Day Zero Project • Update 2

Mijn eerste Day Zero Project update dateert alweer van in april dus het was tijd voor een tweede! As usual verlies ik dit project altijd uit het oog en verbaas ik mezelf ook elke keer weer met hoeveel puntjes ik kan schrappen 😀 Ook deze keer heb ik best wat dingen gedaan!

006. 10 keer gaan zwemmen met kleine D. (1/10)

Het is er eindelijk van gekomen! Vorige week gingen de baby, zijn vader en ik eens zwemmen in Sunparks. Het was nog leuker dan ik had verwacht!

038. Trouwen

YES!

051. Elk jaar een nieuwe tattoo laten zetten (1/3)

Ik liet er twee tegelijk zetten maar eentje zou eigenlijk vorig jaar al gezet worden dus ik tel er maar 1 mee voor dit puntje 🙂

Ik wou er nog een aparte post over maken maar ik ga het toch zo laten. Zoveel kan ik er ook niet over zeggen eigenlijk. Het zijn gewoon bloemen op mijn kuit omdat ik dat mooi vind. Haha. En het regenboogje is een tekening van constantbageltherapy op Instagram. Voor mij staat het voor mezelf en het leven: een beetje rommelig en wonky, niet perfect maar wel mooi en goed zoals het is. Ik liet m’n tattoos zetten door lieve Lena.

053. Een froefroe laten knippen

Haha, ik was eerlijk gezegd een beetje vergeten dat dit doel op mijn lijst stond maar die froefroe laten knippen wou ik blijkbaar toch héél graag. Ik ging in juli naar de kapper om mijn froefroe’tje goed te laten knippen. Daarvoor had ik al een paar weken een mooi-van-ver exemplaar 😉

056. Een echt terras aanleggen

Ook gelukt! Als voorbereiding voor het tuintrouwfeest legden we ons terras aan. We verfden de muren wit en kozen voor nep gras en een boord met leistenen. Nu is dat neppe gras niet meteen wat ik in mijn hoofd had toen ik dit doel opstelde maar ik ben er heel blij mee. Het is zo tof! Het voelt super fijn aan je voeten en het ziet er mooi uit.

067. Een paar grote bloembakken op het nieuwe terras zetten

We hebben grote bloembakken, gevuld met bloemen zelfs, maar ze staan niet op ons terras. Ik schrap het doel toch omdat ze van mij ook niet per se meer op het terras hoeven te staan. De bloembakken zijn grote zeshoeken die we nog in ons tuinhuis vonden. De bloemetjes kochten we ook voor de trouw, om wat meer kleur in de tuin te brengen.

069. Een Freitag portemonnee kopen

Oja juist! Ik kreeg voor mijn moedertjesdag een cadeaubon van het lief en het kind waarmee ik mezelf een Freitag portemonnee uitkoos. Het werd een witte Caroline met een blauw muntenvakje. Lekker groot en van degelijk zo goed als onverwoestbaar materiaal. Ik hoop hier toch wel een aantal jaren mee te kunnen doen.

077. 10 keer naar de cinema gaan (1/10)

Ik ging samen met 2 van mijn nichtjes naar Cruella. Ik wou die film graag zien maar het lief wou niet mee. Cruella stelde niet teleur! Vond het echt een toffe film.

100. 20 Nieuwe theesoorten ontdekken (2/20)

Ik bestelde bij De Kleine Keuken voor de baby fruit- en kruidenthee met mango, kamille en rozenbottel, bedoeld om ook koud te drinken. Die moest ik natuurlijk wel eens voorproeven 😉 Heel zacht van smaak maar wel lekker! En daarnaast ben ik grote fan van de orange rooibos infusion van Hema, met kaneel en honing. Nu niet bepaald een zomerse thee ofzo maar wel héél lekker!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 thoughts on “Day Zero Project • Update 2

  1. Haha ik heb voor het eerst in jaren nog eens wat doelen opgesteld voor dit jaar, maar ik ben echt het omgekeerde van jou. Ik vergeet de lijst en verbaas me dan over hoe weinig ik gedaan heb hehe. Ik ben ook echt grote fan van je tattoos! Naar ‘Cruella’ ben ik ook benieuwd, maar ik wacht nog even tot het gratis op Disney+ staat!

  2. Haha ik ben meestal niet zo’n fan van lijstjes omdat ik mezelf dan druk opleg en mezelf dan rebelious wil tegenwerken, maar als ik het zo doorgestreept zie staan bij jou vind ik het ook wel heel leuk :p De regenboog tattoo vind ik ook heel erg mooi. Zo’n gekleurde tattoo’s worden een beetje onderschat vind ik.

  3. Jij bent goed bezig, zeg! En ik was al benieuwd wanneer we je nieuwe tattoos te zien zouden krijgen. Vooral die regenbogen vind ik echt super leuk staan, word er instant vrolijk van. 🙂

  4. Wat een hoop heb je al af kunnen strepen! Wat een leuk idee van die nieuwe smaken thee uitproberen. Ik heb de neiging om altijd dezelfde theesmaak te drinken (want lekker, want makkelijk), goed idee om zo nieuwe te proberen.

  5. Wow, je bent wel goed bezig! Ik heb zo’n 21 for 22 lijstje gemaakt en vergeet ook continu wat daar ook alweer op stond, haha. En inderdaad: uiteindelijk kan je dan nog best wel wat dingen afstrepen (;

  6. Weer een hele hoop leuke dingen kunnen afstrepen! En dat ook nog terwijl je er niet zo bewust mee bezig bent 😀 En ik zei het eerder ook al, leuke tatoos!

  7. Hoe gaaf dat je het punt ‘Trouwen’ gewoon hebt kunnen afvinken! Dat is natuurlijk wel een heel bijzonder punt van dit lijstje. Superleuk dat het zwemmen met D. zo goed beviel! Oh ja, en je brengt me op een idee met het testen van nieuwe theesmaakjes. Ik drink altijd dezelfde theesoort, maar vind het misschien ook wel een leuk idee om eens wat nieuwe smaken te proberen. Er moeten toch meer lekkere smaken zijn dan die ene 😛