De Sunshine Blogger Award.

Een tijdje geleden kreeg ik al eens een Liebster Award, wat ik echt  heel lief vond trouwens, maar deze week werd ik nog eens genomineerd voor een award. Olé! Joni nomineerde me voor de Sunshine Blogger Award. Merci Joni, merci Joni, merciiiii.

De “ Sunshine Blog award ” is een award van bloggers voor bloggers die anderen inspireren om creatief en positief op te treden in de hele blogosfeer.

Nu zie ik mezelf totaal niet als een blogger die anderen inspireert om creatief en positief te zijn, maar ik vind het wel fijn dat Joni me zo ziet. Al goed dat ze me tagde op Instagram want ondanks dat ik haar post had gelezen, had ik totaal niet door dat ze me nomineerde. Haha. Goed, net zoals bij de Liebster Award zijn ook hier een paar regels aan verbonden:

 1. Bedank de blogger die jou genomineerd heeft voor de Sunshine Blogger Award en voorzie een link naar zijn/haar blog.
 2. Beantwoord 11 vragen die de blogger jou stelt.
 3. Nomineer zelf 11 nieuwe bloggers om de award te ontvangen en stel ze 11 vragen.
 4. Som de regels op en plaats het logo van de Sunshine Blogger Award in je post op je blog.

Nu ga ik al meteen een regel breken en het logo niet posten. Ik vind het namelijk echt niet mooi. Haha. Ik heb gewoon even zelf een plaatje “in elkaar geflanst” om er toch iet of wat aan te voldoen. Maar voor de rest, doe ik braafjes wat me opgedragen word.

De vragen van Joni:

1. Wanneer begon je te bloggen?

Ik begon met bloggen in september 2016. Zoals ik al honderdmiljoenmiljard keer eerder vertelde, besliste ik op vakantie in Frankrijk dat ik maar gewoon een blog moest beginnen. Dat ging wel niet zo vlotjes als ik het hier nu voordoe, maar ik kocht toen wel m’n hosting en domeinnaam aan en toen ik terugkwam van Frankrijk, was het tijd om er in te vliegen.

2. Welke onderwerpen zijn het populairst?

Ik merk dat persoonlijke posts heel populair zijn. Of ja, posts waarin ik bijvoorbeeld struggles deel, maar ook mijn weekoverzichtje dat ik onlangs in het leven riep.

3. Blog je op vaste tijdstippen?

Mijn blogs komen op vaste tijdstippen online (ongeveer) maar zelf schrijf ik niet op vaste tijdstippen. Ik schrijf nog altijd vooral als ik er zin in heb. En ook meestal op mijn vrije dagen. Ik vind het wel belangrijk om mijn avonden met David door te brengen dus ik probeer om mijn computer ’s avonds gerust te laten.

4. Heb je een (of meerdere) vaste blogrubriek(en)?

Jep! Op maandag komt 1000 vragen aan mezelf online en voorlopig op dinsdag een post met een soort van weekoverzichtje. Ik ben van plan om deze post te verhuizen naar maandag als m’n duizend vragen op zijn. Eens per maand schrijf ik nu ook een update van m’n Day zero project.

5. Wat is je favoriete blogpost?

Ha oei, dat zou ik niet weten eigenlijk.

6. Film kijken in de cinema, of thuis op de zetel (met of zonder seuzeke)?

Ik vind ze allebei even fijn eigenlijk. Ik ga echt heel graag naar de cinema maar ik zit even graag thuis in de zetel onder een seuzeke. Hihi. Maar eigenlijk zijn het toch twee heel verschillende dingen hé. Sommige dagen zijn gewoon meer geschikt om thuis een film te kijken en sommige dagen zijn net heel geschikt om een uitstapje te doen naar de cinema.

7. Ben je een ochtend- of een avondmens?

Geen van beide. Rond een uur of tien ’s avonds krijg ik mijn klopke en ik ga meestal rond half elf naar bed. En vroeg opstaan haat ik. Ik sta nu elke dag op om half acht en dat vind ik net oké. Ik denk dat ik meer een dagjes mens ben, al krijg ik rond 14u ook altijd een klopke. Haha.

8. Hartig of zoet?

Ja Joni, moet ik hier nu echt uit kiezen? Moeilijk! Maar ik denk dat ik voor zoet ga dan. Taart, chocolade, ijs, snoep, koeken, ontbijtgranen, chocolademelk, … hmm. Al ben ik dus ook wel gek op hartig.

9. Welke bestemming scoort het hoogst op je bucket list?

De Verenigde Staten en Australië.

10. Ben je een ochtend- of een avondmens?

Oeps, foutje. Deze vraag is dubbel.

11. Waar zie je jezelf binnen 5 jaar?

Eerlijk? Ik zou het begod niet weten. Ik hoop dat ik dan meer zeker ben van wat ik wil op jobgebied of toch dat ik een manier heb gevonden om er mee om te gaan. En misschien dat David en ik dan wel al getrouwd zijn. Gek eigenlijk om er zo eens over na te denken. En ik denk dat ik dan ook nog altijd blog. Dat hoop ik wel alleszins want het brengt me heel veel plezier.

De genomineerden:

Ik vond het nog best moeilijk om mensen te kiezen, maar aangezien ik voor de Liebster Award ook al wat mensen had gekozen, heb ik geprobeerd om nu een paar andere bloggers in de sunshine te zetten 😉

Romy | Vaker Vrolijk

Lieze | Leve Lieze

Lenneke | Freelennse

Johanne | Pinch of Jo

Laurine | Laurinemin

Marloes | Mevrouw Marloes

Stella | Mondetmoi

Nikita | Sensitive Soul

Tamara | Tammiej

Melle | Thank god it is monday

Lisa & Shirah | Zenzoekers

Mijn vragen:

Ik heb een paar keer doorgeklikt op blogs die ook genomineerd zijn en dat zijn vaak dezelfde vragen. Het is mij dus niet helemaal duidelijk of die vragen al vastliggen of niet, maar ik verzin er gewoon zelf een paar.

 1. Wat betekent je blognaam en vond je het moeilijk om er één te bedenken?
 2. Vanwaar haal je je inspiratie?
 3. Over welk onderwerp zou je graag schrijven, maar durf je niet goed?
 4. Om welke redenen vind jij bloggen leuk?
 5. Wanneer ben jij op je best?
 6. Is er iets aan het hele bloggen waar jij (nog) niet zo goed in bent?
 7. Weet je nog welke blog je zelf als eerste begon te volgen en waarom?
 8. Als je één ultieme blogtip moet geven, welke is dat dan?
 9. Wat is (zijn) je talent(en) als blogger?
 10. Hoe ga je om met posts waar je achteraf toch niet helemaal tevreden over bent?
 11. Weet je omgeving dat je blogt?

Ziezo! Ik vond het toch om vragen te bedenken en ik ben dan ook super benieuwd naar de antwoorden van m’n genomineerde bloggers.

9 thoughts on “De Sunshine Blogger Award.

 1. Supertoffe antwoorden! Ik loop echt achter met mijn blogronde. Maar lieve Irene, je nominatie kwam op het juiste moment. Ik heb namelijk al twee dagen niet zo super geslapen waardoor ik nogal lastige dagen heb en dit maakte mijn dag beter. Dankjewel! En natuurlijk ga ik dit met plezier invullen. Jouw nominatie is trouwens volledig verdiend!
  Nikita schreef laatst over Vergeet niet vanwaar je komtMy Profile

Comments are closed.