Dagboekje van week 37.

De week begon niet zo heel fijn maar het einde maakte alles goed 🙂 Onze tuin werd onder andere onder handen genomen, we kregen bezoek en we maakten weer niet de gezondste keuzes qua eten in het weekend maar ondertussen maak ik me er al lang niet meer druk om.

♡ Mijn week begon redelijk in mineur want ik had last van migraine door mijn regels. Daarbij kreeg ik dan doorheen de dag ook nog eens super veel rugpijn en buikkrampen én ik was heel erg duizelig. Ik heb de hele maandag op de zetel doorgebracht onder een dekentje met de rolluiken dicht.

♡ Onze salontafel is een poot kwijt. Ik weet gewoon echt niet hoe dat zo gekomen is… Voor een keer hebben de hondjes er eens niets mee te maken. Denk ik toch. Maar hij heeft dus nu nog maar drie pootjes en het is heel moeilijk om gewoon te blijven staan dus hebben David en ik onze vintage salontafel naar beneden gehaald. Ik vond hem eerst totaal niet in ons interieur passen en ik moest ook heel erg wennen aan het feit dat ie rechthoekig is maar nu vind ik ‘m super leuk!

♡ De ochtendluchten waren weer zo schoon! Dat vind ik dan weer wel fijn aan het feit dat het weer langer duurt voor de zon zich laat zien. Je kan al die schoonheid aanschouwen zonder om 5 uur op te moeten staan.

♡ Ik nam vrijdag een dagje verlof op (en vandaag, maandag ook!) dus ik had een extra lang weekend en zag het een beetje als een minivakantie.

♡ Zondag begon echt mega lui maar uiteindelijk trokken we naar het tuincentrum. In eerste instantie voor wat lekkers voor de honden maar uiteindelijk kochten we ook twee zonnebloemen en een nieuwe plant. Woeps 😀 Het was al lang geleden dat we nog een nieuwe plant kochten dus het mocht. Zeggen we dan hé.

♡ Onze tuin is eindelijk eindelijk eindelijk zaaiklaar. We hebben gras besteld dus we gaan deze week zaaien! Ik ben echt zo blij! David zijn ouders en zijn broers en zus zijn komen helpen om alles om te spitten en te harken. Het leek namelijk alsof onze tuin gewoon al wel groen was maar dat was dus allemaal onkruid en gewoon zand en nu is het alleen mooi aangeharkt zand en ligt het ook gewoon zo goed als gelijk. Blij blij blij!

♡ Het enige probleem dat we ondervonden: er lag echt nog altijd een shitload aan glas en rommel in het zand. David haalde ook zijn vinger open aan stuk begraven keramiek en had vijf hechtingen nodig. Gelukkig voor de rest geen gewonden 😉

♡ Nadat al het tuinwerk gedaan was hebben we pizza’s gegeten met David zijn familie. En vrijdagavond aten we ook al frietjes toen we bezoek kregen dus het was weer een lekker weekend. Hihi.

♡ David zijn petekindje was er ook en het is zo’n lief kind! Super vrolijk en heel schattig. Ik ben een beetje verliefd.

♡ Hahaha, ik moest zo lachen om Archies hoofd met die bril op! 😀 Staat hem nog goed ook!

♡ Ik was eigenlijk -na al die mensen in mijn huis en tuin zaterdag- echt op. Ik heb zelf niet eens bijster veel aan de tuin gedaan maar mijn energie was echt weg. Ik ga ook niet zo goed op een rommelig huis én veel mensen. Vrijdag had ik alles gepoetst en opgeruimd en zaterdag was het gewoon weer een grote bende. Natuurlijk ook niet slim van me om er vrijdag zoveel moeite in te stoppen maar goed, lesson learned. Ik was alleszins heel blij dat ik ’s avonds gewoon Harry Potter kon kijken.

Fijne week lieverds!

