Dagboekje van week 41.

Oh boy. Ik wou m’n goede gewoonte van vorige week vasthouden maar unfortunately peanutbutter heb ik echt geen hol opgeschreven. Ik zal zelfs meer zeggen: ik heb nog nooit zo weinig aan mijn blog gedaan als de afgelopen week.

Niet dat jullie dat merkten – of misschien wel? – want ik had een paar dingen ingepland. Ik had deze week een late shift en het nadeel daaraan (in deze periode van’t jaar waarin het om 19 uur of vroeger al donker is) vind ik dat ik niet het gevoel heb dat ik iets aan mijn dag heb. Ik heb dan in de voormiddag wel 2 uur maar ’s avonds kom ik thuis, prop ik me vol met eten en ga ik bijna meteen daarna slapen. Of ja, toch ongeveer.

Dus ja, heb ik veel uitgespookt deze week? Nee. Heb ik veel foto’s gemaakt deze week? Nog minder. De hoogtepunten:

+ Ik sprak met Laura af en gaf haar voor haar verjaardag een print van Estée. Ik denk wel dat ik haar nu een vriendin mag noemen. Gek hoe snel je je zo thuis voelt bij iemand die je nog maar net kent.

+ David en ik hebben marginaal staan dansen in onze keuken op vrijdagavond om 22.30 uur. En als ik zeg marginaal dan bedoel ik ook marginaal. Ik hoop nu wel dat ik geen mensen beledig, als dat het geval is, echt oprecht sorry! Ik zette dit lied op en toen via Spotify een liedjesradio van dit lied (lees: allemaal pareltjes van Jebroer) en toen gingen we dus even los in de keuken waarbij ik per ongeluk Archie een schop gaf maar hij ziet me nog altijd graag dus ’t is oké.

+ Ik heb Moose nog eens een doucheke gegeven en ik vind ‘m zo cute als ie nat is! Haha. Hij laat dat ook super goed doen terwijl Archie altijd doet alsof we hem gaan vermoorden.

+ Ik heb eindelijk mijn boek binnen gebracht bij de bib, ongeveer een maand te laat. Ik heb zelfs niet gekeken naar het bedrag van mijn boete. Dat zal voor de volgende keer zijn 😉

+ Ik won een t-shirt via Instagram (ik show ‘m als ik hem binnen heb)! Ik kan nu echt officieel niet meer zeggen dat ik nooit iets win want ik heb dit jaar volgens mij drie dingen gewonnen maar daarvoor won ik dus echt nooit iets. Ik was dus ook tegen Laura aan het vertellen dat ik echt amper iets win en vijf minuten later zie ik op Instagram dat ik gewonnen heb. Vreugdedansje!

+ Ook iets dat van mijn dingen-die-ik-eigenlijk-echt-eens-moet-regelen lijst kan: ik heb een afspraak gemaakt om mijn cello ‘op onderhoud’ te doen. Ik zou dus graag het spelen terug wat oppakken maar ik wil het ding eerst volledig in orde laten zetten en mijn strijkstok moet opnieuw behaard / verhaard (hoe zeg je dat?) worden.

+ Ik zag echt de mooiste zonsopkomst die ik volgens mij ooit gezien heb. Oké nee, dat misschien niet maar geef toe, hij is wel prachtig hé? Met die stralen zo. Toch?

Voor de rest heb ik niet bijster veel te melden behalve dat ik heel erg in een leesdip zit qua boeken (ik lees wel af en toe wat verhalen via Wattpad). Vandaar dat jullie nog even moeten wachten op het zelfhulpboek van de maand. Maar voor de rest gaat het eigenlijk wel goed! 🙂

Hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 thoughts on “Dagboekje van week 41.

 1. Heyhey, ik vind je dagboekjes altijd ontzettend leuk, kijk echt elke week meteen op maandag of er weer nieuwe is. Dus ook al doe je misschien naar jouw idee geen spannende dingen, het is toch altijd leuk om te lezen 🙂

 2. Ik ben nog steeds aan het gniffelen om die ‘unfortunately peanutbutter’. 🙂 Als kind wilde ik echt cello leerde spelen maar mijn ouders zagen dat niet echt zitten. Die wilden liever dat ik iets compacter uitkoos. Uiteindelijk werd het dus blokfluit maar ik blijf een zwak hebben voor cello. Ik hou echt van de warme zachte klank van dat instrument. Iedere keer dat ik naar de soundtrack van Hilary and Jackie luister krijg ik de tranen in mijn ogen bij een cello-concerto van Sir Edward Elgar.
  zwartraafje schreef laatst over DIY #18: eetbare MandrakeMy Profile

 3. Die foto is inderdaad prachtig <3 Zo chic dat je cello speelt! Echt wel een speciaal instrument. Is eens iets anders dan het standaard gitaar of piano :p Hoe komt dat je vroeger dat hebt gekozen?
  Als ik de laten heb doe ik ook niet veel productiefs hoor dus daar hoef je je zeker niet vervelend over te voelen 😉

 4. ‘Unfortunately peanutbutter’, HAHAHA!
  Zo eens (bijna) helemaal niks doen voor je blog, dat kan ook eens. Zegt zij die niet veel beter bezig is :-).
  Ik hoop dat je snel uit je leesdip geraakt, want lezen is zooooo leuk!

  1. Archie is wel echt een beer, die kan daar wel tegen. Hij liep gewoon weg, zo van ja euh oké raar mens :p Maar heb ‘m ook lekker geknuffeld daarna, vooral om m’n eigen schuldgevoel weg te knuffelen, haha 😀

  1. Ik ben daar echt héél slecht in. En ook, de bib is bij ons op zaterdag maar open tot 13 uur en de tijd vliegt altijd voorbij waardoor ik er nooit op tijd geraak. Maar goed, mijn nieuwsgierigheid heeft gewonnen en mijn boete bleek dan toch maar €0,60 te zijn dus dat valt nog mee 😉