Dagboekje van week 36.

Ik vraag me een beetje af of ik nog weekdagboekjes moet schrijven en ik niet beter gewoon een maandoverzicht doe met de belangrijkste gebeurtenissen want heel veel heb ik alweer niet te vertellen 😉 Vandaar dat ik het even zonder de namen van de dagen doe vandaag.

☾ Ik droeg mijn bananensokken. Het zijn eigenlijk mannensokken maar ik vind dat belachelijk (dat het specifiek mannensokken zijn he) dus ik draag ze ook gewoon.

☾ Ik kookte in mijn onderbroek gewoon omdat het kon. Ik deed er ook een paar dansjes bij en zo lang ik in mijn keuken blijf, kan niemand me zien! (Dat mensen me dansjes zien doen vind ik op zich niet erg, maar ze hoeven me niet per se in mijn onderbroek te zien 😉 )

☾ Ik ging weer elke dag met de fiets naar ’t werk en belandde bijgevolg ook in een regenbui op de terugweg naar huis. Ik vind het op zich niet zo erg als ik naar huis rijd want dan kan ik thuis meteen mijn kleren uittrekken en douchen.

☾ Ik maakte nog eens paprikataart en super lekkere paprikasoep! Het geheime ingrediënt: gedroogde uitjes!

☾ Ik kreeg bezoek van mijn schoonzusje en David’s broer.

☾ Ik ging met mijn vriendin S. naar een optreden van Jelle Cleymans en ik was echt positief verrast! The man can sing. We werden ook nog verblijd met een bezoekje van James Cook en Jonas Van Geel maar vooral van die laatste ben ik echt geen fan. Vind hem een beetje een aansteller. Jelle zelf vond ik bijvoorbeeld heel sympathiek over komen en ik kan me ook voorstellen dat hij “in’t echt” ook zo is. Bij Jonas had ik echter alleen maar het gevoel dat hij een rolletje speelde en dat vond ik een beetje jammer.

☾ Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel croqueskes gegeten.

☾ Ik sprak af met Laura van Instagram, kocht wat kleren van haar over en ben er ongeveer twee uur gebleven, voor ik mijn oksels ging laten waxen, en het was super gezellig!

☾ Ik deed een tweede poging om granola te maken. De vorige was echt niet te eten, haha. Deze keer lukte het wel! En ik maakte ook nog een pot karamel. Ik zie nu ook al mega lekkere ontbijtjes voor me met yoghurt, aardbeien, granola en karamel. Hmmm.

☾ David en ik keken film 6 en 7 van Harry Potter op zondag. We hadden al twee zaterdagen niet kunnen kijken maar het was nu wel extra leuk om een mini marathon te houden.

☾ Ik kan terug mijn Docs aan! Ik vind het met meer dan 20 graden toch snel te warm aan mijn voeten. Nu het wat frisser wordt kan ik ze weer lekker vaak dragen!

☾ Ik zag deze week weer een paar prachtige zonsondergangen! Zo mooi hoe de lucht dan altijd kleurt.

☾ Op de dag dat mijn okselhaarstuk online kwam liet ik mijn bosjes waxen. Toch ook wel fijn. Of ja, het waxen zelf niet natuurlijk maar het gevoel achteraf wel. Op zich vind ik dat waxen eigenlijk ook echt niet zoveel zeer doen. Het is pas als ze achteraf de laatste haartjes met een pincet weghalen dat ik elke keer een beetje in elkaar krimp :p

Ook grappig: blijkbaar moest het meisje die mijn haar verwijderde op de salonhond letten maar ze was het beest even uit het oog verloren. Na een paar minuten in mijn behandelstoel zag ik ineens een plasje onder het gordijn vandaan komen, hahaha. Ik vond het zo grappig! Het was blijkbaar al een oude hond die nuonmiddellijkechtdirect naar buiten moest maar helaas was het meisje te laat. Ach ja, kan gebeuren! 🙂

Dat was het wel zo’n beetje denk ik. FIJNE WEEK LIEVERDS!

