Dagboekje van week 45.

Oh man, ik heb mijn blogkind vorige week écht verwaarloosd maar ik denk dat ik nu helemaal terug ben! Na een paar weken van slabakken heb ik wel weer nieuwe energie en motivatie. Ik zat met wat mentale dingen die heel veel van mijn aandacht opslokten maar ik heb weer rust gevonden. Nu voor echt!

Ik begon de week met thuiswerk, gezelschap van Archie én een nieuwe jeans waar ik echt verliefd op ben. I know, het is een nogal opvallend exemplaar maar ik vind ‘m zo tof! Hij is van het merk Reclaimed Vintage van Asos en hij zit echt héél goed aan mijn taille en mijn poep.

Daarnaast nam ik deze week ook afscheid van Instagram. Het ging niet helemaal goed in mijn hoofd. Ik heb de laatste tijd heel erg geschommeld: goed, niet goed, goed, niet goed. En nu dacht ik: ik moet het aanpakken. Ik zat echt doelloos door Instagram te scrollen, foto’s te liken zonder nadeken en ineens was ik het beu. Weg ermee. Ik voelde het niet meer en ik zat weer in zo’n vicieuze cirkel van vergelijken en ontevreden zijn. No more.

Ik mocht van Sacha ook weer een paar schoenen uitzoeken en dat kwam net op tijd. Ik twijfelde heel erg tussen laarsjes of een paar sneakers omdat ik natuurlijk mijn Dr. Martens heb en een paar comfy sneakers altijd goed zijn. Maar uiteindelijk besloot ik toch voor laarsjes te gaan. Een collega hielp me kiezen en het werden deze met een rits aan de bovenkant en gespen. Ze lopen heel makkelijk en ik vind ze ondanks hun stoere uiterlijk wel vrouwelijker dan mijn docs. Ze zijn wat fijner en minder lomp dus ideaal om eens af te wisselen.

Ik ging met David naar Gent. We brachten een bezoekje aan de Ikea voor wat basics als voorraadpotjes en snijplanken. Helaas was het er super druk en ik werd helemaal naar van de drukte en de lucht in de winkel. Ik stond op het punt om een hyperventilatieaanval te krijgen maar omdat ik het op tijd voelde aankomen, kon ik ‘m afwenden.

Daarna trokken we echt het centrum in wan ik wou een mantel ruilen die ik twee weken terug in de Primark had gekocht maar die ik toch te groot vond. Ik heb uiteindelijk nog een jeans, een jeansjasje en een glittertop (ben al in kerststemming hé 😉) meegenomen in plaats van een kleinere maat van de mantel omdat hij me niet zo mooi meer paste in een kleinere maat.

Om in de kerstsfeer te blijven: we gingen naar een doe-het-zelf winkel voor spullen voor de tuin en lijm om onze wc te plakken (er is een stuk af 😜) en daar speelden ze kerstmuziek en hadden ze al super veel spul dus ik was helemaal in mijn nopjes.

Helaas heb ik ook een traan gelaten dit weekend omdat ik mijn vintage vest in de was had gegooid zonder nadenken en het ding echt enorm gekrompen is. HUILEN 😭😭😭. Ik was er echt het hart van in. Super stom natuurlijk dat ik het label niet had bekeken want het stond er op dat hij enkel mocht gestoomd worden. En ik weet het, het is maar een kledingstuk maar het deed toch pijn. Ik ga ‘m bewaren voor als ik ooit een kind heb, haha.

Ik weet niet goed meer of ik het al had gemeld of niet maar ik heb een afspraak gemaakt bij de kapper om m’n haar nog eens te laten kleuren en misschien ook knippen. Ik weet niet zo goed wat ik er mee moet aanvangen qua lengte en ik heb zin in een zot kleurtje.

Zondagochtend at ik chocoladekoeken uit de oven onder het genot van een playlist met kerstliedjes 😁🎄. Die avond gingen we naar het verjaardagsfeestje van mijn nichtje (was super leuk!) en haalden we mijn ouders op bij de luchthaven, zo rond middernacht.

Vandaag is een feestdag dus we zijn thuis en het is deze week een korte werkweek want ik ben vrijdag ook thuis!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 − een =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

28 thoughts on “Dagboekje van week 45.

