Dagboekje van week 42.

Dit was een leuke week met extra veel thuiswerk en gezelligheid! Ik heb zo het gevoel dat ik van een ‘vlakke’ periode weer een beetje omhoog aan het gaan ben qua gemoed en gevoel dus dat is fijn!

+ Mijn God, we hadden echt zoveel lol met Mooseje deze week! Tegenwoordig hangt hij altijd zo grappig over de rugleuning van de zetel dus maandagavond gingen David en ik op de grond liggen achter onze zetel en dan riepen we op Moose waarna hij echt meeeega cute over de zetel ging hangen. Helaas, elke keer als ik een foto wou nemen liep ie weg. Nog hilarischer: op een bepaald moment hadden we ons dus weer ‘verstopt’ en zaten we wel een minuut lang op het beest te roepen. Hij kwam maar niet dus we piepten een paar keer boven de zetel. Geen hond te zien. Nieuwe poging, tot we hem ineens van onder de zetel naar ons zagen kijken. “Weirdo’s”.

+ Ik heb echt meeeeeeeega lekker gekookt deze week! Een paprikataart, een soort risottoachtig gerecht en twee curry’s maar dan anders. En ja ik ook vaak met dezelfde groentjes maar why change a winning team? 😀 En het smaakte ook écht wel anders!

+ We aten ook pizza van Domino’s. Zo lekker!

+ Er ging iets niet helemaal goed met de verwarming waardoor we die nog niet konden gebruiken dus sjeuzekes it was. Gelukkig was het zo rond de helft van de week gefixt en heb ik nu toch minder vaak koude handen 😀

+ Ik word echt wel blij van die herfstblaadjes overal.

+ Omdat er wat problemen zijn (lees: werken) in Brussel en dat gevolgen heeft (lees: vertragingen) mogen we een dag per week extra thuiswerken. Ik heb een vroege shift en moest geen anderhalf uur reizen dus om half 3 kon ik al in de zetel ploffen. Normaal zou ik dan voor mijn blog wat computeren of – ja eerlijk is eerlijk – doelloos pinteresten ofzo maar ik besloot eens wat tijd voor mezelf te nemen en een serie te kijken. Nog altijd schermpjestijd natuurlijk maar ik heb in geen eeuwigheid meer op m’n eentje een serie gekeken en het was zo leuk! Dat ga ik dus echt vaker doen 🙂 Het werd Good Girls trouwens en ik vind ‘m leuk!

+ Het regende weer heel vaak wat betelende dat we een paar keer een avondwandeling in de regen maakten. Eens je je erover hebt gezet dat het regent is het eigenlijk helemaal zo erg niet meer om nat te worden.

+ Ik bakte vegan donuts. Er moest normaal ook vegan glazuur op maar ik had alleen melkchocolade dusja… Helaas zien ze er beter uit dan ze smaakten :p Het was vrij teleurstellend. Wel te eten hoor maar nu ja, niet echt wat ik er van had verwacht.

+ Zaterdag gingen we normaal naar de Ikea maar we bedachten ons op het laatste moment. We willen eerst wat beter nadenken over de gang voor we spul gaan kopen. We gingen wel naar de Kwantum waar ik een bloempotje en een ingekaderde poster vond.

+ Ik ging ook in m’n uppie naar de Action waar ik een kaars vond in een super mooie pot. Ik sloot per ongeluk David op in de garage. Oeps. Gelukkig was ik niet té lang weg.

+ Laura kwam langs om kennis te maken met vriendlief en de hondjes en we kookten samen wat we beiden eerst heel awkward vonden. “Grote stukjes of kleine stukjes tomaat?” Maar het was echt super leuk en gezellig.

+ En diezelfde avond ging ik met Sarah naar een theaterstuk over vijf mannen die willen strippen om geld te verdienen. Het was héél grappig en ik kreeg er zin van om nog eens Magic Mike te kijken, haha.

+ We sloegen ook weer een voorraadje vleesvervangers in dus ik kan nu weer eventjes vooruit. En ik nam ook van Mora de vegetarische draadjesvleesch kroketten mee voor in de oven. Daar ben ik echt super benieuwd naar eigenlijk!

Wat voor zotte avonturen heb jij deze week meegemaakt?

17 Comments

 1. Sammie 28 oktober 2019

  Dat appje van David in de garage! Moest ik wel hard om lachen 😀 gelukkig was je nog in de buurt 🙂 leuk verhaal ook van Mooseje.
  Sammie schreef laatst over Leuke woonaccessoires, zin om te cocoonen!My Profile

  Beantwoorden
 2. zwartraafje 26 oktober 2019

  Oh, opgesloten zitten en niet naar de WC kunnen dat lijkt me dus een nachtmerrie hé. Stel je voor hoe lang hij daar had gezeten indien hij zijn gsm niet bij zich had. Ik heb gisteren een super leuk sfeerlicht gekocht bij Intratuin. Geen kaars maar een glazen pot waar een speciale folie in zit met daarachter ronddraaiende fairylight. Het geeft het effect alsof er sterretjes in die pot rondzweven.
  zwartraafje schreef laatst over Die vervloekte boeken toch …My Profile

  Beantwoorden
 3. Sanne 22 oktober 2019

  Hahaha, ik vind dat David nog kalm reageert op het feit dat je hem hebt buitengesloten! Die donuts leken me een goed idee, maar ik sla ze toch maar over als het niet zo lekker is. Heb uberhaupt nog nooit donuts gemaakt, lijkt me wel leuk om eens te doen!
  Sanne schreef laatst over 5 tips voor meer bewegen voor lazy girlsMy Profile

