Day zero project | Update 10

Ik heb serieus het gevoel dat ik nog nooit zoveel dingen te vertellen had in een update van mijn DZP. Haha. Ik kon toch best wat dingen afstrepen of aanvullen.

006. Nee zeggen tegen iets waar ik geen zin in heb terwijl ik het gevoel heb

’t Is gelukt! Ik heb nee gezegd terwijl ik wel het gevoel had dat ik ja moest zeggen. Vroeger zat ik in een koor en in 2019 bestaat het 50 jaar. Om die reden geven ze een concert waar ook de oud leden mee mogen zingen. Ik had er écht geen zin in. Maar zowat mijn hele familie heeft in dat koor gezeten en een van m’n liefste vriendinnetjes en die doen allemaal mee natuurlijk. Dus veel mankracht om me te overhalen maar het is niet gelukt.

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (10/33).

Deze maand ging mijn Wikipedia pagina over een kever: Dolichoctis multistriata. Het is een soort loopkever. Jammer dat Wikipedia van veel dingen geen fotootjes heeft.

057. 5 Keer buiten de deur ontbijten (3/5).

Zondagochtend ontbeten we in een hotel. Dat van ik echt een van de grootste gelukskes, een hotelontbijtbuffet. Croissantjes, yoghurt, fruitsalade, roerei.

058. 50 Pinterestrecepten maken (6/50).

Ik maakte drie dingen van mijn Pinterestbord met eten:

+ Ovenschotel met patatjes, kikkererwten en linzen (aanrader! Super lekker!)
+ Cannelloni met kip (ik maakte er lasagne van en ga deze week het receptje nog delen)
+ Gebakken cheesecake. (Ook geweldig lekker! Die ga ik zeker nog eens opnieuw maken)

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (18/50).

Ik kan deze maand welgeteld 1 film toevoegen aan deze lijst: The count of Monte Christo. Ik zag hem samen met mijn schoonzus in de Ardennen. Leuke film! 

Nu moet ik toegeven dat ik denk dat ik nog wel een film heb gezien maar ik ben heel slecht in dit bijhouden. Oeps.

093. Ga 10 keer naar de cinema (2/10).

Ik vind het echt zo gek dat we sinds februari maar twee keer naar de cinema zijn geweest! Dat is nu iets wat ik super graag doe. Raar! Deze maand gingen we naar de tweede Fantastic Beasts. 

10 thoughts on “Day zero project | Update 10

  1. Oh klinkt inderdaad als een lastige dus goed dat je nee hebt kunnen zeggen. Als je ergens echt geen zin in hebt moet je zeker nee kunnen zeggen 🙂 Wij zijn afgelopen maand naar de film van Queen geweest, vond ik heel tof. Fantastic Beasts 2 wil ik ook wel graag zien, maar denk niet dat ik Tommy daar mee naar toe krijg dus ik wacht wel tot ik hem kan huren. 🙂
    sammie schreef laatst over Mini kerstboompjes, van groot naar klein.My Profile

  2. Goed bezig 😀
    Ik heb vorige week naar La La Land gekeken. Had die destijds niet in de cinema kunnen kijken maar onder een dekentje in de zetel was ook niet mis 🙂

  3. Knap dat je nee hebt gezegd. Ik had, denk ik, toch wel gezwicht ondanks dat ik ook wel eens nee durf te zeggen. Het is allemaal te zien in wat en welke situatie. God, en films kijken.. ik kan de tijd niet meer zeggen. Wij nemen zo veel op dat we geen tijd hebben om films te kijken, haha.

  4. Wat goed dat je toch nee hebt gezegd! Als je ergens echt geen zin in hebt, heb je eigenlijk gewoon alle recht om dat niet te doen, hoewel dat soms best lastig is om ook in de praktijk te brengen. Superknap dus dat je het toch hebt gedaan! En ik vind die opdracht van de Wikipedia-pagina’s zo leuk! Grappig hoe je daardoor soms zulke leuke nieuwe feitjes ontdekt! Altijd handig voor Triviant 😉

    1. Het is soms niet makkelijk hé als je die druk voelt maar ik ben wel blij dat ik bleef volhouden 🙂 En ja ik vind het ook heel tof! Ik lees vaak zelfs meerdere Wikipediapagina’s door omdat ik het zo leuk vind 😀

Comments are closed.