Day Zero Project | Update 23 (die eigenlijk update 27 moest zijn, hehe)

En ineens bedacht ik mij zo rond 3 uur in de ochtend een paar nachten terug: “Holy moly ik heb al keilang geen update meer gepost van mijn Day Zero Project!”. Dat keilang bleek uiteindelijk nog wel mee te vallen (lees: twee maanden) maar ik skipte een tijdje terug ook al eens twee maanden waardoor dit eigenlijk update 27 moet zijn. In werkelijkheid is het maar update 23.

Mijn project loopt af in oktober van dit jaar. Lange tijd leek het iets wat gewoon maar door blijft lopen maar nu komt die einddatum toch wel dichter en dichter bij (al is oktober ook nog altijd wel iets van een half jaar ver weg – ik ga tegen het einde van mijn project ook een baby hebben als alles goed gaat. C R A Z Y !)

Goed. Update dus. (En hier kan je al mijn doelen nog eens lezen )

005. 101 nieuwe doelen bedenken.

Bij deze moeten jullie me maar op m’n woord geloven dat ik intussen wel al 101 nieuwe doelen bedacht heb voor mijn volgende project dat er misschien niet eens aan komt maar wie weet. Eh.

Ook, gezien mijn wispelturige aard kan het zijn dat ik de helft van de doelen al schrap en vervang door nieuwe maar daar houd ik nu es geen rekening mee sie!

013. Maak een lijstje met 100 dingen die me blij maken.

Eindelijk is deze afgerond! Lees
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4

Vond dit echt heel fijn om te doen!

020. Een online cursus volgen.

Door die hele coronacrisis kon tot het einde van de maand maart een gratis online cursus volgen via Brit.co. Ik deed een cursus tekenen in Procreate. Ik kan wel een beetje kladden in Procreate en heb weleens leuke dingetjes getekend maar ik wou m’n game wat uppen, snap je?

Ik heb heel veel over Procreate geleerd. Allemaal handige trucjes waar ik nog geen weet van had. Helaas moest je tijdens de cursus gewoon een voorgemaakte afbeelding overtrekken en daar had ik niet zo’n zin in en het daagde me ook niet echt uit.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (50/50).

Ik keek zeker meer dan 50 films die ik nog nooit eerder zag maar de enige drie die ik me momenteel herinner zijn Black Panther, You’ve Got Mail en Avengers: Infinity War. Ik speel een beetje vals want die laatste heb ik niet helemaal bekeken gezien het feit ik in de zetel lag te knorren het laatste half uur. Oeps. Desalniettemin zit ik toch wel op 55 films denk ik.

093. Ga 10 keer naar de cinema (5/10).

Ik moet hier al de diepe krochten van mijn geheugen aanspreken hoor! Ik ging op Valentijn met mijn lief naar Birds Of Prey in de cinema. Van dit doel dacht ik aan het begin van mijn project dat het echt easy peasy ging zijn om het te halen. Not. Ik ga echt super graag naar de cinema maar blijkbaar doen wij dat dus niet zo vaak.

En blijkbaar zorgt het volwassen leven en een eigen huis er ook voor dat je andere prioriteiten stelt qua geld uitgeven (ahum – kleren en boeken en frietjes kopeeeen! – ahum).

Anyway, dit was m’n update. Niet zo vet hé? Er zijn een paar doelen op m’n lijst die ik wel heel graag nog wil afronden maar ik heb er ondertussen al lang vrede mee dat ik er héél veel ook niet zal halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 thoughts on “Day Zero Project | Update 23 (die eigenlijk update 27 moest zijn, hehe)

  1. Ik vind jouw wispelturigheid soms echt zalig. Meeste mensen zijn zo als ze veranderingen willen zo van, zou ik dat doen of wat gaan mensen daarover zeggen. Ik zeg niet dat jij niet nadenkt over dingen, want ik weet sowieso dat je dat wel doet. Maar soms als gij goesting hebt om iets helemaal om te gooien en het is mogelijk dan doe je het gewoon. Ik denk dat de wereld dat net iets vaker kan gebruiken. Er is niks verkeerd met nadenken natuurlijk, moesten we allemaal ineens doen waar we goesting hebben dan schiet er niks meer over van de wereld. Maar als iets jou niet meer gelukkig maakt dan ga je ermee aan de slag en verander je het. En er zijn zoveel mensen die dat niet kunnen of jaren dubben en twijfelen. Dus complimenten voor jou.
    Nikita schreef laatst over Vegetarisch of toch niet? | Mijn verhaalMy Profile

  2. Ik neem me ook altijd nét voor meer naar de cinema te gaan als er helemaal geen leuke films spelen hehe. De eerstvolgende waar ik naar uitkijk is denk ik ‘Tenet’, van Christopher Nolan. Die komt in juli in de cinema, hopelijk mogen we dan al weer en is het toch één dag slecht weer (eeuwige optimist hehe).
    Lesley schreef laatst over EUH JA #2My Profile