Deze week.

Zaterdag 1 december.

Holy smokes, ’t is december. Cliché cliché maar ik kan dat dus echt met de beste wil van de wereld niet geloven hé. Het jaar is bijna om. Goed, vandaag trokken David en ik naar Antwerpen. We hadden via een cadeaubon nog een nachtje op hotel geboekt en maakten dan maar van de gelegenheid gebruik om onze kerstcadeautjes te shoppen.

Helaas waren we heel slecht voorbereid en scoorden we welgeteld anderhalf cadeau. Haha. ’s Middags aten we bij Burger King en ’s avonds in een Irish Pub waar ik eerlijk gezegd niet meer op kreeg dan 8 bitterballen en een paar frieten. We logeerden in het Tulip Inn. Niet het meest gezellige hotel en ongeveer een half uur wandelen van het centrum. We hadden wél een mooie kamer vond ik! Modern en met een zalige regendouche.

Zondag 2 december.

Normaal zouden we vandaag ook nog wat winkelen maar we hadden geen zin meer en het regende echt heel hard. We ontbeten en reden daarna naar huis via een tuincentrum (dat hoort toch een beetje bij de zondag vind ik). Ik zag een mooie plant met stipjes op de bladeren die ik volgende keer wil kopen.

Ik draaide een paar wasjes en David en zijn broer gingen aan de slag om de lampen in de gang op te hangen. Zo fijn om eindelijk echt deftig licht te hebben! Ik maakte wortel tomatensoep met iets te veel sambal en we bouwden een huis in de Sims. 

Maandag 3 december.

Ik had vandaag per uitzondering een vroege shift en David was vroeger thuis van zijn werk waardoor we op ons gemakje boodschappen konden doen. We hebben nu ook een echte friteuse dus aten we weeral frietjes. Oeps. Maar dat smaakt stiekem toch nog beter dan Aifryerfrietjes. Verder gaven we Archie een doucheke (lees: we konden zwemmen in onze badkamer) en keken we een aflevering van een serie met een goochelaar die trucs na doet waarbij andere goochelaars dood gingen. Ik vond het niet zo boeiend eerlijk gezegd.

Dinsdag 4 december.

’s Ochtends bakte ik een bananenbroodje met chocoladestukjes. Opvallend genoeg had ik op mijn werk weer een super naar persoon (lees heel veel minder brave synoniemen die ik hier niet wil vernoemen 😉 ) aan de telefoon waardoor ik zelfs een traan moest wegpinken na het gesprek. Ik heb gelukkig allemaal heel lieve collega’s die me dan troosten. Ik kan er gewoon nooit zo goed mee om als mensen niet voor rede vatbaar zijn. Maar ik had tenminste wel mijn lekkere bananenbrood als troost. Haha.

Ik las vandaag op de trein ook Doodsvogel van Samuel Bjørk uit (super goed boek!). ’s Avonds zat ik met een dilemma: bloggen of Simsen maar ik koos voor het eerste. 

Woensdag 5 december.

Ik weet eerlijk gezegd totaal niet meer wat voor zot spannende dingen ik vandaag deed. Oeps. Wel kreeg ik vandaag van een collega een kraslootje omdat ze jarig was maar ik heb helaas niets gewonnen.

Donderdag 6 december.

Ik had deze nacht echt niet zo’n fijne tijd. Ik kreeg mijn regels en had zo’n enorme buikpijn dat ik elk uur wel eens wakker werd. Uiteindelijk ben ik dan rond 6u maar opgestaan om in de zetel te gaan liggen met een pijnstiller en een pittenkussentje. Ik keek naar Over eten waarin ik leerde dat een kant-en-klaar maaltijd niet altijd zo ongezond is als we denken.

Verder had mijn bus weer vertraging waardoor ik twee treinen miste en dus – no surprise – alweer te laat op mijn werk was. Op zich vind ik het niet zo heel erg maar ook weer wel want ik moet dan overuren inzetten en ik zou die liever voor andere dingen gebruiken. En ik snap ook nooit zo goed waarom die bussen altijd te laat zijn. Ik probeer mij er dan niet in op te winden maar dat lukt nooit goed. Haha.

David laat ook zelf denneboompjes groeien en één van de baby’s is echt hard aan het gaan. Elke dag een paar millimeter extra. Dat lijkt niet veel maar doordat het nog zo’n mini’s zijn, valt het extra op. 

Vrijdag 7 september.

Vandaag was leeeeeuk! Het was happy day op m’n werk wat betekende dat we een extra lange lunch hadden in thema (80’s café-achtig iets). Ik had m’n zilveren botjes en zwanentrui aan omdat ik die wel 80’s vond. We aten hotdogs ’s middags. Helaas moest er daarna wel nog tot 19u gewerkt worden 😉 Ik merkte op mijn werk ook dat ik mijn doosje met Vicksjes ondersteboven in mijn handtas had gestoken waardoor ze er allemaal uit waren gevallen. Haha.

Toen ik ’s avonds thuis kwam, had David onze kerstboom al een plekje gegeven. We aten frietjes en versierden onze boom. Ik ben echt héél blij dat hij staat! Zo gezellig! En we besloten gelijk om hem volgend jaar toch vroeger te zetten.

