Day zero project | Update 3

En we zitten alweer aan de derde maand van DZP! Het is een cliché maar de tijd vliegt en ik ben deze maand niet heel bewust met mijn doelen aan de slag gegaan. Ik dacht dus dat ik er niet veel zou kunnen vermelden hier maar het blijken er nu uiteindelijk veel meer te zijn dan ik van tevoren had gedacht!

010. Minsten 6 maanden een bullet journal bijhouden (3/6).

Tot mijn grote verbazing gaat deze goed! Al moet ik wel mijn spread van mei nog maken. Haha. Maar kom, ik gebruik het ding ook wel effectief. Deze voorbije maand dus wel voornamelijk om mijn to do’s in te schrijven. Verder heb ik een menstruatietracker bij gemaakt en ben ik nog maar eens tot de conclusie gekomen dat een moodtracker goed is voor drie dagen. Haha.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (3/33).

Ik moet zeggen dat ik deze maand wel wat Wikipedia pagina’s geskipt heb omdat ik telkens dingen kreeg over insecten en vlinders die letterlijk twee of drie zinnetjes telden. Dus ik ben blijven klikken tot ik op een ietwat interessantere pagina terecht kwam waar ik wat meer leeswerk had. Ik leerde deze maand wat meer over Karel XII van Zweden.

039. Mijn juwelen opruimen.

Omdat ik veel kleren op 2dehands heb gezet, zat ik in een soort van opruimmodus en besloot ik om ook meteen mijn juwelen onder handen te nemen. Ik heb nu mijn meest gedragen oorbellen en kettinkjes uitgestald op het bureau in de slaapkamer en de rest opgeborgen in een doosje. Ik heb ze nog niet te koop gezet omdat er nog echt wel mooi spul bij zit dat ik graag zelf wil houden maar ik wil eerst even zien hoe het me bevalt met m’n uitgedunde mogelijkheden.

040. 10 kaartjes schrijven (8/10).

Ik deed een oproepje met de vraag of jullie een kaartje van mij wilden dus ik ben bezig met die kaartjes te schrijven (oké, stiekem moet ik nog beginnen schrijven maar ik heb wel al wat getekend!). Maar als je er graag ook eentje wilt en je hebt je nog niet aangemeld, kijk even hier en stuur me gerust een mailtje! Maar nogmaals, ik kan echt niet beloven dat je het snel zult ontvangen aangezien ik net 1 dag semi volledig in opleiding ben geweest op mijn nieuwe werk en het gevoel heb dat ik een hele week gewerkt heb. Haha :p

041. Mijn ongedragen schoenen en kleren te koop aanbieden.

Ondanks dat ik er nog wel mee bezig ben (het is een lang proces zeg maar) heb ik wel al héél veel dingen te koop gezet. Dus ik vind dat ik deze mag schrappen! 😀

044. Koop een puzzel van minstens 1000 stukjes.

Aan het begin van de maand kwam ik in de Boekenvoordeel een puzzel tegen met twee hertjes op (fout maar ook weer mooi. Haha) die ik voor €5 mee nam. Ik moet hem nu alleen nog maken maar ik heb er wel zin in.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (8/50).

Ik keek Interstellar met David. Het verhaal gaat over de aarde die aan het doodgaan is en een man die zijn kinderen achterlaat op aarde om in de ruimte een nieuwe planeet te bezoeken waar leven mogelijk is. Heel kort door de bocht. Ik vond het begin eigenlijk nog best goed, maar van zodra ze met die moeilijke woorden beginnen als kwantumdinges enzo haak ik een beetje af. Maar ik onderdrukte het gevoel om mijn gsm er bij te nemen en keek hem toch uit. Het einde vind ik wel een beetje vaag. Haha. Ik vind zo’n dingen altijd een een mindfuck. Maar algemeen vond ik het wel nog een goede film!

079. 3 keer een week lang elke dag een wandeling maken (3/3).

Met een hond is dit echt geen moeilijke opdracht. Wij gaan elke dag twee keer wandelen met Archie.

087. 5 Keer naar zee gaan (1/5).

We gingen deze maand twee keer naar zee. Een keer om de opa van David daar te bezoeken (maar toen hebben we de zee niet gezien helaas) en een keer om David’s auto weg te brengen voor herstelling. Mijn ouders waren toen ook aan zee dus zijn we er even gebleven (maar ook weer niet heel lang).

12 thoughts on “Day zero project | Update 3

 1. Haha, Interstellar is echt één van mijn favoriete films. Ik raad je aan om hem over een tijdje nog een keer te kijken, want dan snap je er veel meer van. Elke keer dat ik hem kijk haal ik er weer nieuwe dingen uit! Maar het einde is inderdaad wel echt een mindfuck ja.
  Rowan schreef laatst over New-York #1My Profile

  1. Haha oké, misschien dat ik hem dan ooit nog eens een kans geef! 😀

 2. Interstellar is een geweldige film, vond ik dan weer 🙂 Maar ik hou van moeilijke woorden XD Het mooie van de film is echter niet de moeilijke woorden of de wetenschappelijke basis, maar de emotie: wat als je inderdaad a. iedereen van wie je houdt achter moet laten, b. als je iemand moet laten gaan waarvan je weet dat je ze nooit meer terugziet, c. er misschien toch een mogelijkheid is om op een bepaalde manier tijdoverbruggend contact te maken zonder iets te kunnen veranderen aan het verleden of heden en je nog steeds niet bij elkaar bent…?
  Dat is de mooie emotionele lading van de film. Niet kwantum physica.

 3. Haha, grappig dat je Interstellar keek! Ik ging vorige week op date met iemand en da’s echt zijn lievelingsfilm dus hij wilde die kijken, maar die duurt drie uur en ik ben eigenlijk al bijna zeker dat ik ‘m niet zo goed ga vinden, haha!
  Sam – singlereadytomingleblog schreef laatst over Tinder en haar boomerangsMy Profile

  1. Ja en het lijkt ook echt alsof hij vijf uur duurt vond ik. Veel succes er mee 😉

 4. Instellar klinkt niet echt als een film voor mij als ik het zo lees, hahah!
  Leuk dat je toch best wat doelen hebt behaald, ondanks dat je niet bewust veel bezig was met het project!

  Liefs!
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Lesidee over KoningsdagMy Profile

 5. Interstellar vond ik ook geen geweldige film, de zee bezoeken is een goed idee trouwens! Ik kan me laatste keer niet eens meer herinneren dat ik er ben geweest… Oops, Liefs!
  Anna schreef laatst over Paris Adventures part 2My Profile

  1. Haha ja dat had ik ook wel een beetje. Vooral omdat mijn hoofd dat niet goed kan bevatten :p

 6. Ooh interstellar vond ik zò een mooie film, ik ben hem in de tijd nog in de cinema gaan kijken, dan was het écht heel spectaculair!

 7. Toch knap dat je, ondanks dat je niet heel bewust met je doelen bezig was, toch veel dingen hebt kunnen doen 🙂 Ik ben benieuwd naar je nieuwe pagina’s in je bullet journal! En zo te horen heb je het opruimvirus flink te pakken. Dat doet me eraan denken dat ik vanavond ook maar weer eens dingen te koop moet zetten die ik niet meer gebruik. Er ligt nog genoeg klaar bij mij om op Marktplaats te gaan 😉
  Romy schreef laatst over Millennialkwesties | Bewijsdrang als starter of millennialMy Profile

Comments are closed.