Deze week

Weer een nieuwe week! Ik had echt een fijn weekend gehad vorige week en eerlijk gezegd had ik niet zo veel zin in de nieuwe week maar die bleek uiteindelijk wel heel leuk te zijn!

Maandag 27 augustus.

Maandagochtend was ik thuis want ik had een late shift deze week. Dus dat betekent dat ik pas om 11u de trein moet nemen (en begin te werken om 12.15u). Ik kan weer mee ochtendwandelingetjes maken en we kwamen aan zo’n kledingcontainer een knuffelpaard tegen in Archieformaat. Hij was natuurlijk compleet in de war daardoor. Haha. Wel grappig om te zien! Ik werkte een beetje aan mijn blog toen David naar zijn werk vertrok en keek nog een aflevering van Zumbo’s just dessert. Op mijn werk kreeg ik een koffietje van mijn collega. Ik lust eigenlijk helemaal geen koffie maar dit was meer melk en suiker dan koffie en dan vind ik het eigenlijk wel heel lekker!

Voor de rest ging de dag vrij traag vooruit. Maar dat heb ik altijd als ik een late shift begin. Het lijkt altijd alsof ik al van ’s morgens op mijn werk ben. Maar ondanks dat vind ik de late shift denk ik wel het fijnst omdat ik dan ’s morgens wat langer kan slapen en meer tijd heb om nog iets te doen.

Dinsdag 28 augustus.

Aangezien ik de late heb deze week, kookt David altijd ’s avonds. Ik had een ovenschotel op het menu gezet die we nog nooit hadden gemaakt en ik had ’s morgens eigenlijk wel zin om hem al klaar te maken dus dat deed ik. En David was blij dat hij het niet meer moest doen ’s avonds. Het was echt zooooo lekker! Hier kwam nog kaas en paneermeel over voor een lekker krokant korstje. Jammie! Het is een schotel in laagjes: gebakken kippenblokjes, penne met pesto-mascarponesaus, broccoli en kerstomaatjes en dan kaas en paneer. Wij hadden helaas geen kerstomaatjes maar van die snacktomaatjes en die vind ik iets minder lekker maar alsnog was het echt g o d d e l i j k!

’s Avonds had mijn trein vertraging. Ongeveer 10 minuten. David komt me vaak halen aan het station dan dus ik smste dat hij 10 min later mocht komen, bleek de trein toch vrij op tijd in het station te zijn waardoor ik dus nog 10 minuten moest wachten. Haha.

Ik had vandaag ook een uurtje op het werk waarbij mijn teamleider kwam meeluisteren met mijn telefoontjes. Dat vind ik dus altijd mega stresserend hé, als iemand meeluistert. Tijdens onze coachings beluisteren we vaak gesprekken en dat vind ik ook altijd gênant (je eigen stem horen is fucking raar :p ) maar dat heb ik dan toch nog liever dan dat er iemand naast mij zit. Ik word er altijd heel onzeker van. Maar een uur gaat gelukkig wel snel voorbij!

Woensdag 29 augustus.

Yay voor ochtendwandelingen! De zon was nog niet helemaal op waardoor de lucht er mooi uit zag! Helaas ook wel grijs. Ik had gezien in de weerapp dat het de hele dag ging regenen maar ik hoopte dat het droog zou blijven. Toch als ik naar mijn werk moest. Helaas. Haha. Nadat David vertrok naar zijn werk begon het te regenen. Maar ja, dan had ik weer een gelegenheid om mijn regenjas aan te trekken.

’s Avonds aten we hotdogs omdat David ook laat thuis was en we allebei geen zin meer hadden om te koken. Toen we thuis kwamen, zagen we dat Archie het televisiebakje had proberen opeten. Echt stom. Wat dat beest ons al gekost heeft aan kapotte dingen vervangen…. (drie paar slippers, een bloes, een geleend boek en nu dus ook het bakje van de tv). En hij had dus net gegeten hé. Niet te snappen. We waren even heel boos maar hij weet natuurlijk niet dat hij iets stuk heeft gemaakt wat hij niet mocht hebben dus toen waren we terug vriendjes. We konden gelukkig nog zappen via de decoder want de Bake Off is terug begonnen! YEEEEES!

Donderdag 30 augustus 2018

Weer een fijn ochtendwandelingetje om de dag te beginnen en het zonnetje was ook van de partij! We bleven wat langer in bed liggen omdat David later naar zijn werk kon. Echt heel leuk! Het voelt totaal niet als een werkdag op die manier. Ik trok m’n vintage schoentjes eens aan. Nu het zo wat herfstiger wordt, vind ik ze beter passen bij het weer.