 1. Ben trots op je dat je terug beter voelt <3
  Die broek is inderdaad wel speciaal maar ook leuk. Ik had vroeger een gestreepte skinny jeans en vond het altijd leuk om die te dragen omdat ik nooit iemand zag met iets gelijkaardigs.
  Wel extreem bizar hoe hard die vest kan krimpen? Kan wel snappen dat je het jammer vind. Jammer dat de machine hem niet terug in de oorspronkelijke staat kan brengen :p

 2. Wat leuk dat je naar de kapper gaat, ik ben erg benieuwd naar het resultaat! Super goed ook dat je Instagram hebt verwijderd, als het je toch niks positiefs brengt. Ik heb zelf ook weleens op dit punt gestaan, maar ik zie Instagram toch als verlengstuk van mijn blog (en webshop). En ja, ook ik heb er een haat-liefde verhouding mee, maar ja :p.
  Anna schreef laatst over 20 Dingen waar ik dankbaar voor benMy Profile

 3. Haha omg ik moest een beetje lachen om je vest. Wel grappig dat je je toekomstige kind dan blij kan maken met een ‘foutje’. Ik durf wollen truien en vesten ook niet te wassen, zelfs niet op wolprogramma. Daarom heb ik maar een stoommachine gekocht haha.

 4. Kind ik ken da van Instagram 🙂 gewoon idd zoals hierboven als gezegd enkel accounts volgen die je echt inspireren
  en van uw haar : kzou der voluit vol gaan, kwas da van mij ook ooit volledig beu en ben van lang haar naar rode bob gegaan met frou
  Totaal geen spijt

 5. Aah die broek is zo leuk! En fijn dat je wat rust hebt gevonden.
  En mooie stap heb je gezet met Instagram. Ik herken het ook wel. Ik gebruik het tegenwoordig echt minimaal en heb ook gewoon iedereen ontvolgt die me een vervelend gevoel geeft, op welke manier dan ook. Op deze manier is het voor mij namelijk juist een fijne, inspirerende en motiverende omgeving.

  1. Dat had ik ook al gedaan! Ik volgde bijna geen accounts meer die ik niet leuk vond maar alsnog kon ik op de duur geen fijne balans meer vinden in mijn Instagram gebruik dus ik ben dan best radicaal in die dingen; weg ermee 🙂

 6. Dat wat je zegt over Instagram voel ik soms ook. Maar nog niet genoeg om alles effectief te verwijderen. Die broek van Asos vind ik trouwens erg tof. Normaal ben ik totaal niet zo te vinden voor opvallende dingen, maar dit exemplaar vind ik echt wel leuk. Ik denk zelfs dat ik meteen ook eens ga kijken op Asos. De laarsjes die je hebt uitgekozen zijn overigens ook super. Dat vind ik altijd goed staan!
  Sarah schreef laatst over Mijn Malediven reisvideo!My Profile

  1. Ja wel, ik moet zeggen dat ik sommige opvallende dingen niet durf dragen omdat ze nogal in your face zijn zeg maar, maar met deze broek heb ik dat niet 🙂
   En ik heb mijn account volledig weg gedaan omdat ik anders toch maar in de verleiding kom om het constant te openen. Als je daar zelf geen last van hebt en er rustiger in bent snap ik wel dat je je account nog houdt.

 7. Ik dacht dat het een kindervestje was toen ik de foto zag! Balen! En ja, die drukte is precies waarom ik niet graag naar de Ikea ga. Nochtans hebben ze er dingen die ik nergens anders vind (toch zeker niet aan die prijs). Maar in het weekend of tijdens vakantie zie je mij daar niet ;-).

 8. Tof overzichtje weer! Ik snap je frustratie met Instagram wel. Het is een van de redenen dat ik in detox ben. Zoiets doet enorm deugd voor je mentale gezondheid inderdaad. Die jeans zou niks voor mij zijn trouwens, maar jouw staat hij zeker wel! Ik vind het grappig dat je nu al ik kerstsfeer bent. Ik mijd alle kerstmuziek en decoratie momenteel. Dat doet te veel pijn nu zowel oma als opa er niet meer zijn. Ik ga me wel richten op eigen kaartjes maken, want dat maakt me wel gelukkig.
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 27My Profile

  1. Het geeft wel rust dat ik niet meer constant de nood voel om mijn telefoon te checken. Ik zeg niet dat ik nu nooit meer een account zal aanmaken maar voorlopig is het wel goed zo. En ja, begrijpelijk dat je kerstgedoe zo lang mogelijk wil mijden, lijkt me heel moeilijk 🙁