Deze week #21

Maandag 16 juli.

Maandag begon ik aan mijn sapjesdetox van Uzuma, wat eerlijk is eerlijk, geen succes was. Laten we zeggen dat ik de avond net haalde omdat al die sapjes gewoon écht niet mijn ding waren. Het eerste wat je op de foto ziet, kreeg ik nog redelijk binnen. Nummer twee werd een ad fundum en bij nummer drie ging het mis. Nummer vier lukte wel want dat was een wortelsapje met veel fruit maar daarna moest ik weer sapje 1 en 2 op en ik kreeg al bijna braakneigingen bij de geur. Haha. Tot zover dus het fabuleuze idee om een sapdetox te doen.

Verder begon David vandaag aan onze poort. We gingen staal halen en allerlei plugdingen, moeren, … bouwspul. En zag ik bovenstaande quote op Instagram denk ik maar ik weet echt niet meer van wie (sorry). Vond het zo mooi!

Dinsdag 17 juli.

Dinsdag stonden we ‘vroeg’ op (om 8 uur, maar ’t is vakantie hé 😉 ). Ik had met mijn oma afgesproken dat we om 9 uur eens langskwamen en met Archie en haar beagle Flo een lange wandeling gingen maken. Ze zijn nog geen vriendjes, maar tolereren elkaar dus dat is al positief. Haha. Helaas had Archie plots een klein konijntje gevangen waardoor ik bijna moest huilen omdat ik het zo zielig vond. We konden het nog bevrijden en het huppelde wel weg maar ik voelde me er echt slecht over. Al is hij natuurlijk een hond en snapt hij niet dat ik daar verdrietig van werd. Haha. Daarna gingen we nog langs bij mijn papa en haalde Archie een dode duif tussen de struiken vandaan. Haha. ’t Was zijn dagje wel.

Woensdag 18 juli.

Op woensdag maakte ik vooral foto’s voor een artikel. Ik mocht voor een samenwerking een paar dingen uitzoeken. En ik stopte deze quote van Flow in m’n kader. Hihi. Vond het zo grappig dat deze er in stond want ik vind het echt een waarheid als een koe. Ondanks dat het soms echt een duiveltje is, zie ik Archie wel graag en kan ik mij niet inbeelden dat we hem niet meer zouden hebben.

David zijn broer kwam ’s avonds eten en we hadden een soort van mini aanvaring met onze buurman. Niet fijn! Wel een klein beetje onze schuld maar alsnog vind ik dat het dan wel mogelijk moet zijn om op een volwassen manier te reageren.

Donderdag 19 juli.

Donderdag begon ik mijn dag buiten in het zonnetje (of ja, eerder in de schaduw) met mijn boek. David loste het probleem met de buren op waardoor we nu weer allemaal ongeveer door één deur kunnen. Gelukkig. Ik voelde me helemaal naar door het incident en het idee dat we ‘ruzie’ zouden hebben met de mensen die naast ons wonen. Verder probeerde ik de kaartjes die we in Dille & Kamille kochten in de kadertjes te stoppen die we er voor hadden gehaald maar het paste natuurlijk niet… Echt super stom. Haha. Ik denk dat ik ga proberen om de kaartjes wat bij te snijden maar het zijn er 14 en daar heb ik voorlopig nog niet veel zin in. Oeps.

Ik bakte overdag ook nog een brownie en ruimde al onze bovenkastjes eens op. Alles wat logischer ingedeeld. ’s Avonds bakte ik pannenkoeken (en liet een ei vallen) die ik opat met brownie, aardbeien en chocoladesaus (zoooo lekker!).

Vrijdag 20 juli.

Vrijdag was een leuke dag! We gingen een beetje winkelen met het oog op onze kampeertrip volgende week en kochten mooi ‘servies’ en wat bikini onderdelen voor mij. Ik schreef een post met mijn favoriete aankoopjes van de maand. ’s Avonds maakten we een wandeling van een uur en gingen een ijsje halen met Archie. Echt crazy hoe snel dat op is 😀 Ik vind dit altijd een fijne wandeling met veel groen. David en ik hadden een discussie over een boom waar volgens mij helikoptertjes in hingen maar volgens David waren het gewoon blaadjes. We sloten een weddenschap af en helaas verloor ik. Haha. Oh en ik maakte deze prachtige foto (al zeg ik het zelf 😀 )

Zaterdag 21 juli.

