Day zero project | Update 5

Ik denk elke maand dat het een update van niks wordt en dan valt het toch altijd beter mee, maar deze keer stelt het echt niet zoveel voor. Ik moet die lijst denk ik eens ergens ophangen want ik vergeet altijd dat ik hiermee bezig ben. En had ik vorige keer niet gezegd dat ik er net wat actiever mee om zou gaan? Nu ja, volgende maand! 😉

010. Minstens 6 maanden een bullet journal bijhouden (4/6).

Gaat goed hier met m’n bujo! Deze maand gebruikte ik hem niet heel intensief maar wel gewoon. Vooral mijn 30 Day Shred tracker opende ik vaak. Heb er deze maand niet heel veel to do’s in geschreven omdat het op dat gebied wel rustig was 😉 Maar ik wil terug wat actiever gaan bloggen en ik ga daar mijn bujo voor gebruiken nu. Wat dingen inplannen enzo.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (5/33).

Deze maand ging mijn Wikipediapagina over Bagage in Leiden. Het is een kunstwerk dat bestaat uit 6 koffers, uit verschillende soorten steen gehouwen en verspreid over de stad. Het monument dient ter nagedachtenis aan de Joodse Leidenaren (is dat een woord?) die tijdens WO2 zijn vermoord. Het is gemaakt door de Nederlandse Israëlische kunstenaar Ram Katzir.

058. 50 Pinterestrecepten maken (3/50).

Dit was oorspronkelijk ’10 recepten uit een kookboek maken’ maar mijn Pinterest receptenbord is toch net iets uitgebreider dan mijn kookboekencollectie. Bij dezen heb ik het doel aangepast! En ik maakte er meteen 50 van in plaats van 10 aangezien ik wat wil variëren in onze weekmenu’s en onderstaande drie receptjes al in één week klaarmaakte. Ik maakte deze maand/week:

* Het groentenstoofpotje met ei en feta van Frauke.
* Wraps uit de oven.
* Pittige paprika curry met kip.

Alle drie zéér lekker en voor herhaling vatbaar! Vooral de curry vond ik echt yum!

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (12/50).

Deze maand keek ik Sahara met Penelope Cruz en Matthew McConaughey. Leuke film. Vind zo’n avonturenfilm eigenlijk bijna altijd wel leuk. En deze vergat ik vorige keer te vermelden, maar ik keen rond het huwelijk van Meghan en Harry een film met haar maar ik ben de titel vergeten. HAHA wat een mop :p De film ging over Meghan die een fancy baan heeft ergens ver weg van haar ouders en voor een weekendje terug naar huis gaat en daar haar ex-vriendje weer ziet die nu blijkbaar iets heeft met haar beste vriendin maar dan blijkt dat ze eigenlijk allebei nog iets voor elkaar voelen. You know the drill.

En verder zag ik ook nog Burlesque. Vond hem ook wel oké.

093. Ga 10 keer naar de cinema (1/10).

Het heeft nog best lang geduurd voor ik aan deze begon vreemd genoeg. Ik hou echt van de cinema maar blijkbaar waren er een hele periode geen fijne films. Deze maand gingen David en ik Jurassic World kijken. Ik had denk ik iets anders van de film verwacht maar vond hem alsnog wel oké. Heb zo het gevoel dat er binnen een paar jaar nog een film aankomt.

Zo, dat was een korte update deze keer! Hopelijk volgende update weer wat meer te vertellen!

12 thoughts on “Day zero project | Update 5

  1. Ik heb in Leiden gewoond maar had echt geen flauw benul van het bestaan van dat kunstwerk. Klinkt wel cool!

  2. Oh wat leuk! Elke maand een willekeurige wikipedia pagina openen, dat lijkt me erg interessant haha!!

  3. Je bent goed op weg zo te lezen! Leuk dat je enthousiast aan het bulletjournalen bent! Dat doel van de Wikipedia-pagina’s blijf ik ook leuk vinden trouwens. Zo leer je nog eens wat bij. En wie weet komen die feitjes bij een pubquiz of een tv-quiz nog eens van pas 😉

    1. Haha ja you never know hé! 🙂 Ik vind het eigenlijk ook wel boeiend om die pagina’s te lezen en vaak lees ik er zelfs meer dan één 😀

  4. Met dat filmseizoen heb je helemaal gelijk… MAAR er komen hele leuke films aan! Christopher Robin, een Winnie the Pooh film, in een familiefilm jasje, dus met echte mensen en echte knuffels! (komt uit op 3 augustus) en Fantastic Beasts het tweede deel in November! (je kan misschien al raden dat ik zeker in de zaal zit bij deze twee haha!)

    1. Jaaa Fantastic Beasts gaan wij ook sowieso kijken! En ik wil in mijn vakantie Ocean’s 8 ook wel gaan kijken 😀

Comments are closed.