Dagboekje week 27.

Maandag 1 juli.

Wat is er toch aan de hand? Ik kan echt niet volgen! Het is alweer juli. De tijd gaat zo enorm snel. Maar goed, maandag 1 juli dus weer. Ik had een dag thuiswerk en had van shift gewisseld met een collega waardoor ik in mijn ‘late’ week extra vroeg klaar was. Ik profiteerde van het mooie weer om buiten onder onze magnolia een boek te lezen. Alleen werd het na een tijdje toch wat frisjes. Haha.

Dinsdag 2 juli.

Dinsdag trok ik mijn favoriete vintage bloesje aan dat ook nog eens perfect bij m’n schoenen past. ’s Avonds maakten we een mooie wandeling langs de dijk. Archie wil altijd op het muurtje lopen dus we laten hem maar doen.

In de trein onderweg naar mijn werk maakte ik een gifje. Nu ik dit ontdekt heb wil ik er graag meerdere maken. Moet alleen nog een manier vinden zodat ik ze ook op Instagram kan uploaden want als gifje lukt dat blijkbaar niet. Ik zie nu dat er een foutje in zit maar ach, voor een eerste probeersel vond ik ‘m al super leuk.

Woensdag 3 juli.

Van woensdag heb ik geen foto’s meer en ik weet ook niet meer zo goed wat ik nu precies deed. ’s Avonds keek ik met David naar Shaft, een film op Netflix die ik eigenlijk wel heel grappig vond.

Donderdag 4 juli.

Vandaag had ik een dag opleiding in Mechelen. Vanaf de namiddag had ik zo’n zin in zoetigheid! Ik stond op het punt mezelf op iets lekkers uit de Panos te trakteren maar besloot toch maar gewoon een cake te maken thuis. Het werd een chocolade yoghurtcake waar ik nog roomkaastopping bij maakte. Echt mega lekker!

Verder mocht ik ook eindelijk m’n pakketje van Kwantes Summer Book Swap open maken. Ik kreeg een prachtig pakket van Katrien met twee boeken die op m’n lijstje stonden. Ik deed letterlijk een vreugdedansje toen ik ze open maakte. Zo leuk! Daarnaast zaten er ook nog Harry Potter in hoogsteigen persoon, balpennen, magnetische bladwijzers, snoepjes, losse thee, kaarsjes, thijm om te planten, rietjes, roerstokjes, sticky notes en een tasje met een quote van Pipi Langkous (Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan) bij. Ik had zin om al in de boeken te beginnen maar ik ga ze houden voor tijdens m’n vakantie.

’s Avonds zag David op televisie dat de Big Mac’s maar €1 waren in de McDo en aangezien hij nog een hongertje had reden we daar dan maar naartoe. Moet kunnen!

Vrijdag 5 juli.

Alweer een avondwandelingetje bij mooi licht. Ik wou graag een foto van David en mij maar mijn hoofd was letterlijk op elke foto raar terwijl David er altijd even knap op stond. Haha. Ik ben trouwens ook heel blij dat m’n haar nu eindelijk lang genoeg is om in een staartje of dot te doen. Voelt met zo’n warm weer toch veel frisser aan.

’s Avonds at ik frietjes (Archie had er ook wel zin in!) en werkte ik wat aan m’n blog. Ik heb de laatste weken mijn blog een beetje laten versloffen. Er kwamen wel geregeld posts online maar ik stak algemeen gezien minder tijd in mijn plekje hier dan normaal en dat begon ik nu toch wel wat te missen.

Zaterdag 6 juli.

Vandaag was m’n lievelingsdag van de week want ik had afgesproken met mijn liefste vriendinnen / collega’s in Brugge. Vroeger trokken we altijd naar Gent maar nu gaan we naar elkaars hometown. Het was echt zo’n fijne dag! Ik raakte er helemaal opgeladen door en we hebben ook super leuke dingen gedaan! Ik denk dat ik er misschien nog een aparte post over ga schrijven. ’s Avonds keek ik met David een film op Netflix en aten we hotdogs.

Zondag 7 juli.

Ik bleef deze ochtend echt lang in bed liggen. Tot 10 uur! Zalig. Daarna werkte ik aan mijn blog terwijl David op zijn werk was om een paar dingen af te werken. Ik ontbeet met een stuk chocoladecake, yoghurt en twee gele kiwi’s.

Toen David terug kwam van z’n werk trokken we even de stad in om wat winkels te doen. Ik scoorde twee paar Vans voor €50 (ipv €175!!!) dus ik was ook een blij meisje. Vans is ook echt m’n all time favoriete sneakermerk en tegenwoordig draag ik bijna niets anders meer. Het linkse paar is wat sportiever maar ze lopen echt als wolkes. Crazy! Daarna deden we niet veel meer. Ik schreef nog een beetje en ging op tijd slapen want maandag = vroege shift.

Heb jij een fijn weekend gehad?

