Day Zero Project | Update 17.

Het was alweer een rustige maand op vlak van mijn DZP. Ik heb wel veel plannen gemaakt de afgelopen maand maar weinig echt aan mijn doelen gedaan. Ik veronderstel dat mijn update van volgende maand wat uitgebreider zal zijn want ik heb vakantie en ben van plan om veel leuks te doen!

005. 101 nieuwe doelen bedenken.

Hier ben ik eindelijk aan begonnen! Ik heb ondertussen zes nieuwe doelen bedacht. Haha. Ach ja, ik moet ergens beginnen hé 😉

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (17/33).

Mijn Wikipediapagina van deze maand gaat over Aphex Twin. Hij is een Britse muzikant en producer die door The Guardian in 2001 werd omschreven als de meest inventieve en invloedrijke muzikant binnen de hedendaagse elektronische muziek. Aphex Twin was een van de pioniers op het gebied van de Intelligent Dance Music (IDM).

Ik had nog nooit van deze dude gehoord maar aangezien hij veel invloed heeft gehad in onze hedendaagse elektronische muziek, vond ik dat ik wel even moest luisteren. Laten we zeggen dat het toch iets minder mijn ding is. Klik hier of hier als je ook wil luisteren en een onbehaaglijk gevoel wil krijgen van de clips.

058. 50 Pinterestrecepten maken (12/50).

Ik zal een effort moeten doen om receptjes te maken denk ik. Ik maakte vorige maand een gerechtje gebaseerd op dit recept. Je kan hier mijn eigen versie vinden.

100. Onze tuin opknappen.

Het is zover! We zijn begonnen! Een paar weekends geleden vroegen we Davids familie om mee te komen helpen. Ondertussen is bijna alle rommel er uit. Serieus, jullie willen niet weten hoeveel “afval” er half begraven in de tuin lag. Ondertussen zijn twee van de drie serres ook weg. Die hebben we weggegeven. Nu staat er nog een kleiner exemplaar dat we nog moeten afbreken, het tuinhuis willen we nog uit elkaar halen en als dat eindelijk gedaan is, laten we iemand komen om alles gelijk te maken. Dat is hopelijk voor tijdens onze vakantie!

H. 20 Verschillende vegetarische vleesvervangers testen (10/20)

Ik probeerde weer een twee nieuwe vleesvervangers die ik gelukkig héél lekker vond!

 • De deluxe burgers van Garden Gourmet. Ze verkopen van dit merk in onze Aldi nu twee soorten vleesvervangers. David en ik legden deze burgertjes op een wrap. Heel lekker!
 • Kaasschnitzels ik denk van de Albert Heijn zelf. Die waren ook super lekker. Kazig, krokant korstje. Yum!

17 thoughts on “Day Zero Project | Update 17.

  1. Ik ook! Ik kan het me nog niet zo goed inbeelden omdat het nogal chaos is nu maar mijn vriend heeft het duidelijk in zijn hoofd dus het komt wel in orde 🙂

 1. Ik ben ook wel benieuwd naar jullie tuin nu (beroepsmisvorming vrees ik ;))
  Als alles klaar is, gaan jullie zo kunnen genieten.

  Leuk, weer 101 nieuwe doelen verzinnen. Nu ik zelf bezig ben ermee, denk ik ook geregeld: ‘oh dat zou nog een leuke zijn voor het project’. Misschien moet ik ze ook maar eens beginnen opschrijven.
  Geke schreef laatst over Day Zero Project – Bijkletsen #2My Profile

  1. Ik ben ook benieuwd! Haha 😀 Kan het me nog niet zo goed inbeelden nu maar het komt wel goed. En ja, dat had ik ook, dat ik allemaal leuke dingen vond die ik in mijn volgende project kan doen maar ik vergat ze ook altijd op te schrijven en de helft is alweer vergeten. Nu toch maar eens werk van maken 🙂

 2. Terwijl ik dit schrijf klinkt Alphex Twin door de speakers. Heel bijzonder clipje ook wel haha. Weet niet wat ik hier van moet vinden. Ben wel benieuwd naar je nieuwe doelen en fijn dat het tuintje begint op te schieten!
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #6: juni 2019My Profile

  1. Toen ik hier aan ging beginnen dacht ik ook dat het echt een eeuwigheid zou duren om 101 dingen te bedenken maar het gaat best snel eigenlijk. Ik denk dat ik ook wel wat doelen van deze versie kan meenemen naar de volgende.

  1. Ik vind het ook altijd tof als ik weer een lekkere vleesvervanger ontdek! Toch weer wat meer keuzemogelijkheden zo 🙂

Comments are closed.