen 🙂 Er komt een tijd dat je er wel aan zal wennen. Ik ga dinsdag naar de kapper. Het zal wss wel gewoon wat bijknippen zijn. Oh, toch vervelend als iets in huis het opeens begeeft of even uit zijn element valt. Wij kunnen hier ook zo balen van zo’n dingen, maar wij zijn ook niet altijd even handig in die dingen..

  1. Haha ja ik ben ook echt niet handig met zoiets! :p Gelukkig is David wel een beetje een handige Harry en kan hij zo’n dingen snel maken! En merci! 🙂

 4. Wauw, je nieuwe kapsel staat je echt zó leuk! Supermooie foto’s van jou met dat blouseje! 🙂 Lijkt me inderdaad spannend als een nieuwe collega moet meeluisteren. Fijn dat je daar ook weer van af bent en dat het meeviel. En wauw, 3 pizza’s voor de prijs van 1? Dan moet je ook wel gewoon de hele week pizza eten, toch?! 🙂
  Romy schreef laatst over 15 willekeurige feitjes over mij #5My Profile

  1. Dankje! 🙂 En ja, wij zijn dol op pizza dus met zo’n actie maken we er maar eens goed gebruik van. Haha 😀

Comments are closed.