20 Comments

 1. Goofball 16 juli 2019

  ziet er als een hele leuke week uit
  Goofball schreef laatst over A bike trip with road killsMy Profile

  Beantwoorden
 2. zwartraafje 13 juli 2019

  Wauw, die Vans! Dat is wel echt een koopje. Ik heb eigenlijk geen soldens gedaan. Ben alleszins niet bewust gaan shoppen of zo maar ik kwam dus wel toevallig een geweldig koopje tegen dankzij een vriendin die iets wilde passen. Een kleedje in mijn lievelingskleur, in katoen (daar was ik naar op zoek) en voor slechts 12,5€. Ikke blij! Ik ging trouwens meteen eens spieken wat je op mijn verjaardag had gedaan maar blijkbaar was dat net de dag waar je niet zoveel meer van wist. 🙂 Zo tof trouwens dat je zo’n leuk Summer Swap pakket kreeg. Doe je met de Halloween Swap ook weer mee?
  zwartraafje schreef laatst over Foto-update #150My Profile

  Beantwoorden
 3. Joni 9 juli 2019

  Ooh! Helemaal verliefd op die zilveren Vans <3
  Ons weekend begon met de wekelijkse zwemles van M, gevolgd door een 'kopen we een nieuwe gasbbq of niet?' – 'nee we moeten dat eerst eens checken thuis' – 'ja we gingen vanavond bbq'en' – ' ja we rijden dan maar terug om 'em toch te kopen'.
  Zondag was een studeerdagje en maakte ik nog een Indesign opdracht af #theendisnear 🙂
  Joni schreef laatst over Bless you juni.My Profile

  Beantwoorden
 4. Veerle 9 juli 2019

  Wat fijn om te lezen! Dat vintage blousje is ook zó leuk. X
  Veerle schreef laatst over Bullet journal • juliMy Profile

  Beantwoorden
 5. Evelyne 8 juli 2019

  Wat een leuk gifje! Ik zou niet weten hoe ik daar aan moet beginnen (misschien een tip voor een artikel? :p )
  Evelyne schreef laatst over Bullet Journal #3 | JuniMy Profile

  Beantwoorden
 6. Sanne 8 juli 2019

  Wat een leuk overzichtje weer! Ik zag die cake al voorbij komen op Instagram, en hij ziet er zo goed uit. Moet ook weer eens wat bakken eigenlijk! Je dagje in Brugge ziet er ook heel fijn uit. Fijn om zo met vriendinnen af te spreken! Ik ga binnenkort ook (sinds jaaaren) een dagje naar Brugge. Zin in!
  Sanne schreef laatst over Terugblikblog #6: juni 2019My Profile

  Beantwoorden
 7. Audrey 8 juli 2019

  Wat een fijne week heb je gehad zo te zien! Ik heb de eerste twee weken van juli vakantie, dus ik ben ook allemaal leuke dingen aan het doen. Lekker boeken lezen, wandelen, vriendinnen opzoeken en wat vooruit aan het werken op mijn blog 🙂

  Beantwoorden
 8. Anna 8 juli 2019

  Leuke foto’s! Fijn dat je Vans met korting hebt kunnen scoren, altijd leuk 😀 En dat gifje is echt super tof zeg!
  Anna schreef laatst over 12 Kleine successen van mij als ondernemer in juni!My Profile

  Beantwoorden
 9. Naomi 8 juli 2019

  Leuk gifje. En mooie schoenen heb je gekocht. Ik moest trouwens wel lachen: Nog even naar de Mc rijden na het zien van een reclame:).
  Naomi schreef laatst over De puzzelstukken van het levenMy Profile

  Beantwoorden
 10. Ilona Wielinga 8 juli 2019

  Wat weer een lekker weekje. Ik maak zelf ook vaak gifjes, wanneer je ze opslaat als mp4/mov bestand kan je ze gewoon uploaden naar insta, insta laat video’s ook automatisch loopen dus speelt m direct als gifje af!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Haalbare doelen stellen | Mijn 4 tipsMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 8 juli 2019

   Weet je toevallig of dat vanuit Procreate ook kan? Ik kan het van daaruit meteen als animated gif opslaan maar heb geen idee hoe ik het dan moet omzetten naar een ander bestand.

   Beantwoorden
   • Chloë 8 juli 2019

    Ik maak altijd gewoon een schermopname van mijn iphone terwijl het loopt. En dan kan je dat als filmpje posten op instagram!

    Beantwoorden
 11. Romy 8 juli 2019

  Oh dat gifje is echt heel leuk! Zeker vaker doen! 🙂 Klinkt alsof je een fijne week hebt gehad. Heerlijk, zo’n avondwandeling. En ik vind het juist een leuke foto van jullie samen. Tof dat je met vriendinnen een dagje Brugge deed. Zo’n leuke stad vind ik dat <3
  Romy schreef laatst over Action shoplog | Action aqua markers, stationery & woondecoratieMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 8 juli 2019

   Brugge is echt een super leuke stad! Ik hoop dat ik er deze vakantie nog eens geraak 🙂

   Beantwoorden
 12. Anne 8 juli 2019

  Ik vind het zó leuk om hier te komen en dan te zien dat er weer iets veranderd is aan de layout bijvoorbeeld <3 Je week ziet er uit als een best wel relaxte week, fijn. Ik vraag me trouwens ook wel af waar de tijd in godsnaam blijft, hoe kan het dat het alweer juli is? Hoe dan? Haha!
  Anne schreef laatst over Over willen dat alles weer normaal isMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 8 juli 2019

   Wat lief Anne! Ik denk altijd dat mensen een keer met hun ogen moeten rollen als ze zien dat er weer iets veranderd is. Haha. Fijn om te lezen dat je het net leuk vindt! ^^

   Beantwoorden
 13. Darina 8 juli 2019

  Wat een leuk weekje. Het gifje vind ik heel mooi gelukt!
  Darina schreef laatst over De karakteristieke Haussmann gebouwen van ParijsMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.