De zee in huis • Review foto op canvas

Yay! Vandaag is zondag. Moederdag. Klusdag. Verhuisdag. Niet voor echt al verhuizen hé. Gewoon spullen verhuizen. We zijn volop aan het klussen in ons huis. Of ja, voorlopig vooral mijn vriend 😉 . Ik had gisteren bezoek van m’n ouders. En van een vriendinnetje. Ondertussen is het spuuglelijke tapijt van de trap. Maar jongens, wat een troep! Er zit van die dikke groenige lijm onder die moet losgeschuurd worden. Leuk hoor. Nee maar het gaat goed. Vandaag ga ik de lijmresten van het “Te Koop” bord van onze ramen verwijderen. En verder ga ik alle kamers eens opmeten. Behang verwijderen. En toch ook nog studeren. Volgende week gaan mijn vriend en zijn broer de elektriciteit fixen. En ondertussen vinden we ook steeds meer spulletjes voor in ons huis. Lang leve de Action voor kuisgerief 😉 Als alles een beetje in zijn plooi is gevallen, geef ik zeker een update over ons interieur. Maar ik kan jullie alvast vertellen dat we onze zetels hebben! Daar komt ook nog een kleine post over later volgende week!

Maar goed, ik dwaal dus keihard af. Ik wou eigenlijk vertellen dat ik voor het eerst benaderd werd voor een samenwerking (niet echt voor het eerst, maar het is wel de eerste keer dat het ook effectief doorgaat). Spannend hé? Ik kreeg de vraag of ik een foto op canvas wou reviewen. Ja natuurlijk wou ik dat doen! Ik kreeg een mailtje van de vriendelijke Leo van Canvas Company. Ik mocht een canvas of een wereldkaart uitzoeken van 60cm op 40cm. Wat dus nog best groot is vind ik.

Ik koos voor een foto op canvas. Vriendlief vindt zo’n dingen meestal echt super stom. Zéker als het een foto is van ons tweetjes. Niet dat hij ons niet op foto wil, maar hij is meer de man van subtiele dingen dan van zo’n canvas dat dan aan de muur hangt. Daarom koos ik voor een foto die ik maakte tijdens mijn weekje alleen aan zee. Ik vond het namelijk echt een prachtige foto met die opvliegende vogeltjes. En hij vindt het zelf ook heel mooi én wil het zelfs ophangen. Mission accomplished denk ik dan!

Het canvas werd besteld en een paar dagen later had ik het al in huis. Ik ben echt een waardeloze reviewer want ik heb geen foto van de verpakking. Het ding was al uitgepakt en opgehangen toen ik daar aan dacht. Iets met ongeduldig zijn. Het bestellen zelf ging super vlot. Alles wijst zichzelf eigenlijk uit. En het wordt dus ook snel bezorgd bij je thuis. Iets wat ik wel belangrijk vind. Het canvas zat volledig ingewikkeld in bubbeltjesplastic. En dan in een kartonnen doos. Dus er kan maar weinig misgaan met je bestelling. Wat ook heel handig is; er zitten dingetjes bij zodat je het canvas makkelijk aan de muur kan ophangen.

De kwaliteit vind ik zelf best goed. Ik maak namelijk geen foto’s met een echt toestel maar met m’n Iphone. Nu kan je op de foto hieronder zien dat de afbeelding een beetje gepixeld is. Maar ik weet ook niet in hoeverre het mogelijk is om een ongepixelde foto af te drukken op zo’n canvas.

Op zich vind ik dit eigenlijk ook niet echt een probleem. Aangezien je ook niet met je neus tegen het canvas gaat staan. Of ja, ik toch niet. Van een beetje afstand is het echt erg mooi. Haha. Ik vind het eigenlijk een heel rustgevende foto om op een groter formaat gedrukt te zien. Ben benieuwd of ik er in onze woonkamer een mooi plekje voor vind. En anders komt het in m’n bureautje!

Naast een canvas kon ik ook kiezen voor een wereldkaart van wereldkaarten.nl. Er is echt suuuuuperveel keuze aan wereldkaarten. Er zijn er normale. Vintage-achtige. En ook met bijvoorbeeld waterverf. Supermooi.  Ondanks dat ik een wereldkaart ook heel mooi vind, koos ik toch voor een foto op canvas. Ik weet niet precies waarom dat mij meer aansprak.

Bij het bestellen zag ik dat zo’n canvas normaal €43,95 kost (momenteel met een actie kost het €32,96). Wat ik eigenlijk zelf best wel duur vind voor zoiets. Ik zou het zelf niet kopen aan die prijs. Maar als je graag een mooi aandenken wil aan iets, dan vind ik zo’n canvas wel een mooie oplossing. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een collage te maken. En er zijn verschillende formaten beschikbaar.

Ik ben alleszins wel in m’n nopjes met m’n zeetje in huis!

Wat vind jij van zo’n canvas?

10 thoughts on “De zee in huis • Review foto op canvas

  1. Mooie afbeelding heb je gekozen hoor! Inderdaad rustgevend. Zo’n foto op canvas vind ik altijd een ideaal cadeau voor iemand die graag veel foto’s in huis heeft. En oeeh, die wereldkaarten… daar heb ik ook al uren naar zitten kijken. Dat spreekt mij op de één of andere manier toch ook altijd meer aan 🙂
    Sarah schreef laatst over Back from BaliMy Profile

Comments are closed.