32 Comments

 1. Leen 6 oktober 2019

  LOVE de outfit met de Doc Martens!
  Dat er een verschil is tussen mannen- en vrouwensokken, snap ik ook niet. Ge draagt toch wat ge wilt zeker!
  Leen schreef laatst over #40voor40: update #3My Profile

  Beantwoorden
 2. Goofball 23 september 2019

  paprikasoep met gebakken uitjes…oh ja, dat moet lekker zijn. Hmm daar heb ik nu zo’n zin in !
  Goofball schreef laatst over My father’s funeralMy Profile

  Beantwoorden
 3. zwartraafje 13 september 2019

  Het is echt al superlang geleden dat ik nog eens verse granola heb gemaakt. Daar moet ik binnenkort toch eens werk van maken. Maar ik heb wel net een lading fudge gemaakt en daarvoor een nieuw receptje uitgeprobeerd. Het is een eigen bedenksel dus ik hoop dat het lekker is.
  zwartraafje schreef laatst over Bullet Journal #9 : september + N.E.W.T.S.My Profile

  Beantwoorden
 4. Kaylin 10 september 2019

  Mail je eens dat recept van die paprikataart? 😀
  Ik heb geen bananensokken maar wel kattensokken in verschillende kleuren en draag die supergraag. Mathias had eens van z’n ouders sokken gekregen van Pokémon maar het was one size en te klein voor hem. Dus die heb ik maar met plezier overgenomen 🙂

  Beantwoorden
 5. Karlijn 10 september 2019

  Hahaha, ik heb dus bijna alleen maar mannensokken in de kast liggen. Ik weet niet wat het is, maar ik vind ze vaak leuker. En hoezo zijn er aparte voor mannen of vrouwen? Zo raar vind ik dat. En wat ziet die granola er heerlijk uit!

  Beantwoorden
 6. Samaja 9 september 2019

  Ik vind het ook wel fijn om te lezen en overweeg zelfs om ook iets dergelijks te schrijven binnenkort :-). Maar doe vooral waar jij je goed bij voelt!

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Merci! Fijn om te lezen dat je ze graag leest ^^

   Beantwoorden
 7. Johanna 9 september 2019

  ik denk dat de kracht van weekoverzichtjes is dat ze althans bij jou tonen da het gewone leven al boeiend genoeg is en we gewoon graag met mekander verbonden blijven door een gevoel van herkenbaarheid… dus keep it up zou ik zeggen, ik klik graag naar u door ze meerdere keren per week! Zou je iets meer willen schrijven over het hoe en waarom van je tattoeage (to be) ?Ben benieuwd!

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Awel, ik vind dat bij een ander eigenlijk ook net fijn om te lezen maar ik ga soms twijfelen aan mezelf. En ja, goed idee! Daar zal ik eens een postje aan wijden!

   Beantwoorden
   • Johanna 10 september 2019

    Super, kben wel curieus eigelijk want ik had het zelf niet zo direct met u geassocieerd (belachelijke gedachte , want ik ken u niet natuurlijk ma bon ben benieuwd naar verhaal erachter! )

    Beantwoorden
 8. Anneke 9 september 2019

  Yep, Jonas van Geel. Eikes, zeg. 😉
  Die granola ziet er inderdaad wel geweldig lekker uit!
  (Ik ben VOOR weekoverzichtjes 😉 )

  Beantwoorden
 9. Annelies 9 september 2019

  Ik heb Jelle Cleymans al een paar keer gezien en vind hem ook goed.
  Jonas Van Geel kan ik ook wel smaken, al begrijp ik wat je zegt over dat rolletje spelen.
  Annelies schreef laatst over Lieze checkt in #158My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Misschien dat hij in een andere context beter tot zijn recht komt 🙂

   Beantwoorden
 10. mama in wonderland 9 september 2019

  Ik vind je weekverslagen net erg leuk.
  En je granola ziet er heerlijk uit!!!

  Beantwoorden
 11. Silke 9 september 2019

  Hou die weekverslagen maar, ik vind ze zalig om te lezen! Hoe tof zijn die sokken eigenlijk, haha. Ik heb vooral zo’n hoop zwarte enkelsokjes liggen, wel heel handig als je de was moet opplooien 😉 Trouwens, je stuk over je okselhaar vond ik super sterk en mooi gedaan! Mag je echt heel trots op zijn. Geniet van je week!

