Day Zero Project • Update 22

Pfoe pfoe, volgens mij zit ik 2 updates achter waardoor ik meteen ook een van m’n doelen niet heb gehaald. Daar zat ik best mee in maar ik kan het ondertussen wel loslaten. Wat is een update meer of minder, right? Ik moet ook eerlijk zeggen dat dit project even totaal verdwenen was in de diepe krochten van mijn grijze (of roze?) massa. Anyway, hier dus een nieuwe update!

019. Elke maand een willekeurige Wikipedia pagina openen en iets nieuws leren (22/33).
Oké dus om heel eerlijk te zijn kon ik dit doel ook niet meer echt halen omdat ik de voorbije 2 maanden geen willekeurige Wikipedia pagina’s bezocht heb. MAAR! Ik heb wel zelf een paar dingen opgezocht waardoor ik dit toch mee tel (dat kan gewoon want het is mijn project, nah). Ik zocht iets op over:

• Luka Magnotta naar aanleiding van Don’t fuck with cats op Netflix
• You seizoen 1 om te weten wat er gebeurt zodat ik kon beslissen of ik nog wil verder kijken of niet. Ben er nog niet uit.

Mijn willekeurige pagina van deze maand gaat over de kleine epaulettenvleerhond. Het beest is tussen de 7 en 10 cm en weegt amper 20 gram. Ik heb een foto opgezocht en het ziet er uit als een vleermuis. Ik heb niets met vleermuizen (of -honden) dus ik vind het ook maar een beetje enge, rare dieren.

058. 50 Pinterestrecepten maken (19/50).
Ik bakte vegan chocoladekoekjes die een groot succes waren.

070. Kijk 50 films die ik nog niet gezien heb (48/50).
Jullie moeten me bij deze op m’n woord geloven. Ik had namelijk best veel kerstfilms opgenomen waarvan ik er twee keek maar ik kan me met de beste wil van de wereld niet meer herinneren welke twee dat waren. De andere drie films die ik keek:

• A dream of Christmas waarvan ik had gedacht dat ie heel slecht zou zijn maar hij viel nog best mee.
• The little mermaid op Netflix. Een van de slechtste films ooit. Echt. En niet zozeer omdat het niet op de Disney versie lijkt maar gewoon omdat het een heel saaie, slechte film is.
• The knight before Christmas op Netflix. Cheesy en niet geweldig maar vond ‘m wel leuk om te kijken. Verwacht er niet te veel van.

087. 5 Keer naar zee gaan (5/5).
Ik trok met mijn lief naar ’t zeetje om daar oudejaar te vieren. ’t Was maar voor twee nachten maar het heeft toch ferm deugd gedaan!

096. Met David een plan maken voor de verbouwing van ons huis.
Dit deden we ergens in november denk ik. We dachten er al eens vaker over na maar veranderden nog redelijk veel van gedacht. We denken wel dat we nu het definitieve plan hebben. Vriendlief moet het nog uittekenen, dan moeten we nog een paar jaar sparen en dan kunnen we er aan beginnen, haha.

C. De gang laten pleisteren en inrichten.
Nog altijd bezig deze maar het goede nieuws: de pleisterwerken zijn gedaan. Het moet nu alleen uitdrogen voor we kunnen verven, een stuk behangen en wat gezelliger maken. En daarna moeten we alleen de trap nog bekleden en is dat weer een klusje dat kan geschrapt worden.

H. 20 Verschillende vegetarische vleesvervangers testen (13/20)
Ik probeerde een vegetarische gourmet’schotel’ van de Lidl uit. Er zaten drie soorten ‘vleesjes’ in waarvan ik er twee héél lekker vond en eentje minder lekker.

085. Naar een pretpark gaan. Ik heb deze ook nog geschrapt omdat ik me ineens herinnerde dat ik deze zomer naar Plopsaland ging en dit blijkbaar niet had opgenomen in een van m’n updates.

Heb nog best wat te delen in deze update! Ik schrik er eigenlijk van, haha.

14 Reacties

 1. 10 januari 2020 / 14:36

  Wat ben je goed bezig zeg, en oh ik ga vanavond weer allerlei lijstjes maken want ik moet veel dingen gaan plannen anders loopt het in de soep
  Rachel schreef laatst over Je huis PlanetProof makenMy Profile

 2. 10 januari 2020 / 08:46

  Die vega-gourmetschotels van Lidl zijn zó lekker! Ik vind het stiekem jammer dat ze niet het hele jaar door, ook na kerst, te krijgen zijn.
  Je hebt weer heel wat dingen weten af te vinken! En wat heerlijk dat jullie Oud & Nieuw aan het strand konden vieren.
  Romy schreef laatst over To do in 2020 | Zomaar wat kleine plannen voor dit jaarMy Profile

 3. 9 januari 2020 / 19:53

  Mijn DZP-project staat momenteel ook wel op een laag pitje, maar.. ik kan ondertussen alweer een puntje afstrepen (waarover een artikel binnenkort online komt 😉 ) Maar jij bent wel goed bezig hoor! Don’t worry over het feit dat je zou achterlopen, hier is het ook zo 😉 We komen er wel! 😉
  Evelyne schreef laatst over Hersenspinsel #2 | De eerste werkdag van het jaar?My Profile

 4. 9 januari 2020 / 16:46

  Jij gaat echt hard! Goed bezig hoor. En ik vind je ‘smokkel’ met Wikipedia zeer acceptabel;).
  Naomi schreef laatst over Nee betekent ook jaMy Profile

 5. 9 januari 2020 / 14:21

  Je bent echt goed bezig, Irene! Ik ben nu stiekem ook heel benieuwd naar de plannen voor jullie huis, want ik vind het er nu precies ook al zo goed uitzien. En wow, The Little Mermaid op Netflix heb ik ook ooit gezien en die vond ik dus ook bijster slecht. Echt vreselijk.
  Sarah schreef laatst over Mijn mening over de Malediven – The good, the bad and the uglyMy Profile

 6. 9 januari 2020 / 13:54

  Dat gaat precies redelijk vlotjes.
  En ik zou het me inderdaad niet te hard aantrekken dat je een update hebt gemist, door het nu samen te doen heb je dat gewoon ingehaald 😉
  Annelies schreef laatst over De normMy Profile

 7. 9 januari 2020 / 13:29

  Oh, dit is al een heleboel. Leuk! Ik ben gek op zulke lijstjes, zeker als je er flink wat van kan afstrepen 😉
  Anne schreef laatst over Dagboekje #1My Profile

 8. 9 januari 2020 / 10:38

  Goed bezig! Door al je weetjes over Wikipedia leer ik ook nog eens bij. Het komt wel goed met die doelen. Het belangrijkste is dat je er plezier aan beleeft 🙂
  Nikita schreef laatst over Rouwen in pieken en dalenMy Profile

 9. 9 januari 2020 / 09:56

  Goed bezig Irene! En een beetje achterlopen is heel normaal wat betreft lijstjes. Ik ben nu wel heel benieuwd naar die vegan chocoladekoekjes! Ga ze direct even opslaan! Liefs
  Anna schreef laatst over Where I want to go next… ✈️My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.