Dagboekje week 24.

Maandag 10 juni.

Maandag waren we een dagje thuis! Yes! Ik besteedde het grootste deel van mijn tijd aan mijn blog die weer gemaakt was. Ik droeg m’n jeans die ik alweer een tijdje heb maar in m’n kast had opgeborgen omdat ik de pijpen toch net iets te kort vond maar ik vind ze nu toch wel tof zo 😀 Haha. Ik stofzuigde voor de hondermiljoenste keer want Archie en Moose verliezen weer veel haar. Verder aten we ’s avonds Chinees bij mijn ouders samen met mijn broer en zijn vriendin er bij.

’s Nachts duurde het een eeuwigheid tegen dat we allebei in slaap vielen. Ik omdat ik nog met m’n ogen aan m’n Ipad gekluisterd zat en ik daar altijd heel wakker van word. David omdat hij de dinsdag een belangrijke presentatie moest geven en hij heel gestresseerd was.

Dinsdag 11 juni.

Dinsdag had ik een dag opleiding in Mechelen. Ik was extra vroeg in het station waar ik me in de Panos installeerde met twee lange rozijnenkoeken en een boek.

Op de terugweg naar huis luisterde ik een podcast over serendipity (= ” the occurrence and development of events by chance in a happy or beneficial way. “). Ik moest door omstandigheden van het station in m’n buurt naar huis wandelen, ongeveer 30 minuten. Vond ik op zich niet erg maar ideaal was het niet. Maar als bij toeval passeerde m’n schoonpapa me en kon hij me thuis afzetten. Van serendipity gesproken!

’s Avonds reden David en ik naar de winkel waar ik mosterdkaasjes kocht en we zo goed als het hele potje in de auto al leeg aten. Haha 😀 We namen uit de Aldi ook frisco’s mee met Karamel-zoutsmaak en die waren ook zo lekker! Vooral de chocolade was verrukkelijk, al vind ik het ijs zelf ook heel lekker door de zoutige smaak.

Woensdag 12 juni.

Vandaag had ik een dagje thuiswerk. Ik heb momenten dat ik me super goed kan focussen en dan weer momenten dat het voor geen meter wil lukken en dat laatste had ik vandaag een beetje. Ik merk dat ik echt in werkmodus moet komen om productief te zijn. Ik heb verder ook rijswafels – of ja in dit geval speltwafels – ontdekt! Ik vond het vroeger nooit echt lekker maar nu eet ik er wel graag een paar als tussendoortje, om mijn hartige honger wat te stillen.

In de namiddag gebeurde er een wonder. Ik had zowaar zin om te sporten en besloot een yoga lesje van Adriene te doe via Youtube. Perfect om mee te starten omdat het zo traag was en ik goed kon focussen op mijn houding en ademhaling. Het heeft me echt super veel deugd gedaan! Nu de kop er af is, denk ik dat ik het wel weer wat vaker zal doen. Het helpt ook dat m’n sportpakje als een pyjama voelt!

Donderdag 13 mei.

Donderdag trok ik m’n bloesje van Monki aan, ging ik naar m’n werk, kwam ik thuis en maakte ik een ovenschotel. Dat was alweer eventjes geleden. Het recept komt woensdag online!

David was wat later thuis dan normaal dus ik at m’n avondmaaltje in de zetel terwijl ik een aflevering van Imposters keek. Archie vond dat het allemaal maar lang duurde voor z’n favoriete mens weer thuis was dus hij ging hem aan de deur liggen opwachten. Haha. Vind het altijd zo schattig als hij dat doet.

Vrijdag 14 mei.

Vrijdag besloot ik na mijn werk wat te kokerellen / bakken en maakte ik een chocoladecake (wel uit een pakje, haha) en chocoladefudge met Oreo’s. Ik kreeg het recept van Zwartraafje. Het is echt meeeega lekker maar allebei natuurlijk totaal niet gezond. Maar dat moet af en toe eens kunnen denk ik dan.

’s Avonds maakten David en ik nog een avondwandeling met de hondjes en voerden we niet meer zoveel uit. We gingen ook vrij laat slapen wat niet zo’n goed idee was aangezien we er zaterdag vroeg uit moesten.

Zaterdag 15 en zondag 16 mei.

Waaaant we gingen het hele weekend met m’n schoonfamilie in onze tuin werken. Jezusmina wat een werk. We hadden zelf onze tuin al bijna twee jaar verwaarloosd maar de vorige eigenaar heeft er toch ook een hele tijd niets in gedaan. Ondertussen zijn alle brandnetels en klimop weg (heel mooi maar wat een ‘vuiligheid’!), is er een stuk draad weg en kan je nu tot op het einde van de tuin kijken! Woehoew 😀 Ik ben er heel blij mee maar er is alsnog wel veel werk aan. Zo moet de grond nog gelijk gemaakt worden, er moet nog een omheining komen, er moet nog gras gezaaid worden, de serres moeten nog afgebroken worden, …

Zaterdagavond aten we als beloning allemaal Pizzahutpizza. ’s Avonds kon ik niet slapen omdat Get Ready optrad in onze buurt.

Zondag namiddag stopten we met werken en besloot ik mijn oude laptop eens op te schonen en opnieuw in te stellen zodat ik hem terug kon gebruiken. Ik mis het af en toe om in de zetel te bloggen :p Het duurde echt uren voor het eindelijk gelukt was omdat het ding zo tergend traag werkte maar dat is nu gelukkig opgelost! Ter compensatie van het vroege opstaan en het harde werk, kropen we gisteravond heel vroeg in bed. Ik begon in dit boek maar ik kreeg er een raar gevoel van dus ik stopte er weer mee.

Wat heb jij dit weekend gedaan?

15 thoughts on “Dagboekje week 24.

 1. Uhu en ik ben dus niet verantwoordelijk voor enige eventuele gewichtstoename hé. Dat had ik er misschien moeten bij vermelden toen ik je het recept bezorgde. Binnenkort ga ik hier weer eens volop desserts maken voor mijn verjaardagsfeest maar als het zo warm blijft ga ik de menu toch een beetje moeten aanpassen zodat ik volgend weekend niets moet maken waarvoor ik de oven nodig heb.
  zwartraafje schreef laatst over Covers die meteen mijn aandacht trokkenMy Profile

 2. Wat goed dat jullie met de tuin aan de slag gingen, lijkt me echt wel een werkje! En tof dat je een yoga lesje hebt gedaan, ben daar zo benieuwd naar! 😀

 3. Toffe week had je! Ik ben benieuwd naar hoe jullie tuin eruit komt te zien. Archie en Moose blijven schattig om te zien op foto’s. Ik ben echt verliefd op die twee hondjes 🙂

  Afgelopen weekend ging ik zaterdag voor het eerst in lange tijd weer werken wat ik superleuk vond! Ik heb er wel van genoten. En zondag ging ik met mama, opa en de hond een wandeling maken en daar heb ik heel veel deugd van gehad. Dus op naar een fijne week komende week 🙂
  Nikita schreef laatst over Music Maestro | 2My Profile

 4. Goed bezig en inderdaad dit soort oefenen is heel erg goed voor een lichaam, ga zo door 🙂
  En nog een fijne week verder Xx

 5. Klinkt deels als een vermoeiende week maar ook wel erg productief, vooral dat weekend! Ik ben benieuwd naar het receptje van de ovenschotel.

 6. Het is lang geleden dat ik nog eens yoga met Adriene gedaan heb. Ik wil er graag weer mee beginnen, maar de fut ontbreekt me momenteel…

Comments are closed.