Dagboekje van week 44.

Wat een fijne week was dit! Er gebeurde niet heel veel bijzonders maar ik had een goede vibe te pakken, behalve dan qua eten. Haha. Ik trok naar de boekenbeurs en keek eindelijk Magic Mike!

Maandag 28 oktober

Maandag begon ik met een dag thuiswerk en roerei als lunch. Ik eet dat de laatste tijd weer super graag. Mijn geheime ingrediënt is loempiasaus. Ik kluts wat saus door mijn eitjes en bak ze dan. Hmmm. Echt super lekker!

Het is herfstvakantie dus het was redelijk rustig op’t werk, toch voor een maandag wat normaal echt een heel drukke dag is. Ik heb maar 5724 keer naar mijn tatoeage gekeken en ik heb eindelijk nog eens een stukje gelezen.

Dinsdag 29 oktober.

Vandaag had ik voor het eerst in honderdmiljoenmiljard jaar nog eens een echte skinny jeans aan en dat voelde echt heel raar aan mijn onderbenen, haha. Ben dat echt niet meer gewoon. Ik dacht dat ik niet meer in deze broek paste maar dat was wel het geval en ik vind het eigenlijk toch leuk staan, zo’n zwarte jeans.

Ik vind het trouwens heel moeilijk om mij goed te kleden nu. Ik heb het snel te warm en ook snel koud en op mijn werk wisselt het ook heel erg. Vandaag trok ik een trui aan maar ik heb ‘m wel vijf keer aan en uit gedaan.

Ik heb de knijpfruitjes ook opnieuw ontdekt. Geef mij iets wat op appelmoes lijkt en ik ben in mijn nopjes.

Ik kocht bij de Holland & Barrett een pot kokosolie. Ik dacht dat het een ‘normaal’ formaat zou zijn maar er zit dus bijna een kilo in. It’s huuuuuge! Haha. Het is onbewerkte kokosolie en ik smeer dat nu ’s avonds op mijn tatoeage in plaats van zalf.

Ik vergat voor deze week een menu op te stellen dus we aten gewoon frietkotfriet bij gebrek aan inspiratie en goesting in vettigheid.

Woensdag 30 oktober.

Liftselfie op’t werk! Ik was met de fiets deze ochtend en het was serieus zo koud! Veel meewind dus dan weet ik dat ik in de namiddag ook veel tegenwind zal hebben en dat was helaas ook het geval. En ’t was nog altijd koud ook maar door het fietsen heb ik dan ook weer snel te warm. Aaargh.

Positief: Ik spotte ’s morgens op het station echt weer een prachtige zonsopkomst, mijn werkdag ging super snel vooruit en ’s avonds aten we ovenpatatjes en gebakken appeltjes met pensen en ik vind dat mega lekker én ’s avonds als dessertje: chocolade moelleux met slagroom en aardbeitjes🤤

Donderdag 31 augustus.

Vandaag werkte ik weer thuis en ik hield gewoon de hele tijd mijn pyjama aan. Dat was in eerste instantie uit tijdsnood. Ik was namelijk te lang in bed blijven liggen dus ik had bedacht dat ik tijdens mijn pauze dan gewoon kleren zou aandoen maar ik ben in mijn pyjama blijven zitten. Zalig.

Verder moest ik al mijn wilskracht aanspreken om niet eens goed over mijn tatoeage te frotten want het ding begint te genezen en dat zorgt voor jeuk, jeuk en nog eens jeuk.

Vrijdag 1 november.

Woehoew! Vandaag was een vakantiedagje want 1 november is een feestdag. David ging vissen met zijn broer dus ik had het huis voor mezelf. In de voormiddag vermaakte ik mezelf met chocola en blogjes lezen. In de namiddag trok ik met mijn schoonzus naar de boekenbeurs.

As usual was het er weer gigantisch druk en moest ik mijn best doen om daar maar niet te veel op te focussen of ik werd zot. Er was ook 0,0 zuurstof en in drie van de vier hallen was het idioot warm. Maar goed, gelukkig zijn er dan boeken en proevertjes van Karola’s Kitchen en Madam Bakster. Ik kocht zelf maar 1 boek, namelijk de Vegabijbel. Ik lees nog altijd vooral digitaal dus ik heb wel een paar foto’s van boeken genomen die ik eventueel op m’n e-reader wil gaan lezen.

Al bij al was het echt een fijne dag. Toen ik thuis was keek ik Magic Mike (eindelijk een beetje kwijlen bij de blote lijven van Channing Tatum en Alex Pettyfer 🤤🤤 ) en aten David en ik pizza die een beetje tegengevallen was. Deze week was trouwens echt een dieptepunt qua gezond eten. Ik heb wel twee keer friet gegeten en dus ook pizza. Ach ja, ik heb wel zo goed als elke dag met soep geluncht dus dat compenseert hé.

