Dagboekje van week 43.

Ik liet zaterdag mijn tattoo zetten en gek genoeg zorgde dat ervoor dat de rest van de week alweer héél lang geleden lijkt en ik dus ook niet meer zo geweldig goed weet wat ik allemaal deed.

★ Moose werd vriend met een super schattige pony met een vlechtje in zijn frouke.

★ Ik had ineens door dat op een stukje waar we vaak wandelen drie ginko’s staan. Ik vind dat super mooie bomen en zou er zo graag een paar in de tuin hebben.

★ David bracht als verrassingsdessertje van de winkel mini choukes mee en dat heeft zo gesmaakt!

★ Ik sloot de week af met een bezoekje aan mijn ouders en wafelenbak bij mijn tante voor de verjaardag van mijn neefje en nichtje.

★ We maakten eens zelf spaghettisaus. Lijkt niet zo bijzonder maar dat lukt ons toch vaak niet zo goed waardoor we het maar gewoon laten. Maar deze saus was teamwork en super lekker! 😀

★ Ik trakteerde mezelf op een versgeperst fruitsapje en dat maakte echt mijn dag goed.

★ Ik ging naar Maleficent 2 met twee van mijn schoonzusjes. Ik vond het wel een fijne film.

★ Ik liet dus mijn tattoo zetten maar daarover later meer!

★ En ik spotte deze prachtige zonsopkomst zaterdagochtend. Zo mooi! Jammer genoeg was het op vijf minuutjes helemaal weg.

★ Ik heb een hele zaterdag met mijn schoonzus in Antwerpen doorgebracht en ’t was super leuk. De eerste keer dat we een hele dag met ons tweetjes op pad waren maar wij zitten wat op hetzelfde level dus het was echt heel fijn.

Ik zeg altijd dat ik niet zoveel te vertellen heb maar dat is deze keer dus echt zo he. Maar zoals ik al zei, mijn geheugen is wat gewist door die tattoo denk ik, haha. Alleszins, later deze week komt daarover een blogje online.

Daarnaast heb ik vorige week alweer bijna een hele week mijn blog niet bekeken en dat vind ik soms wel fijn maar het voelt ook heel raar om er dan zo weinig mee bezig te zijn. Ik moet denk ik terug een beetje op zoek naar een fijne balans daar in.

Had jij een fijne week?

15 Reacties

 1. 1 november 2019 / 21:15

  Die zonsopkomst is echt prachtig. Inderdaad jammer dat dat prachtige beeld op enkele minuten tijd verdwenen is. Gelukkig kunnen we er elke dag opnieuw van genieten. Jouw tattoo vind ik trouwens ook schitterend. Ik zag hem een tijdje terug op Instagram verschijnen.

  Zelf had ik een week met een dagje ziekenhuis, ben ik op mijn metekindje gaan passen (inclusief lange voorleessessie) en zag ik haar en haar twee neefjes twee dagen later opnieuw. Mijn neefje van bijna 2,5 heeft me toen de hele tijd ingesmeerd met denkbeeldige zalf omdat ze doktertje aan het spelen waren. 🙂

  Verder was het vooral een week met weinig energie, stomme huishoudelijke klusjes (jammer dat die net als die zonsopkomst ook telkens opnieuw terugkeren) en gelukkig ook de Unboxing dag van de Spook-a-Swap. Ik heb deze week ook Harry Potter and the Goblet of Fire herlezen en dat was volop genieten.
  zwartraafje schreef laatst over Unboxing: Spook-a-Swap 2019My Profile

 2. 28 oktober 2019 / 20:03

  Wat had je pret tijdens een wellicht pijnlijk moment (of viel dat nog mee?). Mezelf kennende, ik heb een behoorlijk hoge pijngrens, maar ik weet niet wat ik mag verwachten bij zo’n tattoo qua pijngrens 🙂 Ben benieuwd naar je verhaal er over 😉
  Evelyne schreef laatst over Een bijna oproep| Gastbloggen enzoMy Profile

 3. 28 oktober 2019 / 19:26

  Maar zo vrolijk Irene tijdens die tattoo! Dat zal wel een momentopname geweest zijn denk ik, of je bent een mythisch wezen ofzo. :p. En ik ben fan van de vriend van Moose!
  Kelly schreef laatst over Ik diende mijn ontslag inMy Profile

  • Irene
   Auteur
   29 oktober 2019 / 09:32

   Goh het viel me eigenlijk wel goed mee hoor. Het doet pijn ja maar ’t was niet zo dat ik er van af zag ofzo.

 4. 28 oktober 2019 / 16:00

  Oeh ik ben super nieuwsgierig naar je tattoo verhaal! Wat een coole foto ook trouwens, zit je daar te lachen terwijl je jouw tattoo krijgt! Ik zou waarschijnlijk volledig verstramd op die stoel zitten!
  Lien schreef laatst over houden van de herfstMy Profile

  • Irene
   Auteur
   29 oktober 2019 / 09:49

   Haha daar had ik gelukkig geen last van! 🙂

 5. 28 oktober 2019 / 13:04

  Klinkt als een heerlijke week. En je tattoo is echt mooi geworden! (ik zag ‘m al op instagram)

 6. 28 oktober 2019 / 11:14

  Dat je niet meer veel herinnert van de voorbije week betekent misschien dat je heel erg in het moment geleefd hebt en dat is eigenlijk iets om blij om te zijn! Ik ben heel benieuwd om meer te horen over je tattoo!
  Laurine schreef laatst over 10 Dingen waar ik trots op benMy Profile

  • Irene
   Auteur
   29 oktober 2019 / 09:50

   Oh dat is een mooie manier om er naar te kijken!

 7. Karlijn
  28 oktober 2019 / 11:09

  Ginko’s zijn zo mooi! Ik heb een oorbel met een ginko blad en vind hem toch zo tof! Ik ben heel benieuwd naar je tattoo. Hoe vond je het? Ik ben ook nog steeds zo blij met die van mij 🙂 Fijne nieuwe week!

 8. 28 oktober 2019 / 09:35

  Wauw ondanks je tijdelijke geheugenverlies lijkt het me toch een geslaagde week. Je liet gewoon een tattoo zetten! Ben benieuwd naar meer daarover 🙂 Welk recept gebruikte je voor je spaghettisaus? Altijd lekkerder om hem zelf te maken..
  En niet naar je blog kijken is soms heel lekker. Ik heb al een tijdje een beetje een blogdipje maar dat is toch nooit erg! Het komt wel weer. 🙂

 9. 28 oktober 2019 / 08:22

  Gaaf dat je de tattoo hebt gezet! Ik ben heel benieuwd naar je artikel daarover. De spaghettisaus ziet er inderdaad heel goed uit. Wat fijn dat hij zo geslaagd was 🙂 En die foto van Moose met de pony is zo schattig.
  Romy schreef laatst over Ik ging shoppen in Duitsland en dit nam ik mee…My Profile

 10. 28 oktober 2019 / 06:17

  Heerlijk, zo’n schoonzus waarmee je fijn op kunt schieten. Spaghettisaus maken zonder pakjes lukt mij ook nog niet, dus als je een regelt hebt, mag je daar best eens over bloggen van mij.
  Naomi schreef laatst over Het ik-moet-je-wat-vertellen-gesprekMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.