Day Zero Project • Update 1

Amai, ik heb vier maanden praktisch genegeerd dat ik een Day Zero Project had lopen en ik kan toch veel dingen al schrappen. Dat komt natuurlijk ook doordat het de eerste update is en er dus veel nieuws is om te delen – denk ik. Het doel is om 16 updates te schrijven verdeeld over 33 maanden dus het werd weleens tijd dat ik daar aan begon eh. Hier is numero uno! 🙂

005. Deze lijst afdrukken en ophangen in huis

Volgens mij was dit het eerste wat ik deed! Ik drukte de lijst af en hij hangt nu op onze koelkast. Ik zie het ding nu elke dag hangen dus je zou denken dat dat wat motiveert maar buiten er elke keer naar te kijken heb ik nog niet echt bewust iets gedaan als in dat ik dacht “he ik ga die lijst eens checken en zien of ik iets kan doen!”

021. Elk kledingstuk in mijn kleerkast passen

Ja yes! Wat een geluk dat ik dit heb kunnen afstrepen en wat een klus ook, tjonge jonge. Maar ik ben wel blij dat alles gepast is en ik nu geen te kleine kledingstukken meer in mijn kast heb hangen. Ik heb het in een paar zittingen gedaan want het was wat veel om alles in een keer te doen.

022. Kledingstukken die niet meer passen verkopen via Vinted

Hier ben ik mee bezig. Ik heb mijn account wel eventjes in vakantiemodus gezet omdat ik er een beetje moe van werd. Ik had geen zin meer om berichtjes te beantwoorden, vooral van mensen die voor iets in super mooie staat wat 5 euro kost dan nog een bod durven doen van 2 euro. Dus dit staat nu even op een lager pitje maar ik ben er wel mee bezig 🙂

024. Een kleurboek vol kleuren

Oeh ja deze was ik al vergeten! Maar dit heb ik nu eens wel heel bewust gedaan. Ik had nog een volledig leeg kleurboek liggen en daar heb ik de eerste tekening voor het grootste deel van ingekleurd.

029. Een feest geven voor mijn 30ste verjaardag

Haha, what was I thinking? Nu ja op zich zou het nog kunnen maar ik heb er eerlijk gezegd ook niet zoveel zin in. Ik probeer wel een feest te doen als mijn vriend dertig wordt.

035. Terug een bullet journal beginnen

Ik ben weer begonnen maar ik gebruik het nu toch niet meer echt als planner, haha. Ik ben weer overgeschakeld naar mijn structuurjunkie planner. Maar ik gebruik dit dus nu voor mijn blog en to do’s!

052. 30 keer baantjes gaan zwemmen (6/30)

Ik speel een kleine beetje vals want ik weet het niet meer zo precies hoe vaak ik nu al gezwommen heb maar ik denk zes keer dus ik hou het daar op. Het is nu ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik nog ging dus daar ga ik binnenkort nog maar eens werk van maken.

068. Een set kopen met alle Harry Potter boeken

Hier zijn we mee bezig maar het is niet 1 gekochte set. David is aan het proberen om allemaal eerste drukken te verzamelen en we hebben er nu drie.

075. 3 Dingen kopen van mijn Etsy verlanglijst (1/3)

Ha super toevallig! Ik heb vorige week een teething necklace van m’n lijstje gekocht. Kleine D. stopt graag dingen als het tvbakje, mijn pull, vingers, gsm,… (eigenlijk alles wat er niet per se voor gemaakt is) in zijn mond of hij sabbelt op mijn schouder. Ik heb dus een ketting gekocht via Mustard & Mint die hij veilig in z’n mondje kan stoppen en die er ook nog eens super leuk uit ziet. Wat een succes! Echt, als ik ‘m aan heb zit hij daar altijd mee te spelen. Ik had er nog eentje op mijn lijst staan en ik ga me die denk ik ook nog kopen, dat ik eens kan afwisselen.

078. 75 films kijken die ik nog nooit gezien heb (3/75)

Ik keek The Prom (een musical, was wel leuk!) en Intouchables wat nu een van m’n favoriete films is. En dan afgelopen weekend ook Bad Neighbours 2.

080. 120 Boeken uitlezen (10/120)

Ik las al tien boeken uit wat wel meer is dan ik had verwacht. Vorige maand had ik een goeie leesmaand en las ik vier boeken uit.

082. 5 Series volledig uit kijken (1/5)

Ik keek Big Little Lies uit. Nu was dat niet zo’n opgave want er waren maar twee seizoenen van en daar was ik al bij al vrij snel doorheen. Super fijne serie!

098. 25 Nieuwe bakrecepten uitproberen (1/25)

Ik maakte voor ‘t eerst een cakerol. Ik koos voor de rol van Jeroen Meus nadat die van Nadiya Bakes mislukte. Dus eigenlijk probeerde ik al twee nieuwe recepten uit maar ik tel die mislukte rol niet mee 😉

De komende periode ga ik me focussen op wat nieuwe bakrecepten denk ik. Daar heb ik super veel zin in. Daarnaast heb ik een tijdje terug ook wat kastjes uitgeruimd en kwam ik mijn borduurspullen opnieuw tegen waardoor ik dat nu ook graag weer eens een kans wil geven. Ik hoop dus dat ik binnenkort eens tijd maak om een nieuw werkje op te starten – en dat dan ook af te maken 😉 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 thoughts on “Day Zero Project • Update 1

 1. Op zich een leuk lijstje! Na mijn bevalling ga ik ook werk maken van alle kinderkleertjes die dan niet meer passen te verkopen + alle bevallingskledij + alle kledij waar ik me niet meer comfortabel in voel. Zal ook een heel werk zijn en vind het eigenlijk wel geen slecht idee om dan – zoals jij – af en toe mijn Vinted op pauze te zetten.
  Zo’n ketting zit dus nu ook in mijn favorieten bij Etsy, ziet er handig uit!

 2. Leuk om te zien wat je allemaal op je lijstje hebt 🙂
  Bij sommige dingen op Vinted snap ik als je wat afdingt, sommige mensen zetten schoenen al snel heel duur er op (als je duidelijk ziet dat ze echt veel te afgedragen zijn voor de prijs die ze vragen). Maar er staat ook heel veel kleding echt goedkoop op, dan snap ik het weer niet. Ik hoop niet dat het zoiets als Marktplaats gaat worden, wat uiteindelijk doodbloed omdat mensen er te vervelend worden… maar dat zal vast niet!

 3. Ik vind dat je al best veel hebt gedaan, zéker als je bedenkt dat je er niet bewust mee bezig bent geweest. En die verjaardag? Tja…daar kun jij ook niet echt iets aan doen.

 4. Goed bezig! Ik heb recentelijk dus best wel een Etsy-verslaving ontwikkeld. Maar ik heb een excuus – een gallery wall in wording – en kunst kopen stond ook op mijn 21 for 21-lijstje, dus ja 😉

 5. Wat een goed idee om al je kledingstukken te passen en op die manier je kledingkast een flinke opruimbeurt te geven. Wel balen dat op sites als Vinted en Marktplaats meestal de echte koopjesjagers zitten inderdaad.
  Enne, hoe handig die ketting voor Dallas! Hopelijk maakt hij er goed gebruik van 🙂