Deze week #1

In navolging van Talitha en Tamara doe ik vanaf nu ook aan weekoverzichtjes (ongeveer) met dingen waar ik blij van werd en dingen waar ik iets minder blij van werd. Voorlopig van dinsdag tot dinsdag. Al weet ik niet of ik nog ga weten wat ik sinds vorige dinsdag allemaal deed. DUS het plan is om het voorlopig op dinsdag te doen en als mijn 1000 vragen aan mezelf voorbij zijn, heb ik op maandag een plekje vrij voor een vast rubriekje. Want van maandag tot maandag is makkelijker te handelen. Olé!

Top

* Ik zit de laatste dagen wreed goed in mijn vel.

* Ik doe aan intermittent fasting sinds een paar dagen en het gaat super goed. Mijn buik is blij dus ik ook!

* Mijn dankbaarheidspot die sinds kort op de boekenkast staat. Hij vult zich langzaam en het ziet er leuk uit. Binnenkort meer daarover!

* De papsie wou met mij naar Brussel rijden waardoor ik niet strandde in het station door een staking van het openbaar vervoer.

* De Tamara van hierboven is mijn penvriendin geworden!

* Ik keek Spy en ik heb sinds lang niet zo hard om een film moeten lachen.

* Ik heb eindelijk de ballen om mijn blog te delen op Facebook zodat al mijn 50 (haha) vrienden en familieleden hem kunnen lezen.

* Nieuwe bh’s! Zonder beugel én van de C&A én voor maar €15 voor twee. Ik bedoel, hoeveel chance kunt ge hebben? Ik vind beugelloze bh’s de max maar meestal passen mijn boobies daar niet in en in deze wel dus joepie!

* Bijna 200 volgers op Bloglovin’

* We mochten dit weekend twee keer uiteten! 1 keer op restaurant voor de verjaardag van mijn vriends oma en 1 keer bij mijn schoonbroer waar we zelf pizza’s maakten.

Flop

* We denken dat onze Lola schijnzwanger is. Ze maakt rare geluidjes (een beetje knorren) maar verder lijkt ze wel oké. Ik weet niet of het echt een flop is, maar top is het ook niet, dusja.

* Het duurt zo lang eer je iets hoort van je sollicitaties. En bij veel dingen staat er dat je wel onmiddellijk beschikbaar moet zijn, maar dan duurt het alsnog twee weken voor je nieuws krijgt.

* Ik heb het sinds we in ons huis wonen nog nooit voorgehad tot nu. Mijn kleine teen gestoten aan de salontafel.

* Mijn Clarks desert boots raken maar nier ingelopen en ze doen te veel pijn om er echt mee naar buiten te gaan. En nu heb ik niet veel zin om ze nog te dragen maar ik vind ze nog altijd keimooi. Dilemma’s!

* Mijn vriend en gingen zondag normaal gezien voor het eerst samen lopen. Normaal gezien dus. Didn’t happen.

* Ik at te veel pizza terwijl ik mezelf had voorgenomen om nooit meer te veel te eten. #missionimpossible?

21 thoughts on “Deze week #1

 1. Als Lola schijnzwanger is, dan zal ze ook een nestje maken. Dat doen ze door bijvoorbeeld hun eigen haar uit te trekken, of alle stro te verzamelen op een hoopje. Ze zijn meestal een pak agressiever (niet per se bijten of zo, maar gewoon echt niet graag opgepakt en dergelijke). Met al die meisjeskonijnen in mijn huis, heb ik al een hoop ervaring 😉
  Lottes Anekdotes schreef laatst over Il y a des fleurs partout…My Profile

  1. Ik zat al te denken dat ik u misschien eens een berichtje moest sturen daarover. Haha. Ze is wel knorrig als ik haar probeer te aaien. Maar ze trekt haar haar (nog) niet uit en ik zie ook nog geen nestje. Voor de rest ziet ze er wel goed uit en ze is ook nog actief enzo. Ben soms een beetje bang dat er dan iets anders aan de hand zou zijn, maar buiten dat ze echt knort, is ze eigenlijk nog hetzelfde als er voor.

