Dagboekje week 25.

Mijn weekoverzichtje ziet er deze keer een klein beetje anders uit omdat ik op sommige dagen totaal geen foto’s maakte en op andere dagen net veel.

Ik begon de week alleszins met twee dagen thuiswerk. Super fijn want dan heb ik het gevoel alsof het weekend wat langer duurt ◇ Aan het begin van de week had David mega last van hooikoorts. Natte washandjes to the rescue ◇ We zagen een paar mooie luchten waaronder een zotte avondlucht die leek op de zee ◇ Ik begon in Het verhaal van Alice Hart ◇ Ik herontdekte de smoothies ◇ Ik at snoep dat ik eigenlijk als cadeautje voor iemand anders kocht. Maar ik had er zo enorm veel zin in dat ik de zak toch al open maakte. Ik koop wel een nieuwe :p ◇ Tegen vrijdag was mijn stem bijna weg en had ik precies ook hooikoorts. Of ’t is gewoon een valling. Lastig wel ◇ Ik kocht een donut om mezelf op te vrolijken ◇ en ook een ventilatortje voor mij en mijn collega. Het belooft deze week héél heet te worden op ons werk. Geen airco. Dus hopelijk biedt dit een beetje verkoeling ◇ Ik zei tegen hem (mijn collega) dat ik de roze voor hem had uitgezocht en vond mezelf heel grappig, ook al was het niet zo grappig. Haha ◇ Ik ruimde mijn onderbroekenla op en besloot ze netjes opgevouwen in de schuif te leggen wat er volgens David los over was ◇ We gingen naar Pairi Daiza voor ons 9 jarig samen zijn en omdat er een nieuw deel van het park open was met wolven en beren. ◇ Ik viel tijdens ons uitstapje en haalde m’n knie open aan het grind. Voelde me net een kind met die kapotte knie. ◇

Hoe was jouw week?

23 Comments

 1. zwartraafje 11 juli 2019

  Deze zijn altijd zo leuk om te lezen en nee hoor, er is helemaal niets mis met opgevouwd ondergoed. Ik vind het net super handig dat ze mooi opgevouwen en per kleur op stapeltjes liggen in mijn lade. Zo’n 18 jaar geleden was ik ook nog zo gek om ze te strijken maar dan ben ik vrij snel mee gestopt. Dat ging er (wat mij betreft) dan weer wel een beetje over. Die tijd spendeer ik liever aan iets anders. Ik strijk trouwens nog maar amper iets en dat terwijl ik vroeger alles streek (ook zakdoeken, handdoeken, keukendoeken, …)
  zwartraafje schreef laatst over Harry Potter Bullet Journal #7My Profile

  Beantwoorden
 2. Leen 6 juli 2019

  Fan van de roze ventilator! 😀 Marie Kondo plooit haar ondergoed ook op so you’re not alone 😉
  Leen schreef laatst over Project 333: van lentekleerkast naar zomerkleerkastMy Profile

  Beantwoorden
 3. Kris10 26 juni 2019

  Vakantie op Corfu! Ik heb dus geen klagen 🙂

  Beantwoorden
 4. Anna 25 juni 2019

  Wat een fijne foto’s1 Heel veel sterkte met werken in een ruimte zonder airco, hopelijk valt het alsnog een beetje mee! <3 De foto van de lucht is echt prachtig!
  Anna schreef laatst over Fashion favorieten van juni die je nu nog kunt scoren!My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Dankjewel Anna! Zo’n fijn complimentje ^^ Het viel gisteren goed mee qua warmte. Was wel blij dat ik in de vroege namiddag weg kon want het begon goed op te warmen.

   Beantwoorden
 5. Sanne 24 juni 2019

  Pfff met deze temperaturen werken zonder airco lijkt me geen pretje! Bij mij is het eerder fris dan warm op kantoor nu, maar dat werkt wel een stuk fijner en daar kun je je natuurlijk op kleden. Vind dat je zo’n leuke foto’s maakt altijd!
  Sanne schreef laatst over Vakantie Zakynthos: alle info op een rijtjeMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Oh dankje Sanne! Dat vind ik een leuk complimentje! ^^ En ja, als het wat frisser is kan je je er makkelijker aan aanpassen. Maar het viel onverwachts goed mee!

