Dagboekje van week 38.

Oh mensenlief, er is ineens weer een week voorbij gevlogen. Ik heb echt totaal niet bijgehouden wat ik allemaal deed en de meeste foto’s op mijn telefoon zijn outfitfoto’s omdat ik daar binnenkort een blogje over ga schrijven, haha. Het was dus alweer een rustig weekje maar eerlijk is eerlijk, zo heb ik ze wel graag.

★ Een tijdje geleden vertelde ik dat ik twee ringen bestelde met stenen en aan het begin van de week kreeg ik ze binnen. De witte is een merliniet (een soort opaal) en de groene is een unakiet. Ben vooral heel erge fan van de witte omdat ie zo groot is.

★ De laatste tijd luister ik erg veel naar muziek dus ik heb mijn Kobo Plus abonnement (alweer) omgeruild voor Spotify Premium. Nu kan ik op mijn fietsje ook gewoon meer dan zes liedjes skippen én moet ik niet al mijn mobiele data aan muziek opofferen.

★ Ik kreeg van Lekker in een potje de lavendeldeo opgestuurd dus die ga ik binnenkort eens uittesten om te zien of hij ook zo fijn werkt als de neutrale variant.

★ We kochten in de Action een soort van deken voor over de zetel zodat de hondjes in de zetel kunnen liggen zonder dat het een harige nest wordt. Het is echt een heel lelijk ding eigenlijk maar ach, alles voor de beestjes hé 😉 En ook uit de Action: een lampenkapje!

★ Over dekentjes gesproken; ik heb deze week bijna elke avond onder een dekentje in de zetel gelegen. Het begint toch echt wel frisser te worden, ook al hadden we gisteren nog 26 graden.

★ Mijn ouders, broer en schoonzus kwamen eten en in plaats van echt te koken, hielden we Bicky fest. Dat kan toch echt smaken zo op z’n tijd, zo’n hamburger. Ik kreeg van mijn schoonzus een super mooi droogboeket waar ik echt immens blij mee ben. Zo mooi!

★ Ik bakte nog eens chocolate chip cookies die natuurlijk in no time op waren. Ik kan het ook niet helpen maar dat eet ik dan dus als ontbijt hé :p

★ Mijn ouders brachten ook een berg Humo’s mee dus ik kan weer eventjes verder met lezen.

★ Ik heb echt mijn handen vol aan reageren op jullie comments op mijn stukje over mijn angsten maar ik was zo blij met wat jullie zeiden.

★ David zaaide ons gras in dus hopelijk binnen een weekje of twee is onze tuin groen! Kijk er heel erg naar uit 🙂

★ We kwamen eens buiten dit weekend en gingen op een terrasje iets drinken. Er was vanalles te doen in ’t stad maar we zijn niet echt gebleven omdat we het gras wilden zaaien voor het zou regenen.

★ Het is nu dus echt nog heel erg donker als om 5.50 uur opsta en naar ’t station fiets. Ik vind dat stom en fijn tegelijk. Stom omdat ik echt een beetje licht nodig heb om wakker te worden maar fijn omdat de wereld nog heerlijk rustig is en het me toch een soort van geborgen gevoel geeft ofzo als ik in het donker fiets, terwijl ik dat ’s avonds net eng vind.

FIJNE WEEK LIEVERDS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

25 thoughts on “Dagboekje van week 38.

 1. Wij zaaiden een tijdje geleden gras en oh zo leuk om een groen tuintje te zien 🙂
  Ik lig ook altijd onder een dekentje in de zetel… of het nu warm is of niet… ik vind dat gezellig! 🙂

 2. Ik vind die rustige weekjes stiekem ook heerlijk. Niet altijd hoor, maar vaak toch wel. Laatst had ik twee weken lang iedere avond een afspraakje en dat vond ik achteraf niet zo’n goed idee, haha. Lesje geleerd 😉 Vind dat lampenkapje van de Action heel tof! En dat dekentje… Inderdaad alles voor de beestjes haha. Hier ligt het huis ook vol met vieze, lelijke dekentjes.
  Sanne schreef laatst over Haal meer uit je leven door de magie van de eerste keerMy Profile

 3. David drinkt Strongbow? Mmm, is zo lekker. Zowel de variant met appels als de rode valt hier in de smaak.
  Ik was zondag lang aan het twijfelen want ik zou eten van het frietkot. Een bicky was lang geleden maar het is uiteindelijk toch een simpele loempia geworden.
  Ik zit nu ook al dagelijks onder m’n deken in de zetel. Hij blijft gewoon in de zetel liggen want het heeft geen nut om hem op te bergen als ik hem constant gebruik haha.
  Aan de ene kant vind ik het wat creepy om in het donker te rijden met de auto maar ik vind het ook zo rustgevend om dat ’s morgens te doen als ik de vroegen heb. Eventjes helemaal alleen op de wereld terwijl iedereen nog slaapt

  1. Oh maar loempia’s zijn ook lekker! 😀 Alleen vind ik dat dan weer minder goed bij frietkotfriet passen dus ik neem altijd andere vleesjes. En ja, hij drinkt volgens mij liefst Bulmers cider maar je vindt dat bijna nergens.

 4. Ik had nooit verwacht dat ik Spotify Premium echt de moeite waard zou vinden, maar sinds ik het heb, vind ik het zo fijn en zou ik het niet snel meer willen missen. Het klinkt als een fijne week. Niets mis met een rustige week, het tegenovergestelde zelfs. Heerlijk juist als alles zijn gangetje gaat.
  Shirley schreef laatst over 30 dingen om te doen terwijl ik 30 benMy Profile

  1. Wel, ik heb het vroeger al een paar keer gehad zo’n Premium abonnement maar schakelde toch altijd weer over omdat ik vooral thuis luisterde en je vanop de pc wel gewoon de volgorde van je liedjes kan kiezen. Maar ik luister nu eigenlijk altijd in de trein en op de bus / fiets muziek en dat stoorde mij op de duur wel dat ik ‘beperkt’ was qua mogelijkheden.

 5. Fijn dat je een rustige week had! Ik hoop dat de mijne ook stilletjes aan terug kalmeren want ik heb het nodig. Gelukkig begint mijn week met een dag vrij. Mooi weekoverzichtje weer! Ik was gisteren zo jaloers toen ik al je foto’s van je relaxte zondag zag terwijl ik mijn middageten in het de personeelsruimte aan het eten was haha. Trouwens yay voor Spotify Premium! Ik heb mijn abonnement al sinds ik in 5BPU zat en dat was in 2015. Dus al zeker 4 jaar. Maar ik hou ervan dat ik al mijn muziek lekker kan downloaden. Het zijn er inmiddels meer dan 1300, maar ik heb een iPad Mini van 128GB die ik bijna overal mee naartoe neem. Dus daar zal geen probleem liggen haha. Tof weekoverzichtje, ik hoop dat komende week net zo tof mag worden 🙂
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 20My Profile

  1. Haha oeps, sorry 😉 Maar jij hebt dan andere vrije momenten waarop ik werk waarschijnlijk 🙂 En ja, ik heb doorheen de jaren wel regelmatig Spotify Premium gehad maar ik ruilde het dan toch vaak weer om voor Kobo Plus. Denk dat ik het nu wel even ga houden! Zo fijn om de trein ongestoord naar muziek te kunnen luisteren ^^