Day Zero Project | Update 18.

Het is er aan te zien dat ik tijdens deze maand twee weken vakantie had want ik heb voor de verandering eens veel dingen kunnen doen!

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (18/33).

Mijn Wikipedia pagina ging over bowl. Niet het spel als in bowlen maar het drankje. Iets zoals punch of sangria. Werkelijk heel saai maar goed, ik had ook deze keer al 8 keer op de ‘Willekeurige pagina’ knop gedrukt en kreeg enkel heel ingewikkelde Latijnse namen van sprinkhanen, slangen en spinnen. Bweik.

058. 50 Pinterestrecepten maken (13/50).

Ik maakte deze maand maar 1 recept van mijn Pinterestbord met eten en dat was dan nog een super simpele salade. Ik maak nooit salades dus ja ik heb daar een recept voor nodig. Haha.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (36/50).

Hier heb ik ineens grote vooruitgang geboekt! Ik keek deze maand maar liefst 7 films die ik nog nooit eerder zag!

⋆ Shaft (Netflix) – Ik vond dit eigenlijk echt een grappige film.
⋆ Impact Earth (tv) – Slechte cliché rampenfilm.
⋆ That awkward moment (Netflix) – Ook een beetje een cliché maar nog best een leuke film eigenlijk. En Miles Teller en Zac Efron doen mee dus leuk om naar te kijken 😉
⋆ Love at the shore (tv) – Typische Vijftv romantische film. Beetje saai.
⋆ Two night stand (tv) – Ook met Miles Teller. Daarnaast vond ik het ook wel een leuke film. Wie fan was van America’s next top model herkent Analeigh Tipton misschien.
⋆ Wind River (Netflix) – Goeie film! Met Elizabeth Olsen, jonger zusje van Mary-Kate en Ashley.
⋆ Swiped (Netflix) – Het enige positieve aan deze film is het hoofd Noah Centineo (ook alleen zijn hoofd want zijn acteerskills zaten ergens ver weggeborgen denk ik). Het verhaal is stom, zit vol super cliché personages en het einde is afgeraffeld. Het lijkt alsof het bedacht is door een kind van twaalf en dat zou misschien zelfs nog beter geweest zijn.

080. Een boottochtje doen in Gent / Brugge / …

Woehoew deze kan ik schrappen! Ik heb samen met mijn vriendinnen een dagje in Brugge doorgebracht waar zo’n boottochtje gedaan hebben en het was leuk! Ik zou er in Gent ook nog weleens eentje willen doen 🙂

087. 5 Keer naar zee gaan (4/5).

Twee weken geleden zat ik met David een weekje aan zee om onze eerste week vakantie te vieren.

093. Ga 10 keer naar de cinema (3/10).

Echt triest dat ik in bijna anderhalf jaar nog maar drie keer naar de cinema ging. Ik vind dat zo tof om te doen! Ik ging Aladdin kijken aan zee en ik vond hem geweldig én we zaten in ons eentje in de zaal.

100. Onze tuin opknappen.

Ook hier hebben we grote vorderingen gemaakt! Ik denk dat ik binnenkort eens een post schrijf over de vooruitgang.

13 thoughts on “Day Zero Project | Update 18.

    1. In Amsterdam lijkt het me ook super leuk om zo’n boottochtje te doen! Maar waarschijnlijk is het overal leuk :p Vooral heel tof om een stad eens vanop een andere manier te ontdekken.

    1. Gelukkig ben ik niet alleen 😉 Ach ja, ik kan echt warme maaltijden dan weer wel makkelijker improviseren en salade eet ik toch niet vaak :p

Comments are closed.