   Beantwoorden
 6. Samaja 24 juni 2019

  Hier ook last van de pollen. Helaas hoort dat bij de tijd van het jaar… Wat jammer van je knie, hopelijk geneest het vlot!

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Ik denk dat het toch gewoon een vallingske is in plaats van hooikoorts :p

   Beantwoorden
 7. Claire 24 juni 2019

  Wat balen dat je je knie hebt opengehaald. Dat is ook echt typisch iets voor mij. En lekker voorbereid op het mooie weer! Ik heb ook meteen een ventilator gehaald, helaas ook geen roze haha. Wat maak je trouwens prachtige foto’s. Echt zo’n fijn sfeertje <3
  Claire schreef laatst over Vegetarische zoete aardappel salade met feta en tahini dressingMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Dankjewel Claire! Dat vind ik een heel fijn complimentje! ^^

   Beantwoorden
 8. Kaylin 24 juni 2019

  Die opgeplooide onderbroeken zijn zo satisfying! In tegenstelling tot David vind ik het er ze ker niet los over maar juist herkenbaar. Ik heb ook twee stapeltjes met slips en de boxers van m’n vriend zijn ook opgeplooid (gewoon in twee).
  Hopelijk helpen de ventilatoren om de warmte wat te trotseren. Wij hebben sinds vorig jaar een airco apparaat in de leefruimte en één in de oudste gang. Verder houden we alle raamwering toe voor de bewoners, de ramen gaan pas open ’s avonds en als we ’s morgens starten om 7u terug toe.

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Haha ja ik vind het elke morgen een gelukske als ik ze allemaal zo mooi opgevouwen zie in mijn schuif 😀 Blij dat er toch iemand is die het herkent!
   Qua warmte viel het eigenlijk heel goed mee. Onverwachts! In de trein en de bus was het in de namiddag wel echt heel erg heet.

   Beantwoorden
 9. Darina 24 juni 2019

  Werken zonder airco nu lijkt me niet fijn….sterkte op het werk!
  Darina schreef laatst over Wat te doen in Parijs met tropische temperaturen? 10 Tips!My Profile

  Beantwoorden
 10. Audrey 24 juni 2019

  Oef, werken op een plek zonder airco is met dit weer wel een hele uitdaging! Hopelijk is het een beetje te doen met de ventilatortjes.

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Wel het viel gelukkig heel goed mee! 🙂 Op de trein was het een ander verhaal. Pfoe!

   Beantwoorden
 11. Saskia 24 juni 2019

  Oh wat een heerlijk dagboekje. Ik geniet altijd van je foto’s die je deelt<3

  Sterkte met de warmte deze week, ik blijf de gehele week lekker binnen vertoeven…
  Saskia schreef laatst over 5x dingen die ik mis nu ik zwanger benMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Groot gelijk! Het zal voor jou ook wel zwaar zijn met de warmte!
   En dankjewel voor je complimentje! ^^

   Beantwoorden
 12. Naomi 24 juni 2019

  Fijne foto’s. Dat van de zak snoep die eigenlijk voor iemand anders bestemd was, is wel een beetje herkenbaar;). Sterkte met de warmte op je werk deze week.
  Naomi schreef laatst over “Ben je gek?”My Profile

  Beantwoorden
 13. Ilona Wielinga 24 juni 2019

  Het klinkt inderdaad lekker om met thuiswerken te beginnen. En het is ook echt iets voor mij om mn knie open te halen, gezien ik op de meest onhandige momenten vol op mn smoel ga, haha. Fijne week gewenst aankomende week!
  Ilona Wielinga schreef laatst over Waarom je de lat soms lager moet leggenMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 26 juni 2019

   Haha gelukkig ben ik niet de enige volwassen vrouw die af en toe eens de grond van dichtbij ziet :p Jij ook een fijne week nog Ilona! (ook al is ze alweer bijna voorbij :p )

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.