Deze week #22 | The Camping Edition.

Ik weet niet waar alle tijd ineens heen is, maar ons kampeertripje zit er helaas alweer op. Deze week geen overzicht per dag maar gewoon een selectie van de foto’s die we maakten en een beetje uitleg over wat we allemaal deden (niet heel veel 😉 ).

We vertrokken maandagochtend rond 10u30. We zijn toch eerst nog last minute naar de winkel gegaan om wat dingetjes te halen. We moesten maar anderhalf uur rijden en we kwamen al op onze bestemming aan. Handig maar ook jammer langs een kant want ik vind zo’n lange autorit eigenlijk ook héél fijn. Haha. Rond 12u kwamen we aan op de camping, wat perfect uit kwam want we mochten vanaf 12u inchecken. We zetten gelijk onze tent op en installeerden alles. We hadden mega geluk met onze plek! Je mocht wel bij de reservering opmerkingen doorgeven en ik had een schaduwplekje gevraagd. Had eigenlijk niet verwacht dat ze er echt rekening mee zouden houden maar we hadden dus echt een super chille plaats waar we de hele dag door schaduw hadden naast onze tent! Thank God!

Voor ons was dit echt een chill vakantie dus we hebben bijna niets gedaan. Haha. We zaten op camping RCN De Schotsman in Kamperland. Echt pal aan het Veerse Meer. De camping zelf is wel oké. Veel plaats, verzorgd sanitair maar ook best wel ongezellig doordat ze er nieuwe bungalows aan het bouwen zijn. Zodra wij van ons veld af waren, stond je op een soort bouwwerf en dat neemt toch wel wat van de charme weg. En daarbij vond ik het sanitair gebouw zo onlogisch ingedeeld dat ik elke dag in de war was en een wc open trok als ik een douche zocht of een douche open trok als ik een kleedhokje nodig had. Je kon ook niet zien welke toilet bezet was en welke niet waardoor je ofwel zelf 6853 deuren moest proberen voor je een vrije wc vond, ofwel mensen constant aan je deur stonden te trekken als je zelf op de wc zat. Haha. Niet heel gezellig. Maar dus wel betrekkelijk netjes.

Aangezien we dicht bij het meer zaten, hebben we een paar keer daar op het gras gezeten met ons parasolletje en David zwom ook altijd wel eens in het meer maar er zaten echt heel veel kwallen dus ik durfde niet. We gingen elke dag wel een keer zwemmen in het zwembad maar dat zat, logisch, altijd propvol door het hete weer. Vooral veel spetterende kinderen en het water was ook best wel koud (’t is ook nooit goed hé :p ). We hadden qua weer wel hetzelfde als thuis dus uiteindelijk kwam dat zwembad wel goed uit.

Verder zijn we eens met de auto tot in Middelburg gereden waar ik een badpak kocht in de H&M. We aten daar ’s middags ook een broodje pulled pork en een ijsje (yoghurt en oreo, hmmmmmmm) en toen werd het ons te warm en zijn we teruggegaan. We zijn ook één keer naar het strand gegaan maar je moest daar €6 per dag betalen om te parkeren en aangezien het bij ons zelf ook heel fijn was, hebben we dat niet gedaan. We zijn een uurtje of twee op het strand geweest en dat was ook wel weer voldoende want het was echt zo enorm heet! De laatste avond aten we pizza bij 1611 in Veere (héél lekker en groot!), wat echt een heel gezellig dorpje is met allemaal van die kleine straatjes en schattige huisjes. ’s Avonds speelden we Yahtzee of keken we een film op Netflix (gratis wifi!) of maakten we een avondwandelingetje, inclusief ijs wat dan weer best goedkoop was voor wat je kreeg.

Samengevat hebben we eigenlijk vooral veel tijd op de camping zelf doorgebracht maar dat is precies wat ik fijn vind. Op voorhand niet te veel plannen maken en op de dag zelf kijken waar we zin in hebben. ’t Is vakantie voor iets hé. En het was echt een fijne vakantie. Ik ben voor mijn doen ook echt mega bruin geworden! Ben denk ik nog nooit zo bruin geweest! Mijn slippers stonden al na dag twee in m’n voeten gebruind en zelfs mijn benen zijn niet meer oogverblindend wit! Olé.

Vrijdag rond de middag reden we dan weer naar huis. Aangezien het de heetste dag ging worden, besloten we gewoon zo snel mogelijk ons gerief in te laden en dan eventueel nog wat aan het meer te gaan zitten. Maar dat hebben we niet meer gedaan. We hebben nog een duik in het zwembad genomen en zijn nog naar de Aldi gegaan omdat ze er echt ook weer veel meer dingen hebben dan wij in onze Aldi (en de vormgeving van de producten is ook véél mooier dan in België helaas). Daarna zijn we naar huis gereden waardoor we rond 14u al thuis waren. Ook fijn want dan hadden we nog tijd om alles op te ruimen (haat ik dus hé) en nog wat op ons gemak te zitten. ’s Avonds aten we frietkotfrietjes (want dat hoort zo na een vakantie) en deed ik een poging om te slapen. Ik begon in de keuken waar het vrij koel was maar na een tijd werd ik wakker van Archie en verhuisde ik naar boven waar het nog frisser was vreemd genoeg. Ik lag eerst in de zetel op onze kamer omdat die recht aan het raam staat en ik dus van het frisse windje kon genieten maar ben dan uiteindelijk toch naar het bed verhuisd toen het begon te gieten.

Verder ving ik niet veel meer aan in het weekend. Haha.

Hebben jullie een fijne week gehad? Niet gesmolten? 🙂

14 thoughts on “Deze week #22 | The Camping Edition.

 1. Ik wil ook nog eens frietkotfrietjes eten en door jou gebruik ik dat woord :p
  Het ziet er een geweldige, ontspannende vakantie uit. Lekker chillen en batterijtjes opladen. Hebben wij ook gedaan eigenlijk met een paar kleine klusjes 🙂

 2. Haha, mijn benen zijn nog steeds reflecterend wit. Bespaart me wel op van die fluo-veiligheidsbandjes wanneer ik ga fietsen.
  Wat een toffe fotocollages. Echt leuk om nadien als herinnering terug naar te kijken. Oh én pluspunten voor het lief die Harry Potter
  aan het (her)lezen was.

 3. Klinkt zalig en zo’n schoon foto’s weer! Zo coole langharige ezels, precies! En wat een fancy tent! Wij hebben zo’n iglotentje waaraan vooraan zo’n klein afdakje hangt dat al volledig uiteen hangt, dus een nieuwe tent zou feitelijk wel is welkom zijn. Welk merk is jullie tent?
  En Aldi’s in het buitenland, dat is echt om depressief van te worden he! Waarom zijn die zoveel mooier en moderner, waarom komen er in België niet van die chique Aldi’s met van die specialere producten en verpakkingen? Discriminatie is het!

  1. Het is een Obelink 400 of Bell tent 400 zegt mijn vriend :p haha. De onze is tweedehands 🙂 Echt een zalig ding! Ge kunt daar gewoon in rechtstaan hé. Toen wij nog met David zijn vorige auto gingen kamperen, staken wij daar onze gewone matras in van op ons bed. ZA-LIG! 😀 Ik heb goede hoop dat die hippe Aldi’s ook naar hier komen! Onze Aldi heeft een tijd geleden een mega update gekregen en nu ziet het er meer uit als een andere supermarkt maar de producten zijn wel nog ’t zelfde.

 4. oh zo ontspannen en fijn, het is dat ik twee weken lang hebt getopt met een blaasontsteking in italie maar verder was mijn kampeer trip ook zo relaxed en tof
  we hebben heel veel mooie dingen mogen zien en mogen doen. helaas kon ik door de kuur die ik daar kreeg geen drank drinken maar ijsjes gingen er dagelijks in haha.. niet goed voor the body maar boeie right? het is vakantie! jij hebt in ieder geval toffe foto’s gemaakt en die slippers zijn trouwens mega leuk

  1. Echt rot dat je een blaasontsteking had! Ik zou ook wel eens in Italië willen kamperen maar mijn vriend vindt het te ver rijden :p Heb vooral de laatste dagen echt massa’s ijs gegeten! Soms gewoon als middageten ofzo. Haha.

 5. Ik ben bezig aan mijn laatste dagen verlof. Nog even relaxed genieten en dan weer back to reality 😉 Leuke foto’s! Een echt vakantiegevoel. Kamperen zegt me niets, maar een luilekker vakantie wel 😉

 6. Wat bizar dat je niet kon zien of de wc’s bezet waren ja of nee, en balen van het bouw gedeelte maar verder klinkt het als een lekkere rustige camping. Bij kwallen zou ik ook het water niet in gaan, nare beesten! Wij hebben hier gelukkig een hele fijne recreatie plas (nog geen 5 minuten fietsen van ons huis) en daar kunnen we heerlijk frisse duiken nemen, heel fijn met dit warme weer!

Comments are closed.