Deze week

* David en ik kochten weer drie nieuwe planten: een olifantsoor, een calathea (heel donkergroen met rozige streepjes) en een ficus.

* Ik stond vast op de parking van het station. Joy. Gelukkig kwam de papa to the rescue. ’t Is totaal niet mijn schuld hé trouwens! Maar aan ons station staan mensen vaak fout geparkeerd waardoor je bijna geen uitrijplek meer hebt. En ik was met David’s enorme Land Rover (die auto heeft echt een mega draaicirkel) en ja, ik stond dus vast. Haha. Plus het was echt zo’n warme dag dus ik raakte helemaal oververhit van de warmte en de stress.

* We hebben onze grootste planten in grotere potten gezet en onder andere een aloë vera baby en baby’s van mijn pilea in aparte potjes gezet. En ik heb nu ook nog een olifantsoorbaby, en twee calathea baby’s in water gezet zodat ze worteltjes kunnen krijgen. Ik weet niet of ik het goed aan pak zo MAAR ik had een groen takje uit mijn bos Bloomon bloemen van eind april in een vaasje gezet (waar het dus tot gisteren in heeft gestaan) en daar waren ook worteltjes aan gekomen dus dat moet met die andere scheutjes ook wel lukken denk ik! Ben alleszins héél erg benieuwd 😀

* David en ik gingen naar Flanders Open Rugby (een giga festivalachtig rugbytoernooi van drie dagen met overdag matchen en ’s avonds party). David wel wat vaker dan ik want ik ben niet zo’n party animal 😉 Hihi. Het was alleszins wel heel leuk! Er stond zelfs een baby reuzenrad, waar we niet zijn in geweest want het zag er eerlijk gezegd ook wel een beetje brak uit. Haha.

* David had een idee voor in onze woonkamer en toen begonnen we te fantaseren en toen zagen we ineens hoe het echt moet worden nu gaan we dus wat dingen omgooien. Gevolg: wij gaan vanavond naar de Ikea! YAY!

* We maakten leuke wandelingetjes met Archie, waaronder eentje naar ons favoriete ijsjesman en Archie kreeg ook een ijsje! Echt grappig om te zien maar het ging er goed in.

* Verse ananas ♡

* En dit:

I’m the pigeon. 🐦 #comics ©Gemma Correll 2016

Een bericht gedeeld door Gemma Correll (@gemmacorrell) op

Voor de duidelijkheid: ik ben de dode duif.

* Ik had echt een fantastisch weekend en ik heb het gevoel alsof mijn drie dagen weekend eigenlijk een week vakantie was dus dat is positief. En ik voel me ook al iets minder een dode duif dan aan het begin van de week. Vooruitgang!

Hoe ging het bij jou?

7 thoughts on “Deze week

  1. Ik kon deze morgen haast niet uit bed ondanks dat ik meer dan op tijd in mijn bed ben gekropen. Echt hell! Ik hoop dat ik niet ziek aan het worden ben ofzo, maar ja.. bijna (binnen een maand en half!) 10 daagse verlof. Het is nodig! Voor de rest is er niet veel gebeurt afgelopen week, behalve gewerkt 😉

  2. Hahaha, ik vergelijk mijzelf hier dus echt altijd met die dode duif éh. Constant moe, niet normaal! En dat met dat uitparkeren is ook herkenbaar 😉 Ik zit vaak ook gewoon in de auto te wachten tot er niemand meer in de buurt is, zodat ik uit mijn parkeerplaats kan rijden – inclusief 100 mislukte pogingen – zonder dat iemand het ziet. The struggle is REAL. Haha.
    Sarah schreef laatst over Project S. – Kcal beperken en bewegenMy Profile

  3. Hahaha, permanently exhausted pigeons for the win! Ik ben dit weekend telkens op een semi-vroeg uur gaan slapen en dan blijf ik gisteren ineens op tot 2h30. Resultaat: weer stikkapot. Ik haat mij hehe. (Mopje, het was om een reden die je vroeg of laat wel eens op mijn blog leest, dus worth it, but still!)
    Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Loco in the cocoMy Profile

    1. Haha ja dat ken ik :p ga ik flink voor 22u slapen en ga ik dan een nacht uit terwijl ik wéét dat dat eigenlijk niet zo’n goed idee is voor mij :p haha. Maar ja ook worth it!

  4. Haha, die afbeelding vanop instagram is echt geweldig. Soms voel ik me ook wel een permanent vermoeide duif! Gelukkig een weekje verlof nu dus tijd om de batterijtjes wat op te laden.

Comments are closed.