 2. Leuk weekoverzicht! Het zijn allemaal stuk voor stuk dingen waar je echt blij van kan worden, en sommige ook niet. Maar zo zit het leven nu eenmaal in elkaar. Tof lijstje!

  En ik had nog een vraagje. Ben jij toevallig een Belg? Niet beledigd hoor, maar ik zag aan sommige woorden in je blog dat je misschien Vlaams bent en dat feitje zou ik heel leuk vinden want ben zelf Belgisch en er zijn weinig (door mij bekende) Belgische bloggers. Als je het niet wil vertellen, ook prima 😉 Maar ik moest aan sommige zinnetjes echt aan ons West-Vlaams denken haha!
  Nikita schreef laatst over Angst voor imperfectieMy Profile

  1. Hihi ik ben een belgje (mijn site eindigt ook op .be 😉 )maar wel geen West-Vlaming :p Ik probeer altijd heel netjes te schrijven maar ik vind het soms wel leuk om er zo’n typische uitspraak bij te doen omdat dat toch nog altijd anders over komt.

  1. Haha ja het is weel twijfelgeval maar aangezien ik mezelf had voorgenomen om niet meer te veel te eten hoort het bij de floppers :p

 3. Intermittent fasting? Ik moest toch even nadenken wat dat precies zou kunnen zijn 😀 En woehoe, penvriendinnen. Vind ik ook leuk 🙂 Ooh en dat met schoenen heb ik ook altijd problemen. Zo heb ik vorig jaar leuke hakjes gekocht, maar toen ik ze aandeed voor het feest waar ze voor bedoelt waren viel die ene kant constant af :/ Nu durf die ik die ook niet meer dragen, ondanks dat ze veel gekost hebben 🙁 En dat heb ik ook met ballerina’s 🙁
  Evelyne schreef laatst over Hoe ik kijk naar lettertypesMy Profile

  1. Haha ja maar zo is het dus hé. Ben net ook afgewezen omdat ik 5 minuten met de auto moet en de andere kandidaat 5 minuten te voet. ‘Maar de voorkeur ging wel uit naar jou.’ Oké bedankt neem mij dan aan! :p

 4. Ik snap dat van sollicitaties ook nooit! Dan denk je dat je over twee dagen al aan de bak moet, wachten ze eerst nog een maand met reageren.

  1. Onbegrijpelijk hé. Dat zorgt hier wel voor frustratie :p maar ben nog maar net bezig eigenlijk dus ik hoef nog niet te wanhopen.

 5. Oooh wat een fijne nieuwe rubriek 😀 Hopelijk gaan de sollicitaties snel goed en vind je een job die goed bij je past xx

 6. Fijne nieuwe rubriek! Nooit meer te veel eten is voor mij alvast écht (zeker weten!) mission impossible. Haha. Spy zag ik enkele jaren geleden in de bioscoop en toen heb ik daar ook zo mee moeten lachen. Toen hij dit weekend op tv was zat ik naast Kristof op bed terwijl die er naar aan het kijken was, en die deed ook niets anders dan de hele tijd lachen. Die actrice is gewoon ook zo grappig 🙂

 7. Wat fijn dat je je zo goed voelt en dat het intermittent fasting je ook veel goed heeft gedaan tot nu toe. Spy vind ik ook zo’n leuke film trouwens. Die heb ik een paar jaar geleden in een bioscoop gezien en ik vond hem hilarisch.
  Wel balen van je sollicitaties! Soms vind ik het eigenlijk wel jammer dat sommige werkgevers zo met sollicitaties omgaan, terwijl solliciteren vaak al niet zo’n pretje is.
  Romy schreef laatst over Persoonlijke groei | Aan jezelf werken met 10 simpele tips!My Profile

Comments are closed.