Dagboekje week 24.

Maandag 10 juni.

Maandag waren we een dagje thuis! Yes! Ik besteedde het grootste deel van mijn tijd aan mijn blog die weer gemaakt was. Ik droeg m’n jeans die ik alweer een tijdje heb maar in m’n kast had opgeborgen omdat ik de pijpen toch net iets te kort vond maar ik vind ze nu toch wel tof zo ๐Ÿ˜€ Haha. Ik stofzuigde voor de hondermiljoenste keer want Archie en Moose verliezen weer veel haar. Verder aten we ’s avonds Chinees bij mijn ouders samen met mijn broer en zijn vriendin er bij.

’s Nachts duurde het een eeuwigheid tegen dat we allebei in slaap vielen. Ik omdat ik nog met m’n ogen aan m’n Ipad gekluisterd zat en ik daar altijd heel wakker van word. David omdat hij de dinsdag een belangrijke presentatie moest geven en hij heel gestresseerd was.

Dinsdag 11 juni.

Dinsdag had ik een dag opleiding in Mechelen. Ik was extra vroeg in het station waar ik me in de Panos installeerde met twee lange rozijnenkoeken en een boek.

Op de terugweg naar huis luisterde ik een podcast over serendipity (= ” the occurrence and development of events by chance in a happy or beneficial way. “). Ik moest door omstandigheden van het station in m’n buurt naar huis wandelen, ongeveer 30 minuten. Vond ik op zich niet erg maar ideaal was het niet. Maar als bij toeval passeerde m’n schoonpapa me en kon hij me thuis afzetten. Van serendipity gesproken!

’s Avonds reden David en ik naar de winkel waar ik mosterdkaasjes kocht en we zo goed als het hele potje in de auto al leeg aten. Haha ๐Ÿ˜€ We namen uit de Aldi ook frisco’s mee met Karamel-zoutsmaak en die waren ook zo lekker! Vooral de chocolade was verrukkelijk, al vind ik het ijs zelf ook heel lekker door de zoutige smaak.

Woensdag 12 juni.

Vandaag had ik een dagje thuiswerk. Ik heb momenten dat ik me super goed kan focussen en dan weer momenten dat het voor geen meter wil lukken en dat laatste had ik vandaag een beetje. Ik merk dat ik echt in werkmodus moet komen om productief te zijn. Ik heb verder ook rijswafels – of ja in dit geval speltwafels – ontdekt! Ik vond het vroeger nooit echt lekker maar nu eet ik er wel graag een paar als tussendoortje, om mijn hartige honger wat te stillen.

In de namiddag gebeurde er een wonder. Ik had zowaar zin om te sporten en besloot een yoga lesje van Adriene te doe via Youtube. Perfect om mee te starten omdat het zo traag was en ik goed kon focussen op mijn houding en ademhaling. Het heeft me echt super veel deugd gedaan! Nu de kop er af is, denk ik dat ik het wel weer wat vaker zal doen. Het helpt ook dat m’n sportpakje als een pyjama voelt!

Donderdag 13 mei.

Donderdag trok ik m’n bloesje van Monki aan, ging ik naar m’n werk, kwam ik thuis en maakte ik een ovenschotel. Dat was alweer eventjes geleden. Het recept komt woensdag online!

David was wat later thuis dan normaal dus ik at m’n avondmaaltje in de zetel terwijl ik een aflevering van Imposters keek. Archie vond dat het allemaal maar lang duurde voor z’n favoriete mens weer thuis was dus hij ging hem aan de deur liggen opwachten. Haha. Vind het altijd zo schattig als hij dat doet.

Vrijdag 14 mei.

Vrijdag besloot ik na mijn werk wat te kokerellen / bakken en maakte ik een chocoladecake (wel uit een pakje, haha) en chocoladefudge met Oreo’s. Ik kreeg het recept van Zwartraafje. Het is echt meeeega lekker maar allebei natuurlijk totaal niet gezond. Maar dat moet af en toe eens kunnen denk ik dan.

’s Avonds maakten David en ik nog een avondwandeling met de hondjes en voerden we niet meer zoveel uit. We gingen ook vrij laat slapen wat niet zo’n goed idee was aangezien we er zaterdag vroeg uit moesten.

Zaterdag 15 en zondag 16 mei.

Waaaant we gingen het hele weekend met m’n schoonfamilie in onze tuin werken. Jezusmina wat een werk. We hadden zelf onze tuin al bijna twee jaar verwaarloosd maar de vorige eigenaar heeft er toch ook een hele tijd niets in gedaan. Ondertussen zijn alle brandnetels en klimop weg (heel mooi maar wat een ‘vuiligheid’!), is er een stuk draad weg en kan je nu tot op het einde van de tuin kijken! Woehoew ๐Ÿ˜€ Ik ben er heel blij mee maar er is alsnog wel veel werk aan. Zo moet de grond nog gelijk gemaakt worden, er moet nog een omheining komen, er moet nog gras gezaaid worden, de serres moeten nog afgebroken worden, …

Zaterdagavond aten we als beloning allemaal Pizzahutpizza. ’s Avonds kon ik niet slapen omdat Get Ready optrad in onze buurt.

