Day Zero Project | Update 19.

Vorige maand ging ik als een raketje, deze maand ging het weer iets minder vlot. Het grootste probleem is ook dat ik dingen vergeet bij te houden en me daardoor de helft van wat ik deed waarschijnlijk niet meer deftig herinner. Note to self dus voor september: alles loggen!

013. Maak een lijstje met 100 dingen die me blij maken.

Yes, ik ben er eindelijk eens aan begonnen, een lijst met 100 dingen die me blij maken. Ik ga er maar eens een aparte post aan wijden, of misschien een paar aparte posts. Stay tuned 😉

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (19/33).

Mijn Wikipedia pagina van deze maand gaat over In London for tea. Dat is een muziekalbum van Peter & Gordon. Blijkbaar was het album niet zo’n succes maar ik heb er even een paar nummers van beluisterd en ik vind ze nog best leuk eigenlijk! Mijn favorieten zijn:

+ London at night
+ Sally go ‘round the roses
+ Goodbye my love

027. Iets kopen van op m’n Etsy wishlist.

YES! Het heeft nog best lang geduurd eigenlijk voor ik dit doel kon schrappen maar het is zover. Ik kocht begin deze maand een ring met een prachtige steen via Etsy. Ik wacht alleen nog op het pakketje en hoop natuurlijk dat het wel gewoon aan komt maar als het zover is, zal ik ‘m natuurlijk ook even showen hé.

058. 50 Pinterestrecepten maken (14/50).

Dit doel gaat heel traag maar gestaag vooruit hoor. Ook deze keer maakte ik maar 1 recept van mijn Pinterestbord met eten:

Maar het goede nieuws is, ik maak weer weekmenu’s en gebruik dan regelmatig Pinterest als inspiratiebron dus ik denk dat ik jullie volgende keer meer receptjes kan laten zien!

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (37/50).

Ik zag It. Niet mijn soort film. Heb wel altijd een dubbel gevoel bij die horrors. Ik wil het wel zien en weten hoe het verhaal gaat maar ik wil het ook niet zien. Snap je? Ik zat het grootste deel van de film met mijn ogen dicht maar kom, ik tel hem toch mee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 thoughts on “Day Zero Project | Update 19.

  1. O horrorfilms, ik keek ze als tiener regelmatig (er was toen een hele golf, oa The Ring en The Grudge enzo, bepaalde scènes staan nog in mijn geheugen gegrift) maar waarschijnlijk te veel want ik kreeg er op den duur nachtmerries van en nu moet ik er niks meer van hebben. “It” heb ik ooit gelezen en in mijn fantasie is het waarschijnlijk griezeliger dan in het echt, maar ik moet het niet op een scherm zien, nee dank u 😀
    Leen schreef laatst over Project Opruim: over ons geweldige appartement dat te koop staatMy Profile

  2. Ik ben al benieuwd naar je lijstje met 100 blije dingen! Mijn Pinterestbord staat ook vol receptjes maar ik heb er al amper gemaakt … Karola’s kitchen is mijn way to go nu, zij heeft 100% mijn eetfilosofie en elk recept is verrukkelijk!
    Kelly schreef laatst over Gelezen: een paar boekenMy Profile

  3. Haha wat grappig, ik zag eergisteren ook IT! Had er eigenlijk nog net iets meer van verwacht, ik vond ‘m eigenlijk niet zo eng. Van die psychologische horror vind ik veel erger & durf ik niet te kijken, haha. Wij koken ook heel vaak met de recepten van lekker&simpel! Super goeie blog eigenlijk, altijd ook heel lekker. Ben al benieuwd naar je steen! Liefs, Silke

  4. Leuk! Ik ben heel benieuwd naar de ring en het lijstje met blijmakers. Goed idee trouwens om Pinterest als inspiratie voor een weekmenu te gebruiken. Ik was pas door m’n inspiratie heen, maar had niet aan Pinterest gedacht. Bij het volgende weekmenu ga ik eens kijken.
    Naomi schreef laatst over Waarom ik niet op tv komMy Profile