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Hihi oké! 😉 Ik had misschien gewoon even wat extra bevestiging nodig ofzo. Ik heb ook vooral zwarte sokken, inderdaad handig in de was! Deze komen van de Lidl. Ze hadden nog super leuke exemplaren maar helaas niet meer in mijn maat. En merci Silke! ♡

   Beantwoorden
 12. Audrey 9 september 2019

  Ik vind jouw weekoverzichten altijd superleuk, en dagen hoeven er voor mij niet per se bij. Doe gerust wat jij fijn vindt! Ik moest wel erg lachen om dat verhaal van de hond.
  Audrey schreef laatst over Budget-recept: gezonde vegetarische ovenschotel met courgette en aardappelMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Bedankt Audrey! En ja, haha, ik moest er ook super hard om lachen :p

   Beantwoorden
 13. Laurine 9 september 2019

  Ik vind het ook altijd minder erg om op de weg naar huis in een regenbui terecht te komen in plaats van als je nog naar je werk moet ofzo. Daarbij is het een goed excuus om eenmaal thuis meteen met je pyjama in de zetel te gaan zitten. ^^ Fijne week!
  Laurine schreef laatst over Mijn werkdag in bullet pointsMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Dan vind ik het zelfs zalig! Thuiskomen, natte kleren uit, warm doucheke nemen en pyjama aan. Super fijn! ^^ Ik wens je ook een fijne week!

   Beantwoorden
 14. Naomi 9 september 2019

  Ik ben gek op je weekoverzichten en ik vind dat je nog behoorlijk wat hebt ondernomen vorige week. En mannensokken? Nee, dat slaat nergens op. Sokken kunnen voor iedereen, vind ik.
  Naomi schreef laatst over Help, mijn auto is gejat!My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Dankjewel Naomi! Had denk ik wat bevestiging nodig :p hihi. En ja, belachelijk hé van die sokken. Valt me ook op dat ze voor ‘mannen’ vaker leuke printjes hebben vreemd genoeg.

   Beantwoorden
 15. Darina 9 september 2019

  Ik vind je weekdagboekjes altijd heel leuk om te lezen. Leuk om je Docs weer aan te kunnen en de paprikasoep lijkt me heerlijk.
  Darina schreef laatst over 9 mode items die het investeren waard zijnMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Dankje Darina! Ik ga er toch maar mee door denk ik aangezien iedereen het fijn vindt 🙂

   Beantwoorden
 16. Sarah 9 september 2019

  Ik vind het wel leuk om je weekoverzicht op deze manier te lezen hoor. Je hebt een heleboel interessante dingen gedaan! En paprikasoep met gedroogde uitjes… dat ga ik onthouden. Heb ik nog nooit uitgeprobeerd maar klinkt wel heel lekker. Top tip! Bedankt 🙂
  Sarah schreef laatst over A few of my favorite things #11 – Augustus 2019My Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Merci Sarah! ♡ En ja, zeker een aanrader! Ben benieuwd wat je er van vindt!

   Beantwoorden
 17. Ilona Wielinga 9 september 2019

  Ik vind dat je nog best veel leuke dingen gedaan hebt zeg! Leuk ook dat je zoveel experimenteert met koken. Ik kan dus totaal niet koken dus vind dat altijd leuk om te zien, haha.

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Ik doe ook maar wat hoor met dat koken (story of my life eigenlijk :p) en meestal draait het goed uit, soms ook minder goed :p haha. Gewoon wat proberen!

   Beantwoorden
 18. Sanne 9 september 2019

  Ik vind dat je alsnog veel leuke dingen van je week weet te vertellen. Ik vind het in ieder geval leuk om te lezen! Ik draag mijn Docs het hele jaar door, maar dat kan wel wat warm aan de voetjes zijn inderdaad. Die paprikasoep klinkt heerlijk en moet ook echt lachen om die hond haha
  Sanne schreef laatst over De D-Day stranden bezoeken in NormandiëMy Profile

  Beantwoorden
  • Irene 10 september 2019

   Heb ze van de zomer ook wel af en toe gedragen maar oh ik kan echt geen warme voeten verdragen. Ik voel mij meteen zo ‘opgesloten’ als ik dichte schoenen aan heb en het buiten zo warm is :p

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.