Deze week #17

‘Deze week’ een soort van andere week: van zaterdag tot zondag. Maar alsnog niet heel uitgebreid. Excuses. Ik ga weer meer foto’s maken hoor maar ik vind het soms moeilijk om op werkdagen iets boeiends te delen 😉

Zaterdag 16 juni

Zaterdag bestond wéér uit het bezoeken van een tuincentrum. Haha. Deze keer kochten we twee zonnebloemen en een varen. Dat laatste wou het lief al heel lang maar ik vond zo’n plant nooit echt wauw. Maar goed, in het kader van af en toe een beetje water bij de wijn doen, besloot ik dat we er wel eentje konden meenemen en nu vind ik hem eigenlijk super leuk.

Verder schreef ik twee brieven voor m’n penvriendinnetjes! Het duurt altijd een eeuwigheid tegen dat ik terug geschreven heb maar ik neem er graag echt mijn tijd voor.

Zondag 17 juni

Zondag alleen een foto van mijn avondeten. Voor de rest weet ik ook totaal niet meer wat ik heb gedaan. Oja, we brachten mijn autootje naar de garage! Daarna maakte ik deze pastaschotel met tomaatjes en courgette. En ook véél te veel sambal. Haha. Super heet. Maar de dag erna wel super lekker koud en gelukkig ook iets minder spicy. Of we konden het makkelijker aan omdat het koud was.

Maandag 18 juni

Ik had een late shift deze week. Aangezien ik geen auto meer had, ging ik eens met de fiets. Mega veel tegenwind natuurlijk. Ik regelde ook meteen weer een abonnement op Spotify aangezien ik nu drie maanden voor €9,99 kon nemen. In juli gaan wij ook met de auto een tripje doen dus dat komt goed uit dan! Kunnen we lekker playlists maken voor onderweg.

Woensdag 20 juni

Woehoew! Ik bemachtigde op mijn werk een plekje aan het raam! Vind ik echt super fijn! Wij hebben op’t werk een clean desk policy, wat betekent dat je ‘s avonds al je spulletjes in je locker stopt zodat iedereen zelf kan kiezen aan welk bureau hij de dag erna wil werken. Veel mensen wisselen eens af, maar een van mijn collega’s heeft toch een soort van vast plekje aan het raam. Nu zij op vakantie was, kon ik daar eens zitten 😀

‘s Avonds wandelden we naar de dijk. We wandelen elke avond hoor, maar ik maak niet altijd foto’s. Vaak neem ik mijn telefoon zelfs niet mee omdat ik het wel fijn vind om er minder mee bezig te zijn.

Woensdagochtend maakte ik ook nog wortelsoep trouwens. Ik verbaas mezelf altijd in de keuken. ‘t Was echt mega lekker! Ik nam gelijk een potje mee naar mijn werk voor tijdens mijn avondpauze. En ik besliste meteen om vanaf nu elke week soep te maken 😀

Donderdag 21 juni

Aangezien ik deze week een late shift heb, kan ik ‘s morgens ook mee wandelen. We kwamen geitjes tegen (love geitjes!). Gek genoeg flipte Archie niet. Toen het lief naar zijn werk vertrok, stofzuigde ik ons huis omdat we ‘s avonds bezoek kregen.

Verder had ik een vrij beroerde dag op mijn werk. Ik ging ‘s middags met de bus naar het station en toen ik naar de bushalte wandelde, voelde ik me misselijk worden. Het is van een hele dag niet meer over gegaan. Ik haalde tijdens mijn pauzetje een middeltje (Antimetil) maar het hielp voor geen meter. ‘s Avonds kwam mijn vriendin A langs. Ondanks dat ik me niet goed voelde, wou ik het niet afzeggen want om de één of andere reden ben ik letterlijk altijd ziek als ik met haar heb afgesproken en moet ik onze date dus ook altijd uitstellen. Ze is niet lang gebleven, maar ‘t was héél fijn.

Vrijdag 22 juni

Vrijdag bracht ik bijna de hele dag in de zetel door. Ik deed dutjes, at platte kaas en soep en voelde mij gelukkig tegen de avond véél beter. Elke keer als ik misselijk word, raak ik half in paniek uit angst dat ik moet overgeven en dat ik terug zo ziek zal zijn als vorige zomer. Maar ik probeer er nu wel rustiger mee te zijn en vooral veel te slapen. Dat doet veel. Na mijn laatste dutje nam ik een douche en voelde ik me gelijk al veel frisser.

