Day Zero Project | Update 14

Deze maand kan ik maar drie puntjes aanvullen. Niet vet maar we doen het er maar mee. Ik vergeet ook altijd dat ik dit project heb lopen. Op het einde van elke maand open ik mijn pagina met doelen om dan te bedenken welke ik volgende maand wil afstrepen om het dan toch weer te vergeten. Haha.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (14/33).

Deze maand ging mijn Wikipediapagina over een votiefschip. Daar had ik dus nog nooit van gehoord maar het is dus een scheepsmodel dat zich in een kerk bevindt. Het komt blijkbaar vooral voor in Scandinavië.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (29/50).

Deze maand keek ik drie films die ik nog niet eerder zag!

Baywatch. Maar dan de nieuwe versie met Zac Efron. Geen hoogstaande film natuurlijk maar wel eens vermakelijk.
Bird box. Deze wou ik al een hele tijd zien maar ik besloot eerst het boek te lezen zodat ik een goede inschatting zou kunnen maken van de engheid. Ik vond het boek uiteindelijk honderd keer spannender dan de film. Ik vond de film af en toe zelfs een beetje saai.
Keeping up with the Joneses. Ook gewoon een vermakelijke film. Vond hem met momenten best grappig. Ik vind Zach Galifianakis en Isla Fisher wel twee heel toffe acteurs!

H. 20 Verschillende vegetarische vleesvervangers testen (8/20)

Ik heb helaas geen foto’s deze keer maar ik probeerde wel drie nieuwe vleesvervangers!

We hadden hier twee weken geleden een etentje met frituurhapjes enal en voor mij en mijn schoonzus kocht ik van die vegetarische hapjes uit de koeling in de Aldi. Die waren echt héél lekker! Beter dan ik had verwacht. Daarnaast at ik met David vorige week een groentenburger maar een exemplaar zoals ik ze nog nooit at. De burger bestond namelijk uit puree denk ik met daarin echt stukjes groenten (erwtjes, broccoli, wortel) en daar rond een krokant korstje. Heel lekker ook! We haalden ze van bij de Bon’Ap uit de vriezer. En ik probeerde ook uit de koeling in de Aldi falafelballetjes. Ook heel lekker!

Ik ben blij dat alle vleesvervangers die ik tot nu probeerde me zo goed bevallen! Dat geeft me toch al wat keuze om eens af te wisselen.

9 Comments

 1. Rachel 3 april 2019

  Wauw wat heb je er al veel gekeken wat goed haha! Bird box was apart maar wel een tof einde!
  Rachel schreef laatst over YaYa lava timerMy Profile

  Beantwoorden
 2. Mevrouw Marloes 3 april 2019

  Ik vind het knap dat je nog steeds met dit project bezig bent! Op een gegeven moment ben ik ermee gestopt, omdat ik er heel gestrest van raakte, haha. Het uitvoeren was prima, maar ik vergat op die lijst bij te houden wat ik allemaal had gedaan. Daarnaast vergat ik dan ook om er iets over te schrijven.

  Liefs,
  Marloes
  Mevrouw Marloes schreef laatst over Snacktest | Vegetarische draadjesvleesch kroketten van MoraMy Profile

  Beantwoorden
 3. Evelyne 2 april 2019

  Ik vergeet soms ook wel eens dat ik met dat project bezig ben 😉 Ik moet echt dringend nog eens werk maken om enkele puntjes in de lijst uit te schrijven. Ik heb ook naar Baywatch met Zac Effron gekeken. Ik kan er mij wel eens mee vermaken met dat soort films, maar moet nu ook niet elke week zijn, haha!

  Beantwoorden
 4. Nikita 2 april 2019

  Ik heb ook weer bijgeleerd met jouw project haha. Wist niet eens dat dat woord zelfs bestond. Een votief schip. Nu dus wel. En een klein lijstje met geslaagde dingen is beter dan geen lijstje toch? 🙂
  Nikita schreef laatst over Music Maestro | 1My Profile

  Beantwoorden
 5. Anna 2 april 2019

  Leuke vorderingen weer! En inderdaad zo’n votief schip heb ik inderdaad wel eens in Finland zien hangen! Ook in Zweden, zijn altijd zo gedetaileerd! Leuk artikel weer Irene! Liefs
  Anna schreef laatst over Anna Twenty Seven, a business?My Profile

  Beantwoorden
 6. Silke 2 april 2019

  Aah, op mysterieuze manier kwam ik de vorige dagen altijd piepen op je blog maar zag ik je laatste blogposts niet verschijnen. En nu kan ik ze plots allemaal na elkaar lezen, hoppaa, hihi. Altijd leuk om deze updates te lezen; die vleesvervangers klinken lekker! Ik koop de mijne eigenlijk altijd in Delhaize, maar soms kan verandering van spijs ook eens deugd doen 🙂 Bird Box is een tegenvaller hé! Ik verstond de hype totaal niet (heb ook het boek wel niet gelezen). Liefs!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #143 | Jong keukengeweld, beste verrassing & teambuilding BrusselMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 2 april 2019

   Haha ja er was iets niet helemaal goed gegaan maar het is nu opgelost gelukkig 😉 Heb nog nooit een vleesvervanger uit de Delhaize op. Aanraders?

   Beantwoorden
 7. Anne 2 april 2019

  Haha, ik snap wel dat je deze lijst snel vergeet omdat het een best langlopend project is. Toch? 🙂 Ik ben ook al een tijdje bezig met een lijstje, misschien moet ik het ook maar eens delen. Ik merk dat ik snel dingen vergeet omdat ik dan weer gewoon bezig met het alledaagse leven, of zo. Terwijl ik juist zo’n lijstje wilde om eens wat nieuws te gaan doen en mezelf uit te dagen. Het helpt me wel om er bij anderen over te lezen.. dan denk ik weer aan dat van mijzelf 😉
  Anne schreef laatst over Dit was maartMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 2 april 2019

   Oeh ja delen! Ik denk dat ik de mijne eens ga uitprinten en omhoog hangen aan m’n bureau. Dan zie ik hem elke dag weleens en ga ik misschien makkelijker een klein projectje oppakken want het is net zoals je zegt; uiteindelijk ga ik ook altijd maar gewoon door met het alledaagse leven en vergeet ik die hele lijst.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.