12 Comments

 1. Leen 8 oktober 2019

  DIE SALONTAFEL IS KEIMOOI! Ik heb een gelijkaardige maar met iets te veel kleuren waardoor hij zo afschuwelijk is dat hij toch weer mooi wordt – vind ik, want de mensen die hem al gezien hebben, delen mijn mening niet en vinden hem op z’n zachtst gezegd “niet hun smaak” haha.
  Welke plant heb je gekocht?
  Leen schreef laatst over Gelezen, gezien, gehoord #14My Profile

  Beantwoorden
 2. Goofball 25 september 2019

  oh ja die salontafel past wel in jullie interieur hoor

  5 hechtingen!?! ouch da’s niet min
  Goofball schreef laatst over Visit The HagueMy Profile

  Beantwoorden
 3. zwartraafje 19 september 2019

  Zalig! Archie Potter zou zijn eigen boekenreeks moeten krijgen.
  zwartraafje schreef laatst over Scooby-Doo! Where are you? Book TagMy Profile

  Beantwoorden
 4. Evelyne 17 september 2019

  Heerlijk zo’n verlengde weekends 😉 Ik probeer nu ook wat vaker zo’n weekends in te plannen en ik vraag om mijn recup dan bv op vrijdag te plaatsen.
  Evelyne schreef laatst over Blogspot # | 5x inspiratieMy Profile

  Beantwoorden
 5. Kaylin 17 september 2019

  Vooruitgang boeken in huis of tuin kan zoveel positieve energie geven. Ik hoop dat onze grondwerker snel terug komt (ergens in oktober normaal). Jammer genoeg kunnen wij pas gras zaaien in het voorjaar. Beetje per beetje 🙂

  Beantwoorden
 6. Wendy 17 september 2019

  Wat is dat toch met scherven en andere rommel in de grond? Toen ik in Polen woonde, hebben we een keer met een aantal vrijwilligers een binnenpleintje opgeknapt. Ik denk serieus dat maar 40% van die grond daar uit zand bestond. Voor de rest alleen maar glas en steen en andere zooi.
  Wel fijn dat het aantal slachtoffers binnen de perken is gebleven.
  Wendy schreef laatst over Een weekend zonder (veel) internet – leuk of niet?My Profile

  Beantwoorden
 7. Romy 17 september 2019

  Aww, die foto van Archie! Het staat hem inderdaad verrassend goed, hoor. Sommige mensen of honden kunnen gewoon alles hebben 😉 Heerlijk dat je een verlengd weekend had! En jullie salontafel staat inderdaad hartstikke mooi, hoor.
  Romy schreef laatst over Wat te doen met je foto’s? | 10 creatieve ideeënMy Profile

  Beantwoorden
 8. Karlijn 16 september 2019

  Een minder leuk begin van de week, maar fijn dat het toch goed eindigde 🙂 En hahahaha Archie met die bril! En wat hebben jullie een grote tuin, heerlijk! Ben benieuwd naar het eindresultaat. X

  Beantwoorden
 9. Nikita 16 september 2019

  Die laatste foto van Archie is echt geweldig! Eigenlijk is hij echt een plaatje zo. Mijn week begon vrij goed, maar eindigde pijnlijk en irritant. Het kwam een beetje allemaal bij elkaar. Dus op naar een fijnere week denk ik dan. Voor jou ook een fijne week Irene! 🙂
  Nikita schreef laatst over Afgelopen week | 19My Profile

  Beantwoorden
 10. Ilona Wielinga 16 september 2019

  Wat weer een leuk overzicht. En Archie met die bril op is echt fantastisch.
  Jij ook een fijne week, en geniet van je vrije dag!

  Beantwoorden
 11. Darina 16 september 2019

  Wat een leuke foto’s. Fijn dat je een paar dagen vrij was. Migraine is zo vervelend, hopelijk ging het snel over.
  Darina schreef laatst over Parijs in 15 foto’sMy Profile

  Beantwoorden
 12. Naomi 16 september 2019

  Haha, Archie met bril is geweldig! Heerlijk dat de tuin nu echt gezaaid kan worden. En ik kan me voorstellen dat je, na al die mensen in en om het huis, nog eens extra gaat genieten van je vrije dag vandaag. Fijne week!
  Naomi schreef laatst over Ochtendstond heeft goud in de mond?My Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.