Day zero project | Update 9

Weer niet heel veel kunnen schrappen, maar ik heb me er bij neergelegd dat de vooruitgang traag maar gestaag gaat. Haha 😀 

018. Leren borduren. Ik moet zeggen, ik ben er mee begonnen maar zoals dat vaak gaat bij mij, staat het nu wel alweer even op een lager pitje. De steken die ik nu al geleerd heb, heb ik wel onder de knie maar het is nu nog zaak om het allemaal netjes te doen. Haha 😀

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (9/33). Deze maand kreeg ik van Wikipedia een lijst met bekende Hengeloërs. Niet heel interessant kan ik je zeggen maar wellicht fijn om te weten als je in Hengelo woont.

060. Taart eten bij Julie’s House in Gent. Ik dacht dat ik deze vorige keer al had geschrapt maar ik heb ondertussen dus al twee keer taart gegeten bij Julie’s House. Haha. Als ik met mijn vriendinnengroepje van mijn werk afspreek, belanden we bijna standaard bij Julie’s voor een taartje.

A. Laat eens een compleet ander kapsel knippen. Yes, ook gelukt! Nu is er ondertussen al niet meer heel veel van te zien aangezien ik elke dag mijn froe naar de zijkant schuif omdat het ding al te lang is, maar toch! Ik wil hem binnenkort terug wat bij laten knippen zodat ik hem weer naar voor kan dragen.

4 Comments

 1. Ilona Wielinga 5 november 2018

  Haha die pagina over bekende Hengeloërs is wel grappig! En ik vind het al knap dat je kan borduren 😉
  Ilona Wielinga schreef laatst over Ik maakte mijn eerste 3D animatiesMy Profile

  Beantwoorden
 2. Evelyne 2 november 2018

  Haha, zo ben ik ook wel een beetje. Aan iets willen beginnen maar het dan nadien aan de kant laten liggen. Alhoewel ik moet toegeven dat ik daar toch in gebeterd ben bij het ouder worden :p

  Beantwoorden
 3. Anna 2 november 2018

  Wat een leuke update weer!!! Ik wil ook graag leren borduren maar… klunzig is mijn tweede naam 😉 Geen geduld voor dat soort dingen haha! Je kapsel ziet er super leuk uit! Liefs
  Anna schreef laatst over October Favourites | 2018My Profile

  Beantwoorden
 4. Romy 2 november 2018

  Haha, die pagina over bekende Hengeloërs! Sowieso, hoe grappig is dat woord alleen al. Het duurde even voordat ik snapte dat het om inwoners van Hengelo ging in plaats van een exotisch Afrikaans volk, haha 😛 Je nieuwe kapsel staat je zo mooi trouwens!
  Romy schreef laatst over Een vaste baan en freelancen? Ideale combinatie voor mij!My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.