Day Zero Project | Update 21

Deze maand ben ik er weer op tijd bij met m’n update. Nummer 21 alweer. Ik heb een effort gedaan met de films en Pinterestrecepten (een kleintje) én ik kon een – vind ik toch zelf – vrij groot doel afstrepen!

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (21/33).

Deze maand leerde ik wat bij over Stuk van 7-veld. Dat is een vuurmond die in beide wereldoorlogen de standaard vuurmond was van de Nederlandse veldartillerie. Ik vind wapenfeitjes niet heel boeiend dus ik ben nu ook het meeste alweer vergeten.

036. Een tattoo nemen.

Woehoew! Eindelijk eindelijk eindelijk. Ik heb een tattoo! Je kan er hier wat meer over lezen. Ik herinner me nog dat ik zo’n drie jaar geleden toen ik Melle ontmoette, aan haar zei dat ik wel een tatoeage wou maar niet goed durfde en kijk, ik durfde!

058. 50 Pinterestrecepten maken (18/50).

Ik maakte drie dingen van mijn Pinterestbord met eten:

+ Chickpea tikka masala van Karola’s Kitchen (aanrader!)
+ €3 curry van Life by Rosie (ook een aanrader!)
+ Vegan donuts (minder lekker dan verwacht)

De twee eerste gerechten ga ik alleszins wel regelmatig maken. Die vond ik echt om van te smullen!

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (43/50).

Hier hebben we de afgelopen maand een klein effortke gedaan. Ik keek vier films die ik nog nooit eerder zag:

+ Kong: Skull Island – niet wauw maar ook niet slecht.
+ Kingsman: The Golden Circle – Oké maar ik heb wel een beetje een boon voor Taron Egerton en zijn accent.
+ The Huntsman: Winter’s War – Vond ik leuk.
+ The Nice Guys – Deze vond ik de leukste van de vier. Ik ben niet zo’n fan van Ryan Gosling maar ik vond hem in deze film wel tof.
+ Jumanji – Soms wel grappig. Ik dacht dat ik deze al had gezien maar dat was dus niet het geval.

093. Ga 10 keer naar de cinema (4/10).

Eindelijk eindelijk eindelijk ben ik nog eens in de cinema geraakt! Ik ging met mijn twee schoonzussen naar Maleficent 2. Fijne film. Ik wist bijna niets meer van de eerste film eerlijk gezegd maar hij was niet moeilijk om te volgen 🙂

H. 20 Verschillende vegetarische vleesvervangers testen (12/20)

Ik probeerde de vegetarische draadjesvleesch kroketten van Mora en De Vegetarische Slager uit. Ik vond ze vrij lekker eigenlijk! Er mocht van mij alleen wat meer zout in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 15 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 thoughts on “Day Zero Project | Update 21

  1. Interesting fact: Melle had destijds geblogd in haar weekoverzicht over jullie meeting en zo ben ik jou gaan volgen :p Hoe meer ik jouw tattoo zie, hoe nog mooier ik hem vind trouwens 😉