Dagboekje week 21.

Vorige week had ik een rottige week, deze week ging het veel beter! M’n lichamelijke pijntjes zijn weg en mentaal gaat het ook weer oké gelukkig. Ben heel blij dat ik alles met het einde van vorige week ook wat achter me kon laten. Hoewel het deze week veel fijner was, heb ik toch minder te vertellen. Oeps.

Maandag 20 mei.

Ik begon de week en de dag goed met drie croissantjes uit de oven. Ons brood was op. Haha 😀 Voor de rest weet ik niet meer echt wat ik deze dag deed, naast werken. Ik maakte wel dit regenboogje. Veel is er niet aan maar het staat leuk.

Dinsdag 21 mei.

Vandaag werkte ik thuis. ’s Avonds kookte ik en daarna wandelden we anderhalf uur met Archie. We kwamen langs een waterweg (ik noem het maar zo want het was niet echt een beek en ook geen rivier :p ) waarin Archie ontdekte dat hij kan zwemmen. Super cute om te zien!

Toen we thuis kwamen maakte ik voor ons beide een vers fruitsapje. Daarna keken we naar De Columbus. Dat is een programma waarin Wim Lybaert er elke week op uit trekt met een bekende gast, “op zoek naar het goeie leven onderweg”. Heb het nooit echt gevolgd maar we hebben nu al zo’n drie afleveringen gezien en ik vind het een super fijn programma en ik ben ook een beetje jaloers op Wims busje 😀

Woensdag 23 mei.

Vandaag had ik een fijne dag op m’n werk. Toen ik ’s avonds thuis kwam had David Griekse pasta gemaakt met tomatensaus, wortel en paprika. Hij had er iets te veel sambal in gedaan waardoor we de saus moest aanlengen met melk en yoghurt (bij gebrek aan room) en daardoor smaakte het dubbel zo lekker! Veel kaas er bij en hmmm.

Vrijdag 25 mei.

Ik weet alweer niet meer wat ik op donderdag deed dus ik sla hem maar even over. Vrijdag was het rustig op mijn werk waardoor ik wat overuren kon opnemen en dus vroeger klaar was met werken. Super fijn! Voor ik begon met werken had ik er al een vrij drukke ochtend op zitten. Ik ging maar liefst 4 pakketjes ophalen in het postpunt in twee keer omdat ik in een keer niet alles mee kreeg met m’n fiets. Haha. Ik vond ook dat m’n hoofd goed zat dus dat moest op de foto.

Ik ontving bijvoorbeeld m’n nieuwe sandalen van Sacha. Ik had gedacht dat ze niet heel comfy zouden zijn maar echt, dit zijn na mijn Dr. Martens mijn meest comfy schoenen denk ik. En verder alleen maar pluspunten want ik heb nu eindelijk een paar sandalen waarin mijn lelijke tenen iets minder lelijk lijken. Woehoew! 😀 Ik twijfelde heel erg tussen een paar espadrilles of sandalen maar ik had wel echt sandalen op mijn wishlist staan dus koos ik deze stoere exemplaren uit.

Verder knipte ik ook mijn froeke bij en verhuisde ik met David mijn bureau zodat ik tijdens het thuis werken door het raam kan kijken. ‘s Avonds gingen we nog snel naar het containerpark waar ik een zalige ananasvaas kon redden. Ben er zo blij mee!

Zaterdag 25 mei.

Zaterdag stond bijna volledig in het teken van poetsen en bakken. Poetsen was dringend nodig! Maar oh wat voelt het toch altijd fijn als dat werkje er weer op zit. Ik besteedde de hele namiddag aan het bakken van koekjes en brownies. In de avond mochten we bbq’en bij mijn schoonouders waar ik deze prachtige lucht zag.

Zondag 26 mei.

Stemdag vandaag. Ik gaf mijn stem aan Groen en stemde op een paar vrouwen maar helaas dacht bijna heel België er anders over. Ik snap het niet en ik vind het best beangstigend dat we lijken terug te gaan in de tijd in plaats van vooruit.

In de namiddag kwamen m’n vriendinnetjes langs en at ik te veel zoetigheid waardoor ik m’n avondeten maar liet voor wat het was.

Hoe was jullie week?

26 thoughts on “Dagboekje week 21.

 1. Zo fijn om te lezen dat je mindere week werd opgevolgd door een leukere. Ik vond het wel grappig dat je net van donderdag geen foto’s had. Geen #throwbackthursday dus deze week. De verkiezingsresultaten hebben me een heuse kater kater bezorgd. Ik was er echt van geschrokken en heb er na dat schrikken op gereageerd door nog meer liefde proberen te verspreiden in de vorm van knuffels, kaartjes en het helpen van mensen waar mogelijk.

