Day zero project | Update 6

Ik verschiet er zelf van, maar deze maand ging goed! Alweer niet heel actief aan m’n doelen gewerkt maar veel doelen hangen ook een beetje samen waardoor het me lukte om er toch een paar te kunnen schrappen / beginnen.

010. Minstens 6 maanden een bullet journal bijhouden (5/6).

De vijfde maand zit er op dus volgende keer kan ik dit doel afstrepen! πŸ˜€ Deze maand heb ik mijn bullet journal gedeeltelijk iets anders gebruikt. Doordat ik vakantie had de laatste twee weken van de maand, heb ik voor die periode mijn bujo meer als een dagboekje gebruikt en elke dag een klein verslagje van de dag geschreven aangezien ik toch niet veel echte plannen had. Was ook weer eens fijn!

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (6/33).

Deze maand ging mijn Wikipediapagina over Het mopperende masker. Een stripverhaal van Suske en Wiske. Hihi. Mijn oma had vroeger echt een gigantische collectie van Suske en Wiske strips dus toen las ik ze vaak, maar deze strip kende ik nog niet!

043. Speel een gezelschapsspel met David.

Deze heb ik tijdens onze kampeervakantie kunnen afstrepen! David en ik speelden twee avonden Yahtzee. Super tof! Ik ben eigenlijk niet zo’n spelletjesmens. Ik kijk liever toe als andere mensen spelen of ik speel graag in team, maar met David is het wel leuk. En ik won het vaakst dus ja πŸ˜‰

057. 5 Keer buiten de deur ontbijten (2/5).

Twee keer deze maand!

* Ik ging met David in de Ikea ontbijten toen we een dagje gingen shoppen in Gent. We hadden ook nog eens megaveel geluk want het meisje aan de kassa rekende enkel de croissants, de yoghurt en de chocoladekoek aan waardoor we al de rest gratis hadden πŸ˜€ Aleja, zoveel was het nu ook weer niet, maar kom, toch mooi meegenomen!

* Ik ging met twee vriendinnetjes van de opleiding van m’n werk brunchen bij Julie’s House in Gent. Helaas geen foto’s gemaakt but it was goooood. Ik had vers geperst fruitsap, bosvruchten thee, roerei met toast, een American pancake met chocolade in gebakken, bokes met kaas en een croissant met sinaasappelconfituur.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (14/50).

* Rock of Ages | Op een dode dinsdagavond na een durum en frietjes, keken David en ik Rock of Ages. David haat musicals dus ik zat zwijgend (en genietend) naast hem in de zetel om hem er vooral niet op te wijzen dat het toch Γ©cht een musical was. Haha. Ik vond het geweldig! Krijg altijd zo’n geluksgevoel van zo’n soort musical πŸ˜€

* Horrible Bosses 2 | Deze hadden we gedownload via Netflix om in Nederland op de camping te kunnen. We hadden ook gratis wifi maar wij kunnen nooit kiezen op het moment zelf. David had op voorhand een paar films uitgekozen en om onszelf keuzestress te besparen kozen we deze uit de downloads. Ik vond de eerste film echt al heel grappig en deze vond ik ook super tof!

* The Shallows | Dit is echt niet mijn soort film maar ik keek hem met een half oog mee met David. Ik heb het niet voor waterfilms en al helemaal niet als er een haai aan te pas komt.

071. Mijn wenkbrauwen eens laten epileren.

Haha deze kan ook weg!

076. 5 keer ergens eten waar ik nog nooit geweest ben (4/5).

Amai hier al vier! Crazy! Ik at dus bij Julie’s House met m’n vriendinnetjes, ik at met David soep bij Soup’r in Gent, ik at met mijn ouders en broer bij ’t Hofstedeke in Hamme en ik at met David pizza bij 1611 in Veere (Nederland). LEUK!

088. 5 keer gaan zwemmen (1/5).

Ook hier kan ik al een keer afstrepen omdat we in Nederland op de camping een paar keer gezwommen hebben. Ik houd het bij 1 omdat het anders wel snel gehaald is en ik dus wel graag nog een paar keer extra wil gaan zwemmen.

099. Koop een tuinset en een parasol.

Tuinmeubels hadden we al, maar nu heb ik ook een parasol! Niet zo’n heel fancy ding op een voet maar gewoon een parasolletje dat je in de grond moet kloppen. Haha. Maar het werkt dus ’t is goed! Het ding heeft een kampeervakantie overleefd dus zo lang Archie zich er niet te goed aan doet, zal het hier ook wel lukken.

Gewijzigd + toegevoegd doel

021. Een eigen thema in elkaar boksen. Ik heb dit gewijzigd toen ik het bedacht maar nu weet ik natuurlijk niet meer welk doel hier eerst stond. Haha. Alleszins, doordat ik dit thema weer installeerde, bedacht ik ineens dat ik eigenlijk graag zelf eens een thema in elkaar wil zetten et voila. Ben heel benieuwd of het me gaat lukken!

101. De oprit opknappen. Dit doel heb ik toegevoegd aangezien het DZP eigenlijk gaat om 101 doelen en ik er maar 100 had. Haha. Hier zijn we (vooral David hoor) al mee bezig. Ik ben echt super benieuwd naar het eindresultaat!

3 thoughts on “Day zero project | Update 6

  1. Ontbijten buiten de deur! Dat doe ik nou echt nooit, maar het lijkt me hartstikke leuk. Zie op Instagram ook zo vaak van die mooie plaatjes voorbij komen van de mooiste ontbijtjes met pannenkoeken en weet ik wat nog meer lekkers. Goed idee!

  2. Goed bezig hoor! Je hebt echt al leuke doelen kunnen afvinken πŸ™‚ Tof dat jullie nu regelmatig ergens buiten de deur willen ontbijten. Maakt een ontbijtje toch net iets specialer! πŸ™‚ En Yahtzee is inderdaad echt leuk! Ik ben ook niet zo’n spelletjesmens, maar dat is een van de spellen waar ik wel erg blij van wordt πŸ™‚

Comments are closed.