Dagboekje van week 42.

Dit was een leuke week met extra veel thuiswerk en gezelligheid! Ik heb zo het gevoel dat ik van een ‘vlakke’ periode weer een beetje omhoog aan het gaan ben qua gemoed en gevoel dus dat is fijn!

+ Mijn God, we hadden echt zoveel lol met Mooseje deze week! Tegenwoordig hangt hij altijd zo grappig over de rugleuning van de zetel dus maandagavond gingen David en ik op de grond liggen achter onze zetel en dan riepen we op Moose waarna hij echt meeeega cute over de zetel ging hangen. Helaas, elke keer als ik een foto wou nemen liep ie weg. Nog hilarischer: op een bepaald moment hadden we ons dus weer ‘verstopt’ en zaten we wel een minuut lang op het beest te roepen. Hij kwam maar niet dus we piepten een paar keer boven de zetel. Geen hond te zien. Nieuwe poging, tot we hem ineens van onder de zetel naar ons zagen kijken. “Weirdo’s”.

+ Ik heb echt meeeeeeeega lekker gekookt deze week! Een paprikataart, een soort risottoachtig gerecht en twee curry’s maar dan anders. En ja ik ook vaak met dezelfde groentjes maar why change a winning team? πŸ˜€ En het smaakte ook Γ©cht wel anders!

+ We aten ook pizza van Domino’s. Zo lekker!

+ Er ging iets niet helemaal goed met de verwarming waardoor we die nog niet konden gebruiken dus sjeuzekes it was. Gelukkig was het zo rond de helft van de week gefixt en heb ik nu toch minder vaak koude handen πŸ˜€

+ Ik word echt wel blij van die herfstblaadjes overal.

+ Omdat er wat problemen zijn (lees: werken) in Brussel en dat gevolgen heeft (lees: vertragingen) mogen we een dag per week extra thuiswerken. Ik heb een vroege shift en moest geen anderhalf uur reizen dus om half 3 kon ik al in de zetel ploffen. Normaal zou ik dan voor mijn blog wat computeren of – ja eerlijk is eerlijk – doelloos pinteresten ofzo maar ik besloot eens wat tijd voor mezelf te nemen en een serie te kijken. Nog altijd schermpjestijd natuurlijk maar ik heb in geen eeuwigheid meer op m’n eentje een serie gekeken en het was zo leuk! Dat ga ik dus echt vaker doen πŸ™‚ Het werd Good Girls trouwens en ik vind ‘m leuk!

+ Het regende weer heel vaak wat betelende dat we een paar keer een avondwandeling in de regen maakten. Eens je je erover hebt gezet dat het regent is het eigenlijk helemaal zo erg niet meer om nat te worden.

+ Ik bakte vegan donuts. Er moest normaal ook vegan glazuur op maar ik had alleen melkchocolade dusja… Helaas zien ze er beter uit dan ze smaakten :p Het was vrij teleurstellend. Wel te eten hoor maar nu ja, niet echt wat ik er van had verwacht.

+ Zaterdag gingen we normaal naar de Ikea maar we bedachten ons op het laatste moment. We willen eerst wat beter nadenken over de gang voor we spul gaan kopen. We gingen wel naar de Kwantum waar ik een bloempotje en een ingekaderde poster vond.

+ Ik ging ook in m’n uppie naar de Action waar ik een kaars vond in een super mooie pot. Ik sloot per ongeluk David op in de garage. Oeps. Gelukkig was ik niet tΓ© lang weg.

+ Laura kwam langs om kennis te maken met vriendlief en de hondjes en we kookten samen wat we beiden eerst heel awkward vonden. “Grote stukjes of kleine stukjes tomaat?” Maar het was echt super leuk en gezellig.

+ En diezelfde avond ging ik met Sarah naar een theaterstuk over vijf mannen die willen strippen om geld te verdienen. Het was héél grappig en ik kreeg er zin van om nog eens Magic Mike te kijken, haha.

+ We sloegen ook weer een voorraadje vleesvervangers in dus ik kan nu weer eventjes vooruit. En ik nam ook van Mora de vegetarische draadjesvleesch kroketten mee voor in de oven. Daar ben ik echt super benieuwd naar eigenlijk!

Wat voor zotte avonturen heb jij deze week meegemaakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + 6 =

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 thoughts on “Dagboekje van week 42.

 1. Oh, opgesloten zitten en niet naar de WC kunnen dat lijkt me dus een nachtmerrie hΓ©. Stel je voor hoe lang hij daar had gezeten indien hij zijn gsm niet bij zich had. Ik heb gisteren een super leuk sfeerlicht gekocht bij Intratuin. Geen kaars maar een glazen pot waar een speciale folie in zit met daarachter ronddraaiende fairylight. Het geeft het effect alsof er sterretjes in die pot rondzweven.
  zwartraafje schreef laatst over Die vervloekte boeken toch …My Profile

 2. Hahaha, dat berichtje! XD
  Mijn zotste avontuur van de afgelopen week was denk ik mijn allereerste zoektocht naar een geocache. Op de aangegeven plek heb ik een half uur lopen zoeken, maar ik kon dat ding nergens vinden. Zwaar teleurgesteld naar huis gefietst, en eenmaal terug thuis bleek ik een fout gemaakt te hebben in de GPS-coΓΆrdinaten. De cache (een mini-bib) was een paar straten verderop verstopt. Oeps!
  Wendy schreef laatst over Wendy is jarig… en trakteert! (31 jaar, 3+1 boeken)My Profile

 3. Sorry voor David -ik ben echt een sadist- maar ik had zwaar de slappe lach toen ik dat appje las over dat je hem perongeluk had opgesloten in de garage. Gelukkig is hij inmiddels bevrijd! Moose is echt te schattig. Ik heb het idee dat hij minder streken heeft dan Archie (zoals tv-bakjes kapot bijten) maar kan me vergissen natuurlijk. Ik ben blij dat je je weer beter voelt. Geen grotere opluchting dan het feit dat je je weer beter begint te voelen na een slechte tijd. Ik hoop dat dat moment voor mij ook mag aanbreken binnenkort. Fijne week Ireneke! πŸ™‚
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 24My Profile

 4. Oh, verliefd op uw sloefen! Ik kocht er vorig jaar keiwarme, maar ik kan er echt niet goed mee stappen (al is het maar in huis), ze hangen maar wat rond mijn voet precies – die van jou zien er daarentegen stevig aansluitend uit.
  Ik moest lachen met jullie avonturen met Moose πŸ™‚