Ik ontdekte in onze doos met kerstspullen ook een hulstplantje dat daar een jaar opgesloten had gezeten. Woeps. Ben benieuwd of het er nog door komt met wat water!

Zaterdag 8 december.

Nog eens uitslapen! Super leuk. Daarna deed ik de was, ging ik de stad in waar ik nog wat spulletjes kocht voor m’n Secret Santa swap maatje en een bezoekje aan de Action mocht ook niet ontbreken. Ik deed er natuurlijk weer veel te veel geld op maar ik vond wel deze waterverfjes (lijkt op Ecoline). Héél benieuwd of het iets is!

In de namiddag maakte ik soep met onze nieuwe soepmaker. We kregen dat bij onze kerstboom en ik was heel benieuwd of het werkte. Ik deed er iets te veel groentjes in waardoor ik af en toe het deksel moest toe duwen maar voor de rest werkte het echt prima! Ik at rond 15u mijn lunch en speelde de Sims. ’s Avonds gingen we uiteten met de ouders van David. 

Hoe gaat het met jullie? (Ik beloof dat ik deze keer wel zal reageren 😉 )

18 thoughts on “Deze week.

 1. Gezellige week zo! En uw soep ziet er kei goed uit , heel mooi van kleur!
  Ik ben zelf nog steeds op zoek naar ‘de’ job en je post over het relativeren van werk kwam weer eens op een goed moment (lees: op momenten dat je uzelf een grote nul voelt en een parasiet en zo vanalles.. 🙂 )
  Op mijn vorige werk had ik ook veel met agressie en ‘kwaaie mensen’ te maken en ik snap heel goed dat als je gevoelig bent, dat dat je toch niet in de koude kleren gaat zitten, dat deed het namelijk bij mij ook niet.
  Die zilveren botjes zijn zo mooi trouwens! Draag je ze ook ‘zo’ (dus zonder thema feest?) , is namelijk de max dat je dat doet in deze ‘grijze muizen’ tijden 🙂
  Ik zou het zelf wel kak vinden dat ik dan op een vrijdag later moest werken, maar bon 😉

  1. Jaaa ik doe ze ook gewoon aan ^^ Vind ze te leuk 🙂 Maar ik hou wel van een speciaal paar schoenen. En inderdaad, ik vind het best moeilijk om er mee om te gaan. Ik herinner mij nog vanop de hogeschool dat een docente eens zei dat je je emoties moet uitschakelen als je in een moeilijke situatie zit. HAHA wat een mop. Dat kan ik dus niet hé. Maar goed, gelukkig zijn er op mijn werk wel veel lieve mensen die het begrijpen en er ook zijn. Dat doet ook veel vind ik. En ook een geluk dat de meerderheid van de mensen wel heel vriendelijk zijn.

   1. Ik ben al TIJDEN op zoek naar exact deze kleur botjes! Van waar heb je ze? Telkens als ze ineens opduiken in de collectie van een winkel ben ik net te laat voor mijn maat. Echt al maandenlang een bron van frustratie

    1. Van de Primark :p haha. Ik heb ze wel al een jaar of twee denk ik. Maar echt héél mooie kwaliteit voor die €20! Ik verschoot er toen van en nu nog altijd. Draag ze ook best wel vaak en ze zijn nog altijd mooi.

  1. Ja echt gek hé! En ondertussen zijn we al de 10de. Ik heb zo het gevoel dat de cadeautjes hier weer allemaal last minute zullen geshopt worden :p

 2. Ik vind dat ook zot, dat het al december is!
  Wij moeten nog op cadeau-zoektocht, maar dat is niet zo simpel zonder auto 😀

 3. De kerstboom is zo cute! Hier thuis zetten we helaas geen kerstboom meer en moet ik het stellen met mijn zelf inééngeknutselde lichtboom aan de voordeur 😉 Ooh die lange lunch op vrijdag klinkt heel leuk! Jammer dat je er dan wel voor moet overwerken, maar ja.. Het één plezier is het ander waard :p

  1. Oh maar een lichtjesboom aan de deur is ook super gezellig! Wij wilden ook graag iets aan de deur maar ik kon niet echt iets vinden dat ik echt mooi vond.

 4. Jeej, zo gezellig jullie kerstboom. Mijne staat stiekem al sinds 1 december. Best vroeg, maar ik ben af en toe weekenden weg. Als ik al die moeite doe, wil ik mijn boom wel af en toe zien. Ik ben benieuwd hoe het afloopt met dat plantje, hij lijkt behoorlijk sterk als dit de looks zijn na een jaar in een doos.
  Shirley schreef laatst over De grote zwarte-panty-testMy Profile

  1. Ik vind 1 december de perfecte dag om de kerstboom te installeren! Dan heb je er lekker lang geniet van. En zeker als je dan, zoals bij jou, niet altijd thuis bent in het weekend.

 5. Ik was ziek deze week en moest voor het eerst in lange tijd echt even wegblijven van het werk. Geen topweek dus, maar wel geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. Dat is toch weer iets.
  Annelies schreef laatst over Over HSP en stempelsMy Profile

  1. Hopelijk gaat het alweer beter? 🙂 Niet fijn hé, maar als je naar je lichaam luistert gaat het des te sneller beter!

Comments are closed.