Dagboekje van week 36.

Ik vraag me een beetje af of ik nog weekdagboekjes moet schrijven en ik niet beter gewoon een maandoverzicht doe met de belangrijkste gebeurtenissen want heel veel heb ik alweer niet te vertellen 😉 Vandaar dat ik het even zonder de namen van de dagen doe vandaag.

☾ Ik droeg mijn bananensokken. Het zijn eigenlijk mannensokken maar ik vind dat belachelijk (dat het specifiek mannensokken zijn he) dus ik draag ze ook gewoon.

☾ Ik kookte in mijn onderbroek gewoon omdat het kon. Ik deed er ook een paar dansjes bij en zo lang ik in mijn keuken blijf, kan niemand me zien! (Dat mensen me dansjes zien doen vind ik op zich niet erg, maar ze hoeven me niet per se in mijn onderbroek te zien 😉 )

☾ Ik ging weer elke dag met de fiets naar ’t werk en belandde bijgevolg ook in een regenbui op de terugweg naar huis. Ik vind het op zich niet zo erg als ik naar huis rijd want dan kan ik thuis meteen mijn kleren uittrekken en douchen.

☾ Ik maakte nog eens paprikataart en super lekkere paprikasoep! Het geheime ingrediënt: gedroogde uitjes!

☾ Ik kreeg bezoek van mijn schoonzusje en David’s broer.

☾ Ik ging met mijn vriendin S. naar een optreden van Jelle Cleymans en ik was echt positief verrast! The man can sing. We werden ook nog verblijd met een bezoekje van James Cook en Jonas Van Geel maar vooral van die laatste ben ik echt geen fan. Vind hem een beetje een aansteller. Jelle zelf vond ik bijvoorbeeld heel sympathiek over komen en ik kan me ook voorstellen dat hij “in’t echt” ook zo is. Bij Jonas had ik echter alleen maar het gevoel dat hij een rolletje speelde en dat vond ik een beetje jammer.

☾ Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel croqueskes gegeten.

☾ Ik sprak af met Laura van Instagram, kocht wat kleren van haar over en ben er ongeveer twee uur gebleven, voor ik mijn oksels ging laten waxen, en het was super gezellig!

☾ Ik deed een tweede poging om granola te maken. De vorige was echt niet te eten, haha. Deze keer lukte het wel! En ik maakte ook nog een pot karamel. Ik zie nu ook al mega lekkere ontbijtjes voor me met yoghurt, aardbeien, granola en karamel. Hmmm.

☾ David en ik keken film 6 en 7 van Harry Potter op zondag. We hadden al twee zaterdagen niet kunnen kijken maar het was nu wel extra leuk om een mini marathon te houden.

☾ Ik kan terug mijn Docs aan! Ik vind het met meer dan 20 graden toch snel te warm aan mijn voeten. Nu het wat frisser wordt kan ik ze weer lekker vaak dragen!

☾ Ik zag deze week weer een paar prachtige zonsondergangen! Zo mooi hoe de lucht dan altijd kleurt.

☾ Op de dag dat mijn okselhaarstuk online kwam liet ik mijn bosjes waxen. Toch ook wel fijn. Of ja, het waxen zelf niet natuurlijk maar het gevoel achteraf wel. Op zich vind ik dat waxen eigenlijk ook echt niet zoveel zeer doen. Het is pas als ze achteraf de laatste haartjes met een pincet weghalen dat ik elke keer een beetje in elkaar krimp :p

Ook grappig: blijkbaar moest het meisje die mijn haar verwijderde op de salonhond letten maar ze was het beest even uit het oog verloren. Na een paar minuten in mijn behandelstoel zag ik ineens een plasje onder het gordijn vandaan komen, hahaha. Ik vond het zo grappig! Het was blijkbaar al een oude hond die nuonmiddellijkechtdirect naar buiten moest maar helaas was het meisje te laat. Ach ja, kan gebeuren! 🙂

Dat was het wel zo’n beetje denk ik. FIJNE WEEK LIEVERDS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

32 thoughts on “Dagboekje van week 36.

 1. Mail je eens dat recept van die paprikataart? 😀
  Ik heb geen bananensokken maar wel kattensokken in verschillende kleuren en draag die supergraag. Mathias had eens van z’n ouders sokken gekregen van Pokémon maar het was one size en te klein voor hem. Dus die heb ik maar met plezier overgenomen 🙂

 2. Hahaha, ik heb dus bijna alleen maar mannensokken in de kast liggen. Ik weet niet wat het is, maar ik vind ze vaak leuker. En hoezo zijn er aparte voor mannen of vrouwen? Zo raar vind ik dat. En wat ziet die granola er heerlijk uit!

 3. ik denk dat de kracht van weekoverzichtjes is dat ze althans bij jou tonen da het gewone leven al boeiend genoeg is en we gewoon graag met mekander verbonden blijven door een gevoel van herkenbaarheid… dus keep it up zou ik zeggen, ik klik graag naar u door ze meerdere keren per week! Zou je iets meer willen schrijven over het hoe en waarom van je tattoeage (to be) ?Ben benieuwd!

   1. Super, kben wel curieus eigelijk want ik had het zelf niet zo direct met u geassocieerd (belachelijke gedachte , want ik ken u niet natuurlijk ma bon ben benieuwd naar verhaal erachter! )

 4. Hou die weekverslagen maar, ik vind ze zalig om te lezen! Hoe tof zijn die sokken eigenlijk, haha. Ik heb vooral zo’n hoop zwarte enkelsokjes liggen, wel heel handig als je de was moet opplooien 😉 Trouwens, je stuk over je okselhaar vond ik super sterk en mooi gedaan! Mag je echt heel trots op zijn. Geniet van je week!

  1. Hihi oké! 😉 Ik had misschien gewoon even wat extra bevestiging nodig ofzo. Ik heb ook vooral zwarte sokken, inderdaad handig in de was! Deze komen van de Lidl. Ze hadden nog super leuke exemplaren maar helaas niet meer in mijn maat. En merci Silke! ♡

  1. Dankjewel Naomi! Had denk ik wat bevestiging nodig :p hihi. En ja, belachelijk hé van die sokken. Valt me ook op dat ze voor ‘mannen’ vaker leuke printjes hebben vreemd genoeg.

  1. Heb ze van de zomer ook wel af en toe gedragen maar oh ik kan echt geen warme voeten verdragen. Ik voel mij meteen zo ‘opgesloten’ als ik dichte schoenen aan heb en het buiten zo warm is :p