Deze week #20

Maandag 9 juli.

Maandag had ik m’n nieuwe t-shirt van Monki aan dat ik vorige week zaterdag had gekocht in Gent. Had het al een tijdje online gezien maar m’n maat was altijd uitverkocht. Super blij dat ik het eindelijk heb! Verder waren de mensen van de Metro in de war en wisten ze niet goed wie nu weer Jay-Z en wie Beyonce was. Snap ik wel!

Dinsdag 10 juli.

Dinsdag had ik een thuiswerkdag omdat het weer eens treinstaking was. Ik vind thuis werken heel fijn maar langs de andere kant heb ik het soms ook moeilijk om me puur op het werk te concentreren. Ik heb heel de tijd zin om andere dingen te gaan doen of om buiten te gaan zitten, wat helaas niet gaat. Het was maar goed dat ik thuis was vandaag want mijn sapdetox van Uzuma kwam aan! Ik ga er volgende maandag mee beginnen, om m’n vakantie goed in te zetten. Ben echt heel benieuwd en ik houd jullie zeker op de hoogte!

Tegen 20u zaten wij klaar om te supporteren voor onze Rode Duivels maar het mocht helaas niet baten 🙁

Woensdag 11 juli.

Vandaag was een feestdag en was ik dus ook thuis. Ik had echt al een beetje weekendgevoel. Weer een pakjesdag vandaag want ik had nieuwe schoenen besteld via Zalando en ze passen me echt super goed! Ben er zo blij mee! Niet te duur, goede kwaliteit en comfy. Ik wou eigenlijk echte sandalen met blote tenen maar ik kan maar geen comfy paar vinden.

Verder vulde ik m’n bullet journal verder aan en maakte echt een mega fout door elke keer juni in plaats van juli te schrijven. Bij de laatste week had ik het eindelijk door. Haha. Omdat ik zo blij was met hoe het geworden is, besloot ik er een post aan te wijden en jullie een kijkje in mijn bujo te geven.

’s Avonds maakte ik mijn pittige paprika curry en een cake met de rest van de kokosmelk van de curry. Haha. Smaakte uiteindelijk echt totaal niet naar kokos maar hij zag er wel goed uit! En ik begon in een nieuw boek: Galgenveld van Isa Maron. Om de een of andere reden dacht ik dat ik deze serie al eens had gelezen maar blijkbaar staan ze gewoon al lang op m’n e-reader. Hihi.

Donderdag 12 juli.

Vandaag dacht ik de eerste helft van de dag dat het maandag was en de tweede helft dat het al vrijdag was en ik al vakantie had. Helaas. David kwam me ophalen aan het station waardoor ik vrij vroeg thuis was, en hij dus ook. We gingen naar twee doe-het-zelfwinkels om boordstenen voor onze oprit te halen zodat we hem deze vakantie kunnen opknappen. En ik kon David overtuigen om frietjes te eten! Wat heel fijn was maar ook wel bijdroeg aan mijn hetisvrijdaggevoel. ’s Avonds betrapte ik David en Archie op deze intieme houding :p

Vrijdag 13 juli.

Vandaag was m’n laatste werkdag en om 14.30u begon m’n vakantie officieel! Helaas had ik toch nog niet écht het vakantiegevoel. David kwam me weer ophalen aan het station. Ik voerde die avond niet heel veel meer uit. Al stofzuigde ik wel ons huis al zodat ik dat zaterdag niet meer moest doen. Kwestie van mijn eerste volledige vakantiedag niet al stofzuigend te moeten doorbrengen hé. Verder gebeurde er dus niet veel. We aten spaghetti met pottekessaus en ik las een paar stukjes in de Flow en een hoofdstuk of drie in mijn boek.

Zaterdag 14 juli.

David en ik stonden op tijd op. Vooral omdat we vanzelf wakker waren hoor 😉 Maar we hadden wel grootse plannen voor vandaag! Het doel was namelijk om al de planten uit onze voortuin te verwijderen. Ik zeg wel altijd voortuin maar het is dus niet echt een tuin als in er staat geen gras. Enkel onkruid (héél veel) en wat stenen (en de chape van de overburen 😉 ). De zus van David kwam ons helpen en wonder boven wonder waren we tegen de middag gewoon volledig klaar! Dus nu ligt dat stuk er echt heel properkes bij zodat we binnenkort aan de slag kunnen met de ‘bekleding’ en de rest van de oprit. Het was wel echt mega heet weer, maar ook wel fijn om eens echt hersenloos met iets bezig te zijn. ’s Middags aten we nog samen en daarna ging ik met David de materialen voor onze poort ophalen (die hij zelf in elkaar gaat lassen en knutselen). En uiteraard brachten we ook een bezoekje aan de Action.

’s Avonds werden we bij mijn ouders verwacht omdat ze 29 jaar getrouwd zijn en we met z’n allen uiteten gingen. Heel gezellig! In m’n hometown is het nu ook jaarmarktweekend met allerlei festiviteiten maar ik was al zo moe en we moesten om 22u nog met Archie gaan wandelen waardoor we maar besloten om gewoon thuis te blijven.

Zondag 15 juli.

Ooh vandaag begon echt zoooo fijn! Ik had afgesproken met 3 vriendinnetjes die ik ken uit m’n opleiding in mei. Helaas kon eentje er niet bij zijn maar dan hebben we meteen een reden om binnenkort nog eens af te spreken! We gingen brunchen bij Julie’s House in Gent (geen taart helaas maar ik ga hem toch schrappen van mijn Day Zero Project 😉 ). Ben echt compleet vergeten om een foto te maken. Heb enkel deze:

Ik kocht voor mij en David een red velvet cupcake als souvenirtje 😀 Ik dacht dat red velvet standaard met cream cheese was maar deze waren met botercrème en daar ben ik echt geen fan van. Cakeje zelf was wel oké maar ook niet wauw. Volgende keer neem ik cheese cake!

Verder heb ik niet veel nuttigs meer gedaan. Ik las Galgenveld van Isa Maron uit op m’n ligbedje met m’n bikini aan. Het was me toch net iets te warm om echt gekleed buiten te liggen en binnen blijven vind ik toch wat zonde. Maar ik blijf wel altijd in de schaduw! En ik heb nu echt vakantiegevoel! Zo fijn! Ik wou meteen in deel 2 beginnen van de serie waarvan Galgenveld nummer 1 is (De Noordzeemoorden) maar om de één of andere reden krijg ik hem maar niet gedownload met Kobo Plus. Heb dan de chatfunctie van Bol gebruikt om wat info te vragen maar die persoon zei dat ik moest telefoneren waarna ze me daar zeiden dat de Kobo Plus experts allemaal in gesprek waren en ze me gingen terugbellen. Kreeg uiteindelijk een mailtje waaruit bleek dat ze dachten dat ik niet met hun site om kon. Haha :p Hoop alleszins dat het snel opgelost is!

Heb jij je wat kunnen warmen deze week? 😉

9 thoughts on “Deze week #20

 1. Deze week werk ik nog en Mijn God wat is het warm! Ik kan daar helaas niet zo heel goed tegen, met als resultaat dat ik met hoofdpijn rondloop door de warmte binnen. De warmte kan ook niet naar buiten op het werk, wat het dus echt heel erg puffend maakt. Nog tot volgende week maandag (laatste werkdag voor het verlof) op mijn tanden bijten dus :/ Geniet van je verlof!

 2. Leuke schoenen

  En thuiswerken en afgeleid zijn…ahum, mja, ik zit nu echt niet je blog te lezen terwijl ik thuiswerk hoor. Ahum… (klikt snel weg naar iets nuttig)

 3. Oh, dat T-shirt is echt tof! Staat je ook goed.
  David ziet er allezins wel al bruin uit op die ene foto met Archie. Echt niet fair dat huidtypes zo kunnen verschillen. Ik ben nog altijd goed bleek.
  Veel succes met je sapjesdetox en veel plezier tijdens je verlof 🙂

 4. Het gevoel als je vakantie begint, is zo lekker. Geniet van je vakantie! Ondanks dat ik gewoon moet werken, heb ik door het mooie weer het gevoel van een eindeloze zomer.

 5. Yay, zo fijn dat je nu vakantie hebt! En ook yay voor jouw leuke kattenshirt én nieuwe schoenen. Ze zijn zo leuk. Het klinkt als een geslaagde week. Geniet van je vakantie!

Comments are closed.