  Beantwoorden
 4. Anneke 22 oktober 2019

  Die kaars uit de Action staat hier ook sinds vorige week. Ruikt zooooo lekker 😉
  Anneke schreef laatst over #noberlinlegendMy Profile

  Beantwoorden
 5. Anna 22 oktober 2019

  HAHA dat berichtje van David, te grappig! :p Ik heb mijn vriend ook een keer per ongeluk opgesloten toen ik een vroege dienst had (lees: nog niet helemaal wakker). Wat een heerlijke dingen heb je gekookt trouwens, krijg er meteen inspiratie van! 😀
  Anna schreef laatst over MLBB #155 | Mijn vijfdaagse stedentrip naar Boedapest!My Profile

  Beantwoorden
 6. Evelyne 21 oktober 2019

  Het was precies wel een leuke week! Zoveel te beter 😉 Afgelopen week was redelijk druk en het weekend was dan weer rustig, wat elkaar dan compenseerde 😉 Deze week is het dan een korte werkweek en een verlengd weekend (die al volgepropt zit, haha)
  Evelyne schreef laatst over DZP #9 | Schrijf een kortverhaalMy Profile

  Beantwoorden
 7. Ilona Wielinga 21 oktober 2019

  Fijn dat je je weer wat beter voelt! En ik moet zeggen dat ik ook altijd echt blij word van lekker door de bladeren stampen.

  Beantwoorden
 8. Wendy 21 oktober 2019

  Hahaha, dat berichtje! XD
  Mijn zotste avontuur van de afgelopen week was denk ik mijn allereerste zoektocht naar een geocache. Op de aangegeven plek heb ik een half uur lopen zoeken, maar ik kon dat ding nergens vinden. Zwaar teleurgesteld naar huis gefietst, en eenmaal terug thuis bleek ik een fout gemaakt te hebben in de GPS-coördinaten. De cache (een mini-bib) was een paar straten verderop verstopt. Oeps!
  Wendy schreef laatst over Wendy is jarig… en trakteert! (31 jaar, 3+1 boeken)My Profile

  Beantwoorden
 9. Rachel 21 oktober 2019

  ah wat goed dat je je weer wat beter voelt! <3 rustig aan doen hoor. liefs en een dikke knuffel!
  Rachel schreef laatst over Zo gebruik ik mijn iPhone voor mijn blogMy Profile

  Beantwoorden
 10. Silke 21 oktober 2019

  Hahaha David zijn berichtje, zalig hoe droog! Ik zal ook eens naar de Action moeten, want ik ben fan van de kaars 😀 Leuk dat je je al wat beter kan voelen, je straalt alleszins op de foto’s! Geniet van het herfstweer, zalig he om door die knisperende bladeren te lopen? Kan niet wachten tot er nog meer gevallen zijn!
  Silke schreef laatst over Lichtpuntjes #153 | Indian summer & familieweekend aan zeeMy Profile

  Beantwoorden
 11. Nikita 21 oktober 2019

  Sorry voor David -ik ben echt een sadist- maar ik had zwaar de slappe lach toen ik dat appje las over dat je hem perongeluk had opgesloten in de garage. Gelukkig is hij inmiddels bevrijd! Moose is echt te schattig. Ik heb het idee dat hij minder streken heeft dan Archie (zoals tv-bakjes kapot bijten) maar kan me vergissen natuurlijk. Ik ben blij dat je je weer beter voelt. Geen grotere opluchting dan het feit dat je je weer beter begint te voelen na een slechte tijd. Ik hoop dat dat moment voor mij ook mag aanbreken binnenkort. Fijne week Ireneke! 🙂
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 24My Profile

  Beantwoorden
 12. Lenneke 21 oktober 2019

  Hahahaha, wat een superdroog berichtje van David!
  Lenneke schreef laatst over waarom ondernemen fantastisch isMy Profile

  Beantwoorden
 13. Els 21 oktober 2019

  Oh, verliefd op uw sloefen! Ik kocht er vorig jaar keiwarme, maar ik kan er echt niet goed mee stappen (al is het maar in huis), ze hangen maar wat rond mijn voet precies – die van jou zien er daarentegen stevig aansluitend uit.
  Ik moest lachen met jullie avonturen met Moose 🙂

  Beantwoorden
  • Irene 21 oktober 2019

   Ooh ja die sloefjes zijn echt geweldig! En lekker warm 🙂 Van de AS Adventure!

   Beantwoorden
 14. Audrey 21 oktober 2019

  Haha, die arme David! Ik ben wel benieuwd naar dat risottoachtige recept. Het ziet er in elk geval heel goed uit.

  Enne: het blijft toch irritant als het niet lukt om een foto van je hond te maken in die superschattige pose. Maar jullie hebben in elk geval wel lol gehad 🙂 En daar gaat het toch ook om!
  Audrey schreef laatst over Hé, er is wat leuks op de tv #3 (najaar 2019)My Profile

  Beantwoorden
 15. Romy 21 oktober 2019

  Wat fijn dat je je weer wat beter voelt! En die foto van Moose…aww, zo lief! Het verhaal over hem klinkt ook echt te schattig. Je maaltijden zien er trouwens – als heel vaak – weer heerlijk uit 🙂
  Romy schreef laatst over Fotograferen in de herfst | Fotografille Meet-up in TilburgMy Profile

  Beantwoorden
 16. Naomi 21 oktober 2019

  Super dat je je weer wat minder vlak gaat voelen. En ja, samen koken kan echt een beetje ingewikkeld zijn. Moest trouwens lachen om jullie avonturen met Moose. Ik zie het al voor me hoe jullie je verstoppen. Heerlijk! ;).
  Naomi schreef laatst over Ode aan mijn huisartsenpraktijkMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.