Zaterdag 2 november.

We startten de dag met een ontbijtje bij mijn schoonouders. David trok er daarna met zijn ouders, broers en zus op uit om te gaan wandelen. Ik ging met mijn andere schoonzus boodschappen doen. Daarna typte ik een paar blogjes, at soep en startte eindelijk met La casa de papel. Ik heb het nooit gezien maar David was er zo lyrisch over dat ik nu toch ook maar aan het kijken ben.

’s Avonds aten we bij mijn schoonbroer en -zus, alweer niet heel gezond maar wel heel lekker, een soort van hapjesbuffet met dus – duh – hapjes, quiche, soep, toastjes, vanillepudding, brownies, … LEKKER! (Ik heb voor volgende week maar weer braaf een weekmenu opgesteld 😉 )

Zondag 3 november.

Ik was helemaal vergeten dat ik vandaag tegen 11 uur mijn cello zou wegbrengen ter controle. Gelukkig mocht ik in de namiddag nog langskomen. Met mijn cello is alles in orde gelukkig. Hij werd ooit gemaakt door een man die helaas overleden is. Zijn dochter doet nu herstellingen en zij keek hem even na. Ik vond het fijn om wat meer over mijn instrument te horen omdat het blijkbaar vernoemd werd naar een echte persoon, Herman. Mijn strijkstok gaat ze opnieuw verharen en dan kan ik weer spelen!

Daarna reden we naar het tuincentrum om siergras voor in onze tuin en op de oprit. We kochten twee grassen met van die pluimen op (vind ik super mooi!) en dan nog een paar andere. Alles was aan -50% dus daar hebben we een goeie koop mee gedaan. Nu hopen dat ze in leven blijven 😀 Ik bakte daarna nog appelcake en we hingen voor de gezelligheid al wat kerstlampjes op.

En ’s avonds keken we Magic Mike XXL. Vermakelijke film 😉

Had jij een fijne week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − zeven =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 thoughts on “Dagboekje van week 44.

 1. Tof overzichtje! Je ziet er zo warm en fluffy uit op die lift-selfie. Gewapend voor de winter! Ik wilde heel graag naar de boekenbeurs gaan, maar vorige week paste het niet. En deze week staat mijn hoofd wel naar andere dingen. En trouwens, wat knijpfruit betreft; we hebben allemaal iets wat ons stiekem nog wat kinds maakt. Kijk naar mij, als ik in paniek heb of verdrietig ben dan luister ik K3. En niet een liedje eh. Soms echt twee uur aan een stuk. Maar als het ons gelukkig maakt, why not?
  Nikita schreef laatst over Het ga je goed, lieve opa ♥My Profile

 2. Een weekmenu helpt echt om niet zonder inspiratie te vallen hé. Ik ben er van overtuigd dat ik veel sneller op de bekende klassiekers zou terugvallen wanneer ik er in het weekend niet even voor zou gaan zitten. De laatste jaren probeer ik er ook echt op te letten dat ik elke week slechts 1x pasta klaarmaak en verder zowel vlees, gevogelte, vis en veggie. Pizza eten we doorgaans maar 1x per maand maar soms vraag ik me af waarom vermits de weegschaal desondanks toch lijkt te denken dat ik dat veel vaker eet.

  Ik ga morgen de eerste keer naar de Boekenbeurs en zondag nog een keertje. Morgen zal het er waarschijnlijk nog wel aangenaam zijn om rond te snuisteren maar ik vrees dat het zondag een pak drukker zal zijn.
  zwartraafje schreef laatst over Kerstpost-actie #3My Profile

 3. Mmm, gebakken appeltjes!
  Ik ben benieuwd naar dat kookboek (maar ik heb er zelf ook al meer dan genoeg ondertussen, haha!). Wij gaan in het weekend ook naar de Boekenbeurs. Geen zin in de drukte, maar wel zin in de boeken. Ik zal maar best een budget vooropstellen, anders loopt het fout :-).
  fieke schreef laatst over CreaChick Journal review + WIN!My Profile

 4. Mmmm. Ook zin in eitjes nu. En frietkotfrietjes ook en appelcake ook :p
  Het is van mij ook echt lang geleden dat ik naar de boekenbeurs ben geweest. Ondanks de afstand, inkomprijs en drukte zou ik het toch nog eens zien zitten.

  1. Hahaha waarschijnlijk ben ik inderdaad de eerste persoon boven de 5 jaar die dat eet :p Ach ja, ik vind het lekker dus waarom niet. Is eigenlijk toch hetzelfde als appelmoes hé en ik ken wel veel volwassenen die nog appelmoes eten!