Zondag namiddag stopten we met werken en besloot ik mijn oude laptop eens op te schonen en opnieuw in te stellen zodat ik hem terug kon gebruiken. Ik mis het af en toe om in de zetel te bloggen :p Het duurde echt uren voor het eindelijk gelukt was omdat het ding zo tergend traag werkte maar dat is nu gelukkig opgelost! Ter compensatie van het vroege opstaan en het harde werk, kropen we gisteravond heel vroeg in bed. Ik begon in dit boek maar ik kreeg er een raar gevoel van dus ik stopte er weer mee.

Wat heb jij dit weekend gedaan?

15 Comments

 1. Leen 3 juli 2019

  Get Ready :’-D
  Leen schreef laatst over Goeie voornemens 2019: update #3My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 4 juli 2019

   Ja ja, lach maar. Haha ๐Ÿ˜€ Het was verschrikkelijk!

   Beantwoorden
 2. zwartraafje 23 juni 2019

  Uhu en ik ben dus niet verantwoordelijk voor enige eventuele gewichtstoename hรฉ. Dat had ik er misschien moeten bij vermelden toen ik je het recept bezorgde. Binnenkort ga ik hier weer eens volop desserts maken voor mijn verjaardagsfeest maar als het zo warm blijft ga ik de menu toch een beetje moeten aanpassen zodat ik volgend weekend niets moet maken waarvoor ik de oven nodig heb.
  zwartraafje schreef laatst over Covers die meteen mijn aandacht trokkenMy Profile

  Beantwoorden
 3. Anne 20 juni 2019

  Ah, je inspireert me om ook weer te gaan yoga-en. Dat is een zachte manier om met je lichaam bezig te zijn en dat is eigenlijk zo goed voor me. Dankjewel <3
  Anne schreef laatst over Als ik val door de luchtMy Profile

  Beantwoorden
 4. Anna 19 juni 2019

  Wat goed dat jullie met de tuin aan de slag gingen, lijkt me echt wel een werkje! En tof dat je een yoga lesje hebt gedaan, ben daar zo benieuwd naar! ๐Ÿ˜€

  Beantwoorden
 5. Nikita 18 juni 2019

  Toffe week had je! Ik ben benieuwd naar hoe jullie tuin eruit komt te zien. Archie en Moose blijven schattig om te zien op foto’s. Ik ben echt verliefd op die twee hondjes ๐Ÿ™‚

  Afgelopen weekend ging ik zaterdag voor het eerst in lange tijd weer werken wat ik superleuk vond! Ik heb er wel van genoten. En zondag ging ik met mama, opa en de hond een wandeling maken en daar heb ik heel veel deugd van gehad. Dus op naar een fijne week komende week ๐Ÿ™‚
  Nikita schreef laatst over Music Maestro | 2My Profile

  Beantwoorden
 6. Ilona Wielinga 18 juni 2019

  Wat een heerlijk weekje. Die eerste foto van je vriend met de honden is echt te lief gewoon! En die cake ziet er echt heerlijk uit.
  Ilona Wielinga schreef laatst over Wanneer het dal dieper is dan je denktMy Profile

  Beantwoorden
 7. Rachel 18 juni 2019

  Goed bezig en inderdaad dit soort oefenen is heel erg goed voor een lichaam, ga zo door ๐Ÿ™‚
  En nog een fijne week verder Xx

  Beantwoorden
 8. Kaylin 17 juni 2019

  Klinkt deels als een vermoeiende week maar ook wel erg productief, vooral dat weekend! Ik ben benieuwd naar het receptje van de ovenschotel.

  Beantwoorden
 9. Kelly 17 juni 2019

  Ik ben al benieuwd naar hoe je tuin er uit zal zien! Ik vind je interieur echt cool dus die tuin wordt dat sowieso ook wel!
  Kelly schreef laatst over Een beetje gelukMy Profile

  Beantwoorden
 10. Darina 17 juni 2019

  Leuke week! En de cake ziet er heerlijk uit en ik vind je blousje erg mooi.
  Darina schreef laatst over Wat betekent het “joie de vivre” voor mij?My Profile

  Beantwoorden
 11. Evelyne 17 juni 2019

  Ooh die broek op de eerste foto.. Ik zou dat vaak dragen ๐Ÿ˜€ Ik heb zo รฉรฉn in dezelfde aard, maar een andere stof.
  Evelyne schreef laatst over Bullet Journal #2 | MeiMy Profile

  Beantwoorden
 12. Samaja 17 juni 2019

  Het is lang geleden dat ik nog eens yoga met Adriene gedaan heb. Ik wil er graag weer mee beginnen, maar de fut ontbreekt me momenteel…

  Beantwoorden
 13. Anna 17 juni 2019

  Klinkt als een leuke week, en wat een mooie outfits! Ik doe nu de 30 day Yoga challenge van Adriene, echt geweldig is die! Leuk Irene! Liefs
  Anna schreef laatst over Zero Waste Bathroom Essentials + WIN | Reducing my waste #2My Profile

  Beantwoorden
 14. Audrey 17 juni 2019

  Ooo, die chocofudge met Oreo’s! Die ziet er echt bizar goed uit.
  Audrey schreef laatst over Recept: 3x de lekkerste pastasaladesMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.