Zaterdag 23 juni

Zaterdag ging ik in m’n uppie naar de kringloop. Dat was echt al een eeuwigheid geleden! Ik wou dat we er meer leuke in de buurt hadden. Ik kocht twee boeken, een vaasje, twee grotere schaaltjes, 3 vintage bekers en 7 kleine bordjes. In de bekers heb ik bloemenzaadjes geplant en de bordjes en schaaltjes zijn voor onder onze bloempotjes. Ik zocht eigenlijk vooral grote borden (met leuke versierseltjes) maar die hadden ze niet echt.

Verder draaide ik wat wasjes en ruimde ik onze dressing op waarna ik deze schoentjes terug vond. Haha. Ik kocht ze een hele tijd geleden al maar vond ze toen niet zo mooi toen ik ze eindelijk aan kreeg. Het zijn echt vintage exemplaren die volgens mij nog nooit gedragen zijn. Anyway, ik zag het doosje staan, haalde ze er uit, besloot ze eens aan te trekken en was ineens verliefd. Vind ze zo tof nu! Blij dat ik ze toen niet weg gedaan heb!

Zondag 24 juni

Het lief en ik zijn vandaag 8 jaar samen. ‘s Morgens gingen we mijn auto ophalen (alles weer in orde!). ‘s Middags hebben we de Mini gewassen omdat we hem gaan verkopen. We kunnen het geld dat we uitsparen door maar één auto te hebben goed gebruiken. We willen onder andere een vaste computer zodat het lief ook thuis kan werken aan eigen projecten. En daarbij heb ik een busabonnement van mijn werk dus ik geraak eigenlijk wel goed op’t station (en eerlijk het is ook handiger want ik moet maar een kwartier op voorhand vertrekken in plaats van een half uur).

‘s Avonds gingen we op restaurant een super lekkere pasta eten (we deelden een lasagne en een penne arrabiata) én nadien nog twee ijsjes ook! McFlurry met salted caramel (en voor mij nog chocoladesaus). Echt héél lekker.Dat kwam doordat ik na onze eerste McFlurry’s pas in de app van de McDo zag dat je tot de 24ste een McFlurry kon kopen voor maar €1. En aangezien er bij het lief nog wel eentje bij kon, kochten we hem nog een McFlurry met speculoos 😀

Buiten dat ik ziek was, was het best een fijne week! Ik heb het gevoel dat het bloggen ook weer wat beter gaat. Ik ‘dwing’ mezelf nu om dingen te schrijven en in te plannen en dat ging deze week toch goed. Hopelijk blijf ik nu een beetje op het goede spoor. Verder was zondag echt een fijne afsluiter van de week!

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “Deze week #17

 1. Herkenbaar dat varen verhaal, Tommy wilde ook zo’n ding, ik niet. Uiteindelijk toch 1 gekocht en inmiddels is hij al lang overleden en verdwenen. Ik was er niet zo verdrietig om moet ik zeggen, vind het gewoon geen mooie planten en ze vallen ook zo uit. Balen dat je net effe ziek werd, gelukkig was het snel over 🙂

 2. Ik was afgelopen week ook ziek. De nacht van dinsdag op woensdag kreeg ik een gigantische migraine-aanval waardoor ik 3 dagen in mijn bed (en de zetel) gelegen heb. Bah! Blij dat het voorbij is. En veel interessant valt er bij mij ook niet te vertellen op werkdagen 😉

 3. Gelukkig ben je niet meer ziek! Alleen jammer van je teamdag inderdaad. En wat je schrijft over bloggen herken ik! Ik wil altijd de meest inspirerende en vergezochte artikels uit de grond stampen, maar ik probeer nu ook gewoon te typen waar ik zin in heb. Het is mijn blog, dus niemand kan bepalen wat goed is of niet goed. Dat kan alleen ikzelf.

 4. Bedankt voor je brief. Was er superblij mee. Antwoord komt sowieso maar heb geen flauw idee wanneer.
  Zin om gerechte van de pastaschotel te delen? 🙂
  Gelukkig was je niet te lang misselijk. Goeie nieuwe week en geniet van ‘t zonnetje 🙂

 5. Balen dat je een paar dagen ziek was, maar gelukkig gaat het nu iets beter. Nog gefeliciteerd met je 8-jarig samenzijn met David! Grappig van je verhaal over de plekken op het werk. Wij hebben ook een clean desk policy op het werk en flexwerkplekken, maar ook in ons kantoor hebben inderdaad veel mensen inmiddels toch een vaste plek veroverd, haha.

  1. Zo gaat dat hé 🙂 als ik altijd als eerste zou aankomen op mijn werk zou ik denk ik ook wel altijd op hetzelfde plekje gaan zitten. Maar soms is het ook leuk om eens af te wisselen!