Day zero project | Update 8

Guys, dat gaat hier niet meer ideaal hoor eigenlijk. Aan het begin van de maand maakte ik nog een pagina in mijn bujo om alles beter bij te houden en nu zijn we ineens al 1 oktober en ja… Laat ons zeggen dat het bijhouden niet zo goed gelukt is en deze gehele challenge op zich was deze maand ook niet zo’n succes 😉

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (8/33).

Deze maand ging mijn Wikipediapagina over Bernard Fricx. Ik had nog nooit van de beste man gehoord maar het is blijkbaar een Belgische kunstschilder. Hij was blijkbaar niet zo’n productieve schilder want er zijn niet veel werken van hem maar hij trad soms op als deskundige bij het opstellen van veilingcatalogi en hij werd zelf leraar aan de Brugse Kunstacademie in 1785. Weten we dat ook weer!

063. Een BBQ organiseren.

Oké, dit hebben we niet in ons eentje gedaan maar we organiseerden met de zus en broers van David een bbq voor de huwelijksverjaardag van hun ouders. En het ging bij ons thuis door dus ik vind dat ie wel mag geschrapt worden!

Ik schaam mij bijna (bijna hé) om het toe te geven maar dit is dus serieus het enige waar ik iets over te vertellen heb… HOEKANDANU? Buiten het feit dat ik weer niet heel actief met mijn doelen aan de slag ging, had ik ergens wel verwacht dat ik nog een paar dingen kon schrappen. Niet dus. Oeps. Volgende maand beter!

Doelen die omgewisseld zijn.

Zoals ik al eens vermeldde, wou ik graag sommige doelen van mijn lijstje veranderen. Ik zat nog even in de knoop met hoe ik dit precies moest aanpakken want als ik een doel er uit haal, kloppen de cijfers niet meer. Ik besloot dus om de doelen die ik niet meer wil halen, lichtgrijs te maken en onderaan maak ik een lijstje met nieuwe doelen.

GESCHRAPTE DOELEN:
012. Laat je haar groeien tot op je schouders. 
029. Een handtas kopen van goede kwaliteit.
031. Het uiterlijk van mijn blog minstens 6 maanden niet veranderen (0/6).
061. Een maand lang geen chips eten.
073. Minstens 6 weken na elkaar drie keer per week sporten  (0/6).
074. Mijn nagels eens laten doen door een nagelspecialiste.
075. Een maand geen fastfood eten.

NIEUWE DOELEN:
A. Laat eens een compleet ander kapsel knippen.
B. Experimenteren met nagelstempels.
C. De gang inrichten.
D. De slaapkamer inrichten.
E. Leren breien.
F. Een pyjamaparty organiseren.
G. Koop een box met alle Harry Potter films én boeken.

4 thoughts on “Day zero project | Update 8

  1. Ik denk dat ik ook een aantal doelen ga vervangen. Ik merk namelijk dat sommige doelen echt niet meer zo belangrijk voor me zijn en dat ik me liever op iets anders zou focussen. Dat is ook eigenlijk wel logisch, want je verandert natuurlijk ook met de tijd. 🙂

  2. Toch weer 2 doelen afgestreept 🙂 Misschien gaat het nu wel makkelijker nu de verleiding van het lekkere weer voorbij is. Zeker van je nieuwe doelen kun je lekker in huis aan de slag tijdens de koude herfst dagen 🙂

  3. Je hebt leuke nieuwe doelen opgesteld! Zo leuk, zo’n pyjamaparty! En breien lijkt mij ook heel tof om te kunnen. Ik ben benieuwd welke doelen daarvan je binnenkort kunt afvinken 🙂 De barbecue die je van je lijst hebt afgevinkt, klinkt in ieder geval wel heel geslaagd.

Comments are closed.