Toen ik om 20u aan het station was na mijn werk, wandelden we meteen door naar het centrum om onze Indiaan, Mars en Goliath nog eens te bewonderen tijdens Katuit. Zeer wazige foto. Sorry 🙂

Vrijdag 31 augustus 2018.

Vrijdagochtend kreeg ik mijn pakketje van Zalando aan waar ik twee heel fijne nieuwe dingen aan over hield. Een bloesje met panterprint en een bruin giletje. Moest ook veel dingen terugsturen omdat de kwaliteit niet was wat ik hoopte. ’s Avonds reden we na mijn werk door naar een outletverkoop in onze buurt. Ik kocht er een paar winterschoenen van Roxy en David een trui en een jas. Alles samen nog geen €150 dus dat waren weer koopjes!

Zaterdag 1 september 2018.

Vandaag kreeg ik het weer in mijn hoofd om onze roze zetel terug naar de living te verhuizen. Haha. Gelukkig vond David het meteen een goed idee. Nu de herfst en winter toch al een beetje in aantocht zijn, vind ik het wel weer fijn om de salon wat meer ‘afgesloten’ te hebben. Het is wat gezelliger zo. En ik vind het ook gewoon super fijn om af en toe wat dingen aan te passen.

Voor de rest hebben we vooral gekuist aangezien we ons huishouden wat hadden laten slabakken deze week. Oepsie. Maar zo’n net huis is super fijn dus we zijn nu weer heel erg gemotiveerd om het netjes te houden.

Zondag 2 september.

We stopten Archie in de auto en reden naar een leuk plekje in de buurt om daar te wandelen. We konden er eigenlijk ook makkelijk heen wandelen in een half uurtje maar dan zouden we toch net iets te lang weg zijn. Ik zag een bloemenveld waar nog zonnebloemen in stonden. Super mooi! En het was ook héél warm eigenlijk.

In de namiddag maakten we een fietstochtje en we gingen nog eens voor een McFlurry. Was ook alweer even geleden en ijsjes gaan er altijd in! Ik verruilde m’n favoriete speculoos voor eentje met Oreo en chocoladesaus en dat smaakte toch ook, ook al had ik best weinig Oreostukjes. David nam een McFlurry met salted caramel. Die ga ik volgende keer ook terug nemen want die is ook echt heerlijk.  Voor de rest spookten we niet zoveel uit eigenlijk. Haha. Ik typte dit blogje, speelde The Sims (super lang geleden!) en David keek The Walking Dead.

Wat was het leukste dat jij deze week deed?

10 thoughts on “Deze week

  1. Roos is niet mijn kleurtje maar jullie zetels zien er wel super uitnodigend uit. Nu maar hopen dat Archie hen er niet lekker vind uitzien. Je vintage-schoenen zien er echt leuk uit. Nu maar hopen dat … 😉

  2. Oh jee, huisdieren en spullen kapotmaken blijft ook gewoon een ding hè? Onze Lily heeft er een handje van alles kwijt te maken. Vandaag zocht ik op het werk mijn pen, mijn lipstick en mijn parfum. Toen ik thuiskwam had mijn moeder van alles onder de bank vandaan gehaald waar Lily mee aan de haal gehaald. Je raadt vast wel welke drie dingen daar ook tussen zaten… 😉 Haha! Maar ik snap dat het wel echt vervelend is als je spullen worden kapot gebeten.
    Gelukkig was het verder zo te horen een fijne week! Wel spannend inderdaad, iemand die met je telefoongesprek meeluistert. Daar zou ik me ook super ongemakkelijk door voelen. Hopelijk ben je daar voorlopig even van af! 😉

  3. Mooi weekje zo 🙂 Ik blijf jullie roze banken tof vinden, staat weer gezellig zo! Je ovenschotel ziet er ontzettend lekker uit, klinkt ook als een lekker recept!

  4. Ik vind jullie roze bank zo gezellig. Mijn moeder heeft en had altijd een felroze bank. Ik voel me dus altijd heel thuis met roze in huis. Maar bij mijn vriend zal ik dat er niet doorheen krijgen, haha. Op zich niet erg, want er zijn andere kleuren die ik mooier vind, maar roze in huis blijft <3

Comments are closed.