  De laatste tijd heb ik een beetje het gevoel dat ik een mini-bakkerij aan het runnen ben. Vorige week donderdag ging manlief naar een barbeque en hij ging een dessert meenemen dus maakte ik cupcakes met een Oreo Creamcheese Frosting. Vermits hij deze week jarig was en op het werk ging trakteren maakte ik zowel Witte Chocoladefudge (alweer met oreo) en Bananenmuffins met pecannoten en dit weekend komt de familie langs om het te vieren dus staat er ook nog een koude chocoladetaart met meringue en petit beurre koekjes, een frangipane, bananoffee en een bosbessenkruimeltaart op de planning. Ik denk dat ik nadien even ga uitrusten. 🙂
  zwartraafje schreef laatst over Nevermoor – The trials of Morrigan Crow – Jessica TownsendMy Profile

  1. Hmm amai dat klinkt wel allemaal mega lekker! Ik at dit weekend voor het eerst fudge en ik wil het zelf ook eens maken! 😀 Kan me wel inbeelden dat je wat rust kunt gebruiken na al dat bakken 😉

 2. De geschiedenis herhaalt zich, telkens opnieuw, tot mensen eens wat slimmer worden…. Ik snap ook niet dat ge op VB kunt stemmen, echt niet, maar bon…
  Je regenboogje is superleuk!
  Leen schreef laatst over Over een ode aan onze zetelMy Profile

 3. Je foto vanop vrijdag is echt mooi! 😀
  Mijn mening en visie komt ook niet overeen met de uiteindelijke uitslag. Ik vind het ook echt vreemd dat mijn streek en bijna geheel West-Vlaanderen zo rechts stemde. Ben nu eens benieuwd hoe lang het zal duren voor we een regering hebben…

 4. Fijn te horen dat je je weer beter in je vel voelt 😉 We hebben uiteraard allemaal wel eens een baal-dag-week 😉 Tof regenboogje! En mooi geschreven.. mij lukt het nog niet om op die manier te schrijven. Moet nog veel oefenen, haha.
  Evelyne schreef laatst over 5x Instagram #12 | #musicMy Profile

 5. Wat fijn dat je je weer wat beter voelde. En ik ben echt zwaar fan van je sandalen, wauw! Nu vind ik dat ik ook zoiets moet kopen, haha. Jij influencer! 😉
  Anne schreef laatst over Wat er wel wasMy Profile

 6. Het valt me op dat iedereen die ik volg op social media ( Instagram en blogs ) de verkiezingsuitslag verschrikkelijk vindt. Ben ik blij om want geeft me hoop en maakt het negatief gevoel iets draaglijker. Hopelijk komt hierna een keerpunt in de goede richting.
  Ik heb er ook al over zitten denken want het is een balans tussen gevoel en verstand. Mijn verstand zegt dat we het niet kunnen negeren, dat de stemmen ook tellen ( ook al ben ik het er hartsgrondig mee oneens en zegt mijn gevoel dat sommige mensen tegen zichzelf moeten beschermd worden ) maar ook dat de andere partijen het volste recht hebben om er niet mee te willen samenwerken.

  1. Je moet het goed aanpakken hé 😉 Mijn vriend moet ook altijd brood meenemen naar zijn werk omdat hij moeilijker snel snel iets kan halen dus ik offer me dan altijd op. Hihi.

 7. Wat fijn dat de nieuwe sandalen goed bevallen. Tenen zijn ook maar gekke dingen eigenlijk. Stop mijn voeten ook liever in een paar dichte schoenen, haha. Ik was dus op vakantie tijdens het stemmen en ben helemaal vergeten iemand te machtigen voor vertrek. Voel me daar wel slecht over!
  Sanne schreef laatst over Deze bikini’s & badpakken staan op mijn wishlistMy Profile

  1. Hihi ja, tenen zijn echt heel raar. Ik ken ook bijna niemand met echt mooie voeten :p Ik draag ook liever dichte schoenen maar ik krijg ook heel snel heel warme voeten en dan zijn sandalen wel handiger. En oei! Krijg je er een boete voor in Nederland (je bent toch Nederlands hé? :p )? Of is het niet verplicht?

 8. Gek hé, van de verkiezingen 🙁 Ik deed hetzelfde als jou, en toch zijn er zo veel mensen die zo’n totaal ander beeld hebben. Vindt dat altijd heel speciaal, zeker na gisteren. Mooi weekje heb je gehad! Die sandalen zijn super stoer maar toch wel ook vrouwelijk, i like it! Je hebt precies heel erg kunnen genieten van het mooie weer, ’t was zalig he! Liefs 😀
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #149 | Eerste ijsjes & zalig zee-weekendMy Profile

  1. Oh echt ik raak er gewoon sip van als ik er aan denk. Ik denk dat heel veel mensen ook maar aan 1 ding denken maar alle andere punten van de partij dan maar vergeten. Snap ook niet dat je als vrouw op zo’n mensen kunt stemmen maar goed, er is nu niet veel meer aan te doen helaas.
   En merci! Ben er heel blij mee! ^^

  1. Hm ja ik snap er vaak ook niet veel van hoor 😉 haha. Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan gaat duidelijk niet op voor ons.

 9. Dat laatste stukje… over de verkiezingen… zo triest, éh. Ik begreep er niets van toen ik gisteren de resultaten op tv hoorde. En ik begrijp er nog steeds niets van.
  Wel heel leuk dat je zo’n toffe vaas hebt kunnen ‘redden’ uit het containerpark.
  Fijne week gewenst!
  Sarah schreef laatst over Chaotische gedachten uit een luxe suite in DohaMy Profile

  1. Ik was ook echt gechoqueerd en erg genoeg had ik het ook wel verwacht, al bleef ik hopen dat het toch de goede kant uit zou gaan. Maar we gaan dus terug in de tijd blijkbaar. Helaas is er niet veel meer aan te doen behalve hopen dat het cordon sanitaire stand houdt.

  1. Ben ook wel blij dat het weer beter ging ^^ Deze week belooft veel goed want ik heb een paar dagen vrij!

Comments are closed.