Deze week

De voorbije week is zo’n week waarvan ik eigenlijk niet heel goed meer weet wat ik deed. Hoe dat komt? Ik maakte in totaal twee foto’s. En dan nog van mijn vriend en Baloe. Haha. Ik ga een poging doen om toch wat toppers op een rijtje te zetten (want helaas moet ik over floppers niet heel lang nadenken).

Top.

* Vrijdagavond aten we eindelijk frietkotfriet! Dat hadden we afgesproken omdat ik zaterdag een week aan het werk zou zijn. Kwestie van het wat te vieren. Ik kijk daar altijd super hard naar uit en het smaakte me enorm!

* Zondag mochten we bij mijn schoonouders gaan eten en mijn schoonmama had balletjes in tomatensaus à la Jeroen Meus gemaakt. Superlekker! En het fijne is dat we er gisteren nog een keer van konden eten.

* We gingen gisteravond naar Red Sparrow in de cinema. Ondanks de niet zo positieve recensies, vond ik het eigenlijk wel een goeie film. Alleen die scenes waarin mensen gemarteld worden vind ik echt niet om aan te zien. Mijn maag draait daar dus van om hé. Haha. Ik vergat ook even dat Matthias Schoenaerts meedeed, tot ik hem ineens in beeld zag ‘ah ja! die doet ook mee!’.

* Ik weet niet goed meer welke dag, waarschijnlijk zaterdag of zondag, maar we konden gewoon in onze veranda zitten! Als het buiten koud is, is het in onze veranda ongeveer even koud denk ik. Maar als het zonnetje er op zit, warmt het echt super goed op en het was er super aangenaam ’s ochtends. Krijg helemaal zin in de lente en de zomer en in de tuin zitten.

Flop.

* Ik heb nu welgeteld een week en drie dagen mijn auto en er is al iets mis – zucht. Toen ik gisteren naar m’n werk vertrok begon er ineens een lampje te branden en als ik schakelde, schudde m’n autootje enorm. Dus ik durfde eigenlijk niet meer verder rijden en moest dan een auto lenen van m’n schoonouders om nog op een deftig uur op mijn werk te geraken. Mijn vriend denkt dat hij het zelf kan maken vandaag dus dat gaan we even bekijken. Maar ik baal wel.

* Doordat ik terug werk, heb ik minder tijd voor mijn blog en dat vind ik eigenlijk wel jammer. Ik heb op werkdagen vaak geen fut meer om bijvoorbeeld op reacties te antwoorden maar op mijn vrije dagen wil ik ook geen hele dag computeren. Gelukkig had ik voor de #40dagenbloggen uitdaging wel al wat posts ingepland.

Hoe was jullie week?

Note to self voor de volgende editie: doorheen de week alles opschrijven in het concept.

4 thoughts on “Deze week

  1. Oei, balen dat er al iets mis is aan je auto. Hopelijk kan David het maken en hoef je niet terug naar de garage. Ja, ik snap dat wel dat je na je werkdag geen zin meer hebt om te bloggen. Leve het inplannen! Al moet ik toegeven dat dit ook niet altijd perfect lukt bij mij *oeps*
    Evelyne schreef laatst over Week van de vrijwilligerMy Profile

  2. Ik heb zondag na lange tijd ook nog eens frietjes van frietkot gegeten. Kan zo smaken en totaal niet te vergelijken met andere frietjes.
    Zo vervelend van je auto. Fingers crossed dat David het kan fixen.

  3. Leuk om te lezen! Red Sparrow ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar… Ik wacht tot we hem zelf kunnen kijken. Jammer he, als je minder tijd hebt om te bloggen! Ik heb (toevallig en niet gepland) een dagje vrij vandaag, dus ik ga lekker series kijken en BLOGGEN! 🙂

  4. Wat balen dat je auto zo snel kapot is gegaan. Ik snap wel dat je nu minder fut hebt om te bloggen. Ontspannen en tijd voor jezelf is belangrijk, dus geef daar gewoon aan toe. Als je baan iets minder nieuw is, houd je waarschijnlijk ook wel weer wat meer energie over denk ik.
    Shirley schreef laatst over Boeken om wel/niet te lezenMy Profile

Comments are closed.