Day zero project | Update 7

Deze maand was weer niet zo productief. Woepsie.

010. Minstens 6 maanden een bullet journal bijhouden (6/6).

Oeeeeh yeah! Maand zes is gehaald! Olé! Eerlijk gezegd had ik het op voorhand niet gedacht dat ik nu nog in mijn bujo zou werken en tegelijk is de tijd gevlogen! Ik gebruik hem nog altijd veel minder dan toen ik op school zat want ik heb nu eenmaal ook minder dingen te plannen. Maar sinds mijn vakantie, maak ik er soms ook een soort dagboekje van. Niet dat ik elke dag uitgebreid beschrijf, maar sommige dagen wel!

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (7/33).

Mijn Wikipedia van deze maand ging over de Great Tibetan Marathon. Ik heb niets met marathons, maar ik wist niet dat Noord-India een grote marathon wedstrijd heeft. Maar ik weet dan ook niets van India dus ja. Blijkbaar gaat de marathon door op 3500m hoogte. Kan ik me niet inbeelden. Mensenlief. Ik ben al buiten adem door het idee van een marathon te moeten lopen, laat staan een marathon op 3500m hoogte.

056. Pizzabuffet doen bij Pizzahut.

Dit is gelukt toen David en ik Brussel waren voor een bezoekje aan het Museum voor Natuurwetenschappen. Het was een beetje tegengevallen omdat het super heet was en zo’n pizzabuffet nog weleens als een baksteen op je mag durft vallen (en het was daar ook mega vuil in de Pizzahut maar dat is blijkbaar geen uitzondering).

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (18/50).

Dju zeg, ik heb dit dus eigenlijk helemaal niet zo goed bijgehouden. Deze maand keek ik wel een paar films die ik nog niet zag maar ik herinner mij er maar 3 en van de vierde weet ik de titel niet meer. Stoem stoem! Alleszins keek ik To all the boys I’ve loved before, Good Kids en The Package. De eerste film vond ik heel leuk, de tweede was best oké en de derde was weird. Die gaat namelijk over een groepje jongeren die gaan kamperen en tijdens de eerste dronken avond, snijd één van de guys per ongeluk z’n piemel af. HAHA :’D.

087. 5 Keer naar zee gaan (2/5).

David en ik gingen een weekendje bij m’n ouders naar zee met Archie! Heel leuk en zeker voor herhaling vatbaar!

089. 3 musea bezoeken (1/3).

Yes hier kan ik ook al eentje van schrappen! Ik ging op dezelfde dag als het pizzabuffet met David naar het Museum voor Natuurwetenschappen in Brussel. Dino’s kijken!

••••••••

Dat was het voor deze maand! Ik heb mijn hele lijst met doelen nog eens overlopen en eigenlijk zijn er wel een paar die ik wil veranderen maar ik heb nog geen vervangdoelen gevonden. Het gaat dan vooral om doelen als: een maand geen chips / snoep / fastfood eten en zoveel keer sporten.  Dat zijn geen dingen die ik nog wil bereiken dus ik moet daar nog even iets op vinden 🙂

7 thoughts on “Day zero project | Update 7

  1. Voor een niet zo productieve maand heb je toch redelijk wat punten afgestreept!
    Gaaf trouwens, dat Day Zero Project. Ik wil ook dolgraag zo’n lijst maken, maar ik kom maar niet tot 101 punten. Zelfs niet als ik de eerste helft van de lijst al vul met acties rondom het project (spaarpot kopen, voor elk behaald doel geld in de pot gooien, iets leuks met het geld doen, doelen opstellen (als doel op zich)). Hoe heb jij je lijst samengesteld? Heb je nog leuke/handige tips?

    1. Hey Lotte! Tof dat je ook zo’n lijst wil samenstellen. De lijst samenstellen ging nog vlotjes. Moet zeggen dat ik ook wel bij andere dzp blogjes heb gekeken om te zien wat andere zoal namen als doelen. Ik ging vooral voor veel kleine dingetjes die ik sowieso wel graag eens wou doen maar waar je niet per se altijd de tijd voor neemt. Mijn doelen liggen mij nu ook niet allemaal meer en soms pas ik er een paar aan. Moet gewoon kunnen 🙂 Je kan bijvoorbeeld al een paar doelen neerschrijven die je al weet en dan doorheen de tijd de lijst verder aanvullen?

  2. Ik heb To All The Boys I’ve Loved Before ook gekeken deze maand. Een tijdje geleden heb ik het boek gelezen en ik was daardoor benieuwd. Ik ben benieuwd welke doelen erbij zullen komen.

  3. Leuk zo’n overzicht. Toffe goals heb je ook gesteld. Die eerste film daar hoor ik veel over, eens kijken of dat iets voor vanavond ofzo is! Succes met het halen ennn strand is ook heerlijk in de herfst 🙂

  4. Naar To All The Boys I’ve Loved Before ben ik ook onwijs benieuwd. Die derde film klinkt wel heel bizar, haha. Wat goed dat je je bullet journal 6 maanden hebt bijgehouden! Lijkt me ook superleuk om daarna nog eens terug te lezen. Ik ben benieuwd naar je nieuwe (vervangende) doelen 🙂

Comments are closed.