Day zero project | Update 4

Eeeeeeeeeeeen we zijn aan update 4. Cliché cliché maar de tijd vliegt echt niet normaal snel voorbij! Ook deze maand ging ik niet heel actief aan de slag met mijn doelen maar ook nu kon ik er wel weer een paar schrappen. Feels good!

008. Leuk werk vinden.

Ik denk dat ik deze nu wel mag schrappen. Ik begin pas maandag aan het échte werk maar ik heb nu al het gevoel dat dit echt iets voor mij is. Ik moet zeggen dat ik echt in mijn nopjes ben met deze job. Ben ook best wel zenuwachtig om zelf te gaan telefoneren nu (ik werk bij dé Servicelijn, hihi, waar mensen heen kunnen bellen als ze vragen hebben over bijvoorbeeld in- en uitschrijven bij werk, opleidingscheques, loopbaancheques, …). Ik heb vrijdag een hele dag meegeluisterd met m’n nieuwe collega’s en maandag moet ik het dus zelf doen. Mijn grootste zorg is dat ik de mensen vaak een wachtmuziekje zal moeten geven omdat ik nog allemaal dingen moet gaan opzoeken. Haha.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (4/33).

Mijn Wikipediapagina van deze maand ging over Rita de Jong. Rita is een voormalige Nederlandse roeister die twee keer deelnam aan de Olympische spelen (maar niet won helaas).

037. Een abonnement nemen op Flow.

Woehoew! Ben heel blij dat ik deze kan schrappen! Nu ik terug werk, vond ik dat ik mezelf wel mocht verwennen met een Flowabo. Ik nam een Flex abonnement waardoor ik per maand €4,20 betaal en kan opzeggen wanneer ik wil. Super handig want ik kan op die manier bijvoorbeeld ook even pauzeren als ik er geen zin meer in heb (never gonna happen) of als ik even een ander flex abo wil nemen op een ander magazine.

061. Een maand lang geen chips eten.

De kop is er af! Ik ga een maand lang geen chips meer eten. Gewoon omdat ik de laatste tijd weer iets te veel chips in m’n gezicht propte dan goed voor me was. En chips is een grote dikmaker en ja, ik had even een pashokjesmeltdown toen ik ineens zag dat ik aangekomen was.

066. Paper planes lezen. + 067. Het geheim van mijn man lezen.

Done & done!

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (9/50).

Phoe ik keek maar één film die ik nog niet eerder zag, namelijk Did you hear about the Morgans? Het lijkt echt al een eeuwigheid geleden dat ik deze film zag, maar het was dus wel echt vorige maand. De film gaat over Sarah Jessica Parker (yay!) en Hugh Grant die een gescheiden koppel zijn en samen een moord zien gebeuren waarna ze dus samen naar een piepklein afgelegen dorpje verhuizen in het kader van zo’n getuigenbeschermingsprogramma. Vond het best een leuke film.

073. Minstens 6 weken na elkaar drie keer per week sporten  (0/6).

Hm ja, ik kan nog geen 1’tje zetten aangezien ik nog maar net bezig ben, maar ik ben sinds gisteren weer begonnen met 30 Day Shred. Ik kocht via Bol de dvd (ja echt) en ga daar nu mee aan de slag. Ik heb een schema gemaakt in mijn bujo en ik meet me morgen even op om mijn vooruitgang te checken. Ik denk dat ik er wel nog iets over ga schrijven ook omdat ik ineens echt zo’n momentje had (in het pashokje van hierboven) dat ik dacht: NU IS’T VOOR ECHT GENOEG GEWEEST!

Verder heb ik nog even getwijfeld of ik één van de laatste puntjes half kon schrappen of niet maar ik heb het toch nog even open laten staan. Dat puntje was namelijk een tuinset en een parasol kopen. Ik kocht geen tuinset en ook geen parasol maar we kochten een picknicktafel zodat we nu ook buiten kunnen eten. Ben er echt intens gelukkig mee! 😀 Maar daarnaast kochten we in de Casa dus ook een rotan stoel die eigenlijk ook buiten in de tuin kan maar wij hebben hem in de living staan. Dus als ik écht zou willen, kan ik die stoel wel naar buiten dragen. Maar aangezien we hem voor in de woonkamer kochten, vind ik dus dat ik het nog niet kan schrappen.

6 thoughts on “Day zero project | Update 4

  1. Ik heb gisteren ook een abo op Flow genomen! Ik kocht hem steeds in de winkel merkte ik, en dan is het wel echt voordeliger om een abo te nemen. Kan niet wachten tot hij op de deurmat valt. 😀

    1. Een abo is inderdaad voordeliger dan! Ik moet hem eigenlijk nog lezen. Haha. Maar ik wil er echt mijn tijd voor nemen dus het zal voor dit weekend zijn denk ik 🙂

  2. Veel succes bij het sporten. Mij lukt het niet, te veel pijn in mijn knie op dit moment. En als het dat niet is het dan weer iets anders. Sporten is trouwens nooit mijn ding geweest, maar ik kan het niet volhouden, met alle kwaaltjes die ik heb. En nochtans ben ik niet iemand die snel zal zagen wanneer ik pijn heb, integendeel. Ik moet dus een andere manier vinden om af te vallen (eens beginnen met minder frisdrank te drinken *oeps*)

    1. Awel, ik drink nu eens echt bijna nooit frisdrank! Gelukkig. ’t Zou misschien nog “erger” gesteld zijn met mij dan. Haha :p Sporten is ook niet echt mijn ding maar het moet mijn ding maar gaan worden denk ik nu 🙂

  3. De nieuwe Flow is echt prachtig. En jij hebt je achtergrondje vervangen, of niet? Deze is echt super cute. Toen ik aan mijn tussenjaar begon, wilde ik ook iedere twee weken een mini werkstukje maken over de onderwerpen waarover ik research wilde doen. Van Gogh, mijn favoriete koffie Douwe Egberts, en nog meer, maar helaas is daar nooit wat van gekomen. Maar hey, it’s never too late to start haha. Succes met het sporten!

    1. Hey dat is ook echt een tof idee! 😀 En het is inderdaad nooit te laat 😉 en ja ik heb het nog eens aangepast!

Comments are closed.