Day Zero Project • Update 3

Oja, hallo, mijn DZP bestaat ook nog. Ik zie dat mijn laatste update dateert van augustus vorig jaar. Lichtelijk schaamtelijk maar we doorbreken dat met deze derde update! Een van mijn doelen was alvast om 16 updates te schrijven. Ik heb nog iets van 16 maanden dus ik zal wel een kleine effort moeten doen omdat nog te halen. 😉

Afgewerkt

008. Een week(end)je naar de Ardennen met kleine D. • In november 2021 gingen we een verlengd weekend naar de Ardennen met mijn schoonouders.

009. Een week(end)je naar zee met kleine D. • We gingen vorig weekend naar zee voor het lief zijn verjaardag.

042. Zelf kerstkaartjes laten drukken • Ik tekende zelf kerstkaartjes in Procreate en liet die afdrukken. Ik was er best wel mee in mijn nopjes moet ik zeggen.

044. Een offline collage maken • Dit lukte ook! Ik maakte er zelfs 2, hoezee! Het plan voor dit jaar was om voor elke maand een collage te maken maar dat gaat niet geweldig. Ik wil er wel nog meer maken maar zoals met alles komt die tijd ook wel weer. 🙂

066. De Ikea Nockeby hoekbank kopen • Dit doel moet eigenlijk aangepast worden. Ik wou heel graag de Nockeby hoekbank hebben maar toen we eindelijk beslisten dat we effectief een nieuwe zetel gingen kopen, verkocht Ikea de Nockeby niet meer. 🥲 Dus we kochten een andere (Söderhamn) die ik eigenlijk nog leuker vind!

Ongoing (nieuw)

006. 10 keer gaan zwemmen met kleine D. (3/10) • Ik ging nog twee keer zwemmen met D, samen met Fien. Ik wil dit jaar wel echt nog een paar keer met het lief erbij gaan zwemmen ook.

081. 10 Documentaires kijken (1/10) • Ik heb denk ik wel al wat natuurdocu’s gezien ondertussen maar dat hield ik niet echt bij. Vorige week keek ik op Netflix de docu over Abercrombie & Fitch.

083. 10 Nieuwe artiesten ontdekken (5/10) • Ik ontdekte mehro, SAULT, Meskerem Mees, MEROL en Froukje

086. 5 keer buiten de deur ontbijten of brunchen (1/5) • Voor mijn verjaardag gingen we ontbijten in een Van der Valk hotel dat er niet alleen prachtig uitzag vanbinnen maar waar ze ook nog eens erg lekker ontbijt hadden.

100. 20 Nieuwe theesoorten ontdekken (4/20) • Ik ben zot van de Happy Mondays thee van Clipper en daarnaast ontdekte ik recent ook een peer karamel thee die ik erg lekker vind.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 thoughts on “Day Zero Project • Update 3

 1. Ik vind MEROL en Froukje allebei zo tof. Ben ook verliefd op Froukjes haar. Ken je S10 ook al? Zwemmen met de kindjes staat hier ook nog op de wishlist. Heb wel al zwemluiers in huis, voor tot 8 kg, dus ik moet het wel echt gaan plannen nu ook.

 2. Vanaf nu maar maandelijks een update dan, om dat doel te halen? 😛 Leuk dat je weer wat dingen van het lijstje kom strepen. Vooral de tripjes zijn mooie herinneringen 🙂

 3. Toch goed bezig hoor, vind ik. Leuk om te lezen van die bank. Ik heb met zoiets ook vaak iets en mijn hoofd en als ik dan eenmaal in de winkel ben, blijk ik het soms toch niet mooi te vinden of vind ik iets anders mooier. Ook prima, vind ik dan.

  1. 2 dingen over die docu: bij mij blokkeerde die vaak. Het beeld bleef altijd hangen terwijl ik het uit frustratie ook met iets anders had getest en dat werkte wel normaal dus het lag niet aan ons internet. Vond het storend maar heb ondertussen ook wat geblogd dus ik kon het nog aan op die manier :p
   Verder wel interessant maar nu ook niet om te zeggen dat je hem MOET gezien hebben.

   En ja, we hebben een lichtgrijze gekozen! Er zijn wel al wat plekjes op maar de hoezen kunnen in de was dus cva nog.