Vandaag was eigenlijk bedoeld als semi voorbereidingsdag voor onze vakantie. Maar aangezien de winkels toe waren (feestdag), ik nog geen zin had om te kuisen en David het frame van onze poort af maakte (als het af is, deel ik alles! ’t Is echt zot!), deed ik gewoon geen ene bal behalve computeren, Youtube kijken en lezen. Ik had ook echt het gevoel alsof de dag mega snel voorbij gegaan is. ’s Avonds aten we bij David zijn broer hotdogs en brachten we de rest van mijn sapdetox naar de zus van David.

En ik zag bovenstaande dingen op Instagram. Echt toch te belachelijk voor woorden dat zo’n groot bedrijf mensen een beetje een complex gaat zitten aanpraten? Ben dan altijd blij dat mensen als Teske, Saske en Vera hier op reageren en dat ook andere mensen volgen en Loavies op de vingers tikken. Wel teleurstellend om te zien dat hier geen enkele reactie op komt van hen zelf. Maar oké. En ik at trouwens echt een héérlijk ontbijtje, waarmee ik volgens Loavies waarschijnlijk niet in m’n badpak zal passen 😉 Ik nam wat Griekse yoghurt met brownie, aardbeien en gesmolten choco (quick tip als je geen zin hebt om chocoladesaus te maken!).

Zondag 22 juli.

Vandaag was dan écht een voorbereidingsdag voor onze vakantie mét kuisen enal want de broer van David komt met zijn vriendinnetje in ons huis wonen om op Archie te passen en ja, dan moet het hier wel wat netjes zijn natuurlijk! Ik wou ook nog even langs de winkel om te kijken of ze een parasol hadden aangezien dat wel handig kan zijn op de camping! ’s Middags gingen we bij mijn ouders eten.

In de namiddag hebben we gestofzuigd en gedweild. Ik haat dat echt, vooral dweilen (maar dat heeft David gedaan, YES) maar achteraf is het altijd zo fijn als je huis dan weer netjes is! Daarna lagen Archie en David samen te slapen op onze mat (zo cute). Toen ze beiden wakker waren, maakte ik snel een foto omdat Archie meestal niet meer stil wil blijven zitten als hij mijn gsm ziet. Haha.

Oja, ik zette mijn nieuwe logo online!

Hoe was jouw week?

25 thoughts on “Deze week #21

 1. Ik wil bij deze blogposts meestal op zoveel reageren dat ik uiteindelijk aan het einde niet meer weet waar te beginnen. Waarschijnlijk vergeet ik er dus enkele maar ik vind je foto met de gele bloemen echt prachtig. Een meningsverschil met de buren zou ik mezelf ook héél erg aantrekken maar we hebben daar geluk mee en komen goed overeen met hen. Binnenkort ga ik zelfs op hun katten letten wanneer ze op vakantie gaan. Loavies ken ik niet maar ze hebben hun post heel slecht getimed vermits er nu eindelijk wat meer tegenin wordt gegaan tegen dat ‘er bestaat maar één schoonheidsideaal’ – principe. Voor dat heerlijke ontbijt van jou zou ik precies ook wel een groter badpak willen aanschaffen. 😉

  1. Ik moest dit jaar ook effectief een groter badpak kopen maar ik gooi het op de rare maten en niet op mijn ontbijtjes 😉

 2. Je blog en foto’s zijn om jaloers op te zijn! Zo mooi! Toffe week heb je gehad trouwens. Ik moest lachen toen je schreef dat Archie wegloopt als je je gsm bovenhaalt. Ik heb ook zo eentje. Ons vogeltje kan perfect in een schattige positie zitten en lief zijn. En als ik mijn gsm bovenhaal doet hij zotte dingen en is hij niet meer schattig. Leven met huisdieren denk ik haha

 3. Wat een leuke blogpost en heeeele mooie foto’s! 😀 echt waar, je blog wordt steeds mooier en mooier vind ik, en dat nieuwe logo maakt het helemaal af! Wel jammer van de ruzie met je buren, ik snap je wel hoor… ook al is het bijgelegd… is zou me er ook helemaal anders bij voelen in de toekomst.

 4. Oh balen dat de sapdetox niet echt een succes is! En inderdaad, vindt het ook niet kunnen dat Loavies zoiets zegt!

 5. Wat jammer van de ruzie met je buur.. Dat hebben wij ook wel eens gehad, maar voorlopig is de rust gaan liggen. Geniet nog wat van je verlof, de mijne is nu begonnen 😉 Ik zit boordevol plannen, maar hoop ook wel wat rust terug te vinden 😉 En te bloggen!

 6. Wat een leuke poster met die huisdierenquote! Een waarheid als een koe inderdaad! 🙂 En gelukkig maar dat het met het konijntje goed is afgelopen. Jachtinstinct hè, maar leuk is anders inderdaad 😉
  Ik geef je trouwens groot gelijk dat je snel met die sapkuur bent gestopt. Ik kan me voorstellen dat je je na een dag alleen sapjes drinken hartstikke slap voelt en dat die sapjes ook niet bepaald smakelijk zijn 😉

  1. Haha och dat slap zijn viel wel mee maar echt niet te drinken! 😀 Kreeg alleen maar meer zin in chips en koekjes :p

 7. Ik ben hier een tijd niet geweest: zo’n chique lay-out! En hoedje af voor de finale foto van het boerenwormkruid! Echt te zot dat van die koekjes. Al dat ge-freak over bikini bodies: als je echt een paar kilo wil verliezen omdat je je niet goed ik je vel voelt, doen! Maar dat doen omdat eender wie anders dan jijzelf vindt dat er iets mis is met een grotere badpakmaat, is al die miserie helemaal niet waard. Wreed cliché, maar het uitstralen van zelfzekerheid en blij zijn met wie je bent is volgens mij evenredig aan een oneindig aantal kleinere bikinimaten. En het is zomer en congé, dus niemand zou zich moeten verantwoorden voor brownies en chocola. Geniet ervan!

  1. Ha heet het boerenwormkruid? 😀 Had geen idee! Ik geef je helemaal gelijk over onze bikinibody’s!

 8. Ik ging gisteren die foto van Loavies opzoeken en hij staat er niet meer tussen. Oplossing is dus verwijderen? Vond het ook zo slecht! Zo’n sapjeskuur lijkt me ook zooooo moelijk. Vooral die groene, blegh haha.

  Zou het ook super vervelend vinden als ik ruzie zou hebben met de buren. Wij kregen gisteren van onze buren te horen dat er blijkbaar een mega agressieve kerel in de buurt woont en dat je tegen hem maar gewoon ‘hoi’ moet zeggen en doorlopen. Anders slaat ‘ie je zo neer :o. Bizar.

  En gefeliciteerd met je nieuwe logo! Super cool!

  1. Haha oh gezellig! :p Hopelijk weet je dan wie het is 😉 en dankje ^^ Wist niet dat Loavies de foto verwijderde maar dat lijkt me nu ook niet de meest geschikte aanpak :p struisvogelpolitiek enzo.

 9. Mooie foto’s! En niet doen joh, die sapjes. Heb je echt geen r€€t aan, je lichaam detoxen met sapjes kan helemaal niet (dat doen nl lever en nieren met behulp van… jaja, water 😉 )En tof je logo!!!

  1. Zag het ook meer als doorstart om wat gezonder te eten dan om echt slechte stofjes uit mijn lijf te krijgen ofzo 🙂 maar les geleerd! Door die dingen kreeg ik alleen maar meer zin in chips :p

 10. Echt erg van Loavies snap het echt niet! Die uzuma sapjes heb ik ook een tijd geprobeerd, vond het best zwaar haha!

 11. Ik heb die sapjes wel eens geproefd op mijn werk. Ik vond ze zo heftig en ik snap dat je dat niet wegkrijgt. Veel plezier op de camping! Ik ga deze week mijn vriend helpen verhuizen naar ons nieuwe appartement. Gelukkig wordt het met 30+ graden heerlijk verhuisweer, haha. Heel veel spullen zijn er nog niet, dus het is niet echt veel. De echt uitdaging wordt denk ik Ikea-spullen in twee kleine autootjes proppen.

Comments are closed.