Day zero project | Update 12

Deze maand kon ik alweer veel minder dingen schrappen van mijn DZP. Helaas. Ik ben er ook echt totaaaaal niet mee bezig geweest.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (12/33).

Deze maand ging mijn Wikipediapagina over de reflexhamer. Heel boeiend kan ik je zeggen!

030. Een platenspeler kopen.

Ik heb hem niet zelf gekocht maar David kocht er een voor me op een online veilingsite. Het ding zou deze week moeten aan komen! Spannend! 😀 We hadden een platenspeler die nog van David was maar daar zaten geen boxen bij en de exemplaren die wij hebben, zijn daarvoor niet meteen bruikbaar.

058. 50 Pinterestrecepten maken (7/50).

Gelukt! Ik maakte deze pasta met roomkaas, ham en prei van Rosanne. Een super budgetvriendelijk én lekker gerechtje! Ik probeer het volgende keer eens met kruidenkaas, dat lijkt me ook heerlijk!

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (21/50).

In januari keek ik ook maar één film die ik nog niet zag: The girl with the dragon tattoo. Hij stelde niet teleur! Ik dacht vroeger altijd dat deze film niets voor mij zou zijn, maar aangezien ik zo’n fan was van de boeken, kreeg ie toch ook een kans.

13 Comments

 1. Rachel 30 januari 2019

  Wat super leuk haha maar je bent wel weer iets verder gekomen met de films op Netflix

  Beantwoorden
 2. Yanine 30 januari 2019

  Hoewel ik eerst dacht dat het veel druk zou opleggen zo’n DZP raakte ik toch heel erg geinspireerd door jouw updates, ik heb ze meteen maar even allemaal doorgenomen en één dag van de kerstvakantie besteed aan het maken van mijn eigen DZP, maar dan wel voor één jaar. Een 3 jarenplan vind ik te ver vooruit. Bedankt voor de inspiratie!
  Yanine schreef laatst over Januari 2019: Shanghai en SuzhouMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 31 januari 2019

   Hé leuk dat je ook zoiets doet! Ik ervaar totaal geen druk. Haha :p Maar ik vind het wel leuk om te doen! Sommige maanden ben ik er ook echt totaal niet mee bezig hoor.

   Beantwoorden
 3. Evelyne 30 januari 2019

  Gebeurt bij mij ook dat ik de ene maand minder uitspook dan de andere maand, maar hé, je bent goed bezig 😉
  Evelyne schreef laatst over Jezelf googlen | Heb jij het al gedaan?My Profile

  Beantwoorden
 4. Jorinde 30 januari 2019

  Wat een leuk project! Ik kende het nog niet, maar erg leuk om bij te houden en je hebt weer een aantal leuke punten af kunnen vinken!
  Jorinde schreef laatst over Reisroute Sri Lanka voor 3 wekenMy Profile

  Beantwoorden
 5. Nicole | The Budget Life 29 januari 2019

  Wat leuk zo’n lijstje en jezelf uitdagen om nieuwe dingen te proberen! Die Wikipedia-challenge vind ik echt enorm leuk en creatief bedacht. 🙂

  Beantwoorden
 6. zwartraafje 29 januari 2019

  Ik heb eigenlijk vooral veel dessert-recepten opgeslagen op Pinterest maar geen hartige. Maar goed dus dat ik er daar nog geen 50 van heb uitgeprobeerd of de weegschaal zou helemaal tilt slaan.

  Beantwoorden
 7. Sanne 29 januari 2019

  Ik heb dus eigenlijk geen idee wat dit project inhoudt, maar ik ben wel benieuwd! Ga eens even research doen. 🙂
  Sanne schreef laatst over Minder shoppen makkelijk gemaaktMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 31 januari 2019

   Hey Sanne, het day zero project is eigenlijk gewoon een lijst met 101 doelen die je in 1001 dagen probeert te verwezenlijken 🙂 Ik startte in februari vorig jaar. Heb er toen een uitgebreidere post over geschreven (ik vergeet die dingen altijd te linken) en ik heb een categorie hier bovenaan in de menubalk waar je al mijn doelen kan teruglezen.

   Beantwoorden
 8. Kaylin 29 januari 2019

  Amai, ik dacht dus “amai weer tijd voor een update dus weer een maand gepasseerd’. De tijd gaat zo snel. Als ik dat al denk, wat moet het dan voor jou niet zijn die effectief bezig is met die uitdagingen. Succes nog de komende tijd!

  Beantwoorden
 9. Darina 29 januari 2019

  Toch heb je weer wat kunnen afvinken! Het recept klinkt heel lekker.
  Darina schreef laatst over Boek review | In Paris door Jeanne Damas en Lauren BastideMy Profile

  Beantwoorden
 10. Stella 29 januari 2019

  Ben heel benieuwd naar de platenspeler, spanneeeend! Dat pastarecept klinkt super lekker, die ga ik op mijn receptenlijstje zetten! (: Liefs!

  Beantwoorden
 11. Romy 29 januari 2019

  Je hebt toch weer een paar punten van je project kunnen afvinken 🙂 Goed bezig! Die film lijkt mij ook wel gaaf!
  Romy schreef laatst over Outfit | Mijn lievelingsjurk (ook na